Mașini de închiriat Hertz în Madrid

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Hertz în Madrid

Madrid, Spania
6 dec — 13 dec
Madrid, Spania
Mi 6/12
Amiază
Mi 13/12
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Madrid în Hertz

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Hertz din Madrid, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.

Hertz

7 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,7

Confort

7,7

Evaluare Generală

6,3

Preluare/Returnare

6,6

Valoare

6,1

Informații despre mașini de închiriat cu Hertz în Madrid

Are Hertz o sucursală în Aeroportul Madrid-Barajas?

Da. Hertz are 1 sucursală în Aeroportul Madrid-Barajas, care se află la Terminals 1 And 4.

Oferă Hertz anulare gratuită pentru mașinile rezervate în Madrid?

Hertz oferă anulare gratuită pentru mașinile rezervate în Madrid. Totuși, ți s-ar putea percepe o taxă dacă anulezi în ultimul moment. Pentru mai multe informații, îți recomandăm să apelezi Hertz. Poți găsi numerele de telefon ale agenției Hertz din zona Madrid aici, în fila Sucursale.

Care este cea mai populară mașină de închiriat de la Hertz în Madrid, în luna decembrie?

Cu un cost mediu de 56 €/zi, închirierea unei mașini de tip Standard, de la Hertz, în Madrid (în luna decembrie) este cea mai populară opțiune a utilizatorilor momondo. Ai mai putea găsi oferte la mașini de închiriat de la Hertz, în Madrid, începând de la 56 €/zi - care a fost cel mai mic preț găsit pentru Standard în luna decembrie a anului trecut.

Câte sucursale de închirieri auto are Hertz în Madrid?

sunt 7 sucursalele de închiriere de mașini în Madrid ale Hertz. Cea aflată la adresa Terminals 1 And 4 și în Madrid este cea mai populară în rândul utilizatorilor noștri. În ultimele 12 luni, 81% dintre utilizatorii noștri, care au închiriat o mașină de la Hertz în Madrid, au ales sucursala din Terminals 1 And 4.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Madrid?

Prices for mașini in Madrid are refreshed on a daily basis.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Madrid?

Începând cu noiembrie 2023, ai la dispoziție 200 de operatori pentru mașini în Madrid.

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Madrid?

În diferite țări, inclusiv în Madrid, vârsta minimă pentru șoferi variază. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Madrid?

Atunci când închiriezi o mașină în Madrid, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. Un permis de conducere internațional este necesar dacă permisul de conducere este într-o limbă diferită de cea a țării de închiriere și poate fi necesar pentru a evita riscul unor potențiale amenzi. În cazul în care închiriezi în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere cu care efectuezi rezervarea.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Madrid

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.