Mașini de închiriat Enterprise în Madrid

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Enterprise în Madrid

Madrid, Spania
31 mai — 7 iun
Returnare în același loc
Madrid, Spania
Ma 31/5
Amiază
Ma 7/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Madrid în Enterprise

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Enterprise din Madrid, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
7 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

10,0

Confort

10,0

Evaluare Generală

10,0

Preluare/Returnare

10,0

Valoare

8,0

Informații despre mașini de închiriat cu Enterprise în Madrid

Enterprise și-au intensificat metodele de curățire în sucursalele din Madrid pentru a preveni răspândirea COVID-19 în rândul clienților și a personalului. Aceste eforturi includ dezinfectarea interioarelor vehiculelor (volan și bord), exterioarelor (mânere și chei) și a altor suprafețe atinse frecvent. De asemenea, Enterprise are următoarele politici suplimentare de sănătate și siguranță:
• Închirieri fără contact, pentru a asigura distanțarea socială
• Număr limitat de pasageri în autobuzele de transfer
• Curățire profundă în autobuzele de transfer
• Promisiunea de curățare completă
• Instruire exhaustivă a personalului

Conform datelor de anul trecut, de la agenția Enterprise te poți aștepta la prețuri medii de 23 € pe zi pentru închirierea unei mașini în Madrid, în luna iunie. Totuși, nu ar fi neobișnuit să găsești prețuri începând de la 23 € pe zi, oferite de Enterprise în această perioadă a anului, în orașul Madrid. 158 € este costul mediu obișnuit pentru închirerea timp de o săptămână a unei mașini de la Enterprise în Madrid, în luna iunie.

Da. Enterprise are 1 sucursală în Aeroportul Madrid-Barajas, care se află la Apto De Madrid Adolfo Suarez.

Da, Enterprise oferă anulare gratuită pentru mașinile de închiriat din Madrid. Totuși, ar putea exista o taxă pentru anulările făcute în ultimul moment. Dacă ai întrebări legate de taxele și politicile de anulare, îți recomandăm să suni agenția Enterprise, la una din sucursalele lor din Madrid. Fă clic aici pentru a vedea o listă a numerelor de telefon din fila Sucursale.

Vehiculele de tip Compact sunt cele mai populare închirieri ale agenției Enterprise în Madrid, în timpul lunii iunie. În medie, acestea vor costa 49 € pe zi, în vreme cel prețul cel mai ieftin găsit în iunie a fost de 43 € pe zi.

Enterprise are 7 sucursale în Madrid. Apto De Madrid Adolfo Suarez este adresa celei mai populare dintre acestea (conform datelor oferite de utilizatori). În ultimele 12 luni, 37% dintre cei care au rezervat o mașină în Madrid de la Enterprise, pe momondo, au mers la: Apto De Madrid Adolfo Suarez.


Mașini de la Enterprise în alte orașe din Spania


Mașini de închiriat de la alte agenții din Madrid

Nu găsești ceea ce căuți la cei de la Enterprise? Compară oferte de închirieri auto de la alte companii din Madrid