Mașini de închiriat National în Madrid

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu National în Madrid

Madrid, Spania
24 mai — 31 mai
Returnare în același loc
Madrid, Spania
Ma 24/5
Amiază
Ma 31/5
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Madrid în National

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto National din Madrid, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
4 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu National în Madrid

Sucursalele agenției de închirieri auto National din Madrid aplică proceduri de curățire în profunzime pentru a garanta siguranța ta și a personalului său în timpul pandemiei de COVID-19. Măsuri precum dezinfectarea zonelor atinse frecvent sau următoarea listă de precauții suplimentare, sunt doar câteva moduri prin care National își manifestă angajamentul de a încetini răspândirea infecției în Madrid:
• Număr limitat de pasageri în autobuzele de transfer
• Curățire profundă în autobuzele de transfer
• Promisiunea de curățare completă
• Instruire exhaustivă a personalului

Momentan, National are 1 sucursală în Aeroportul Madrid-Barajas:
Enterprise Rent A Car.

National oferă anulare gratuită pentru închirierea mașinilor în Madrid. Reține că ar putea exista totuși o taxă pentru anulările făcute în ultimul moment. Dacă vrei să afli mai multe despre politicile de anulare National, fă clic aici pentru a vedea o listă a numerelor de telefon (sub fila Sucursale).

Cel mai popular tip de mașină de închiriat de la National în Madrid, în timpul lunii iunie este Compact. Te poți aștepta la un preț de 52 € pe zi, deși unii utilizatori au găsit și prețuri începând de la 51 € pe zi.

National deține 4 sucursale de închirieri auto în Madrid. Cea aflată la adresa Enterprise Rent A Car este cea mai populară în rândul utilizatorilor noștri. În ultimele 12 luni, 52% dintre utilizatorii noștri, care au închiriat o mașină de la National în Madrid, au ales această sucursală.


Mașini de închiriat de la alte agenții din Madrid

Nu găsești ceea ce căuți la cei de la National? Compară oferte de închirieri auto de la alte companii din Madrid