Larnaca Mașini

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Larnaca? Caută aici!

Larnaca, Cipru
27 ian. — 3 feb.
Aceeași locație
Larnaca, Cipru
Mie 27/1
Amiază
Mie 3/2
Amiază

Larnaca Lista Serviciilor de Închirieri Auto

Principalii furnizori de închirieri auto din Larnaca
Scorul agenției: 6.8 (Bun)

Scor calculat în baza a 34 de review-uri

Scorul agenției: 9.8 (Excelent)

Scor calculat în baza a 3 de review-uri

Scorul agenției: 8.8 (Excelent)

Scor calculat în baza a 1 review

Scorul agenției: 8.2 (Excelent)

Scor calculat în baza a 20 de review-uri

Scorul agenției: 8.0 (Excelent)

Scor calculat în baza a 15 de review-uri

Scorul agenției: 2.0 (Mediocru)

Scor calculat în baza a 1 review


Care este cel mai ieftin moment pentru a închiria o mașină în Larnaca?

Tot

25 lei - 103 lei

Cel mai ieftin moment pentru a închiria o mașină în Larnaca este luna ianuarie. La doar 25 lei pe zi, prețul este cu 46% mai scăzut decât în restul anului. Cea mai scumpă lună este septembrie. Prețul unei mașini de închiriat în Larnaca poate varia în funcție de mai mulți factori, prin care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.


Distanța Larnaca față de hotelurile populare

Parchează-ți mașina și odihnește-te într-unul din aceste hoteluri populare, din apropierea punctului de închirieri auto din Aeroportul Larnaca

Mașini de închiriat în Larnaca

Până în acest moment al lunii, am avut 94 de căutări de închiriere mașini în Larnaca.

Ce măsuri de curățenie iau companiile de închirieri auto din Larnaca pentru a împiedica răspândirea COVID-19?

Curățenia profundă este unul din noile beneficii care pot fi oferite atunci când închiriezi o mașină în Larnaca. Folosește filtrul nostru de căutare pentru călătoria ta și vezi toate companiile care oferă curățenie sporită. Pe măsură ce lucrurile se schimbă, același lucru se întâmplă și cu regulile. Facem tot ce ne stă în putință pentru a-ți oferi cele mai actualizate informații, dar asigură-te că verifici și pe site-ul furnizorului.

Care dintre agențiile de închirieri auto din Larnaca are cele mai mici prețuri?

Cel mai mic preț pentru închirierile auto în Larnaca este oferit, în general, de către Right Cars, care are 3 locații de închiriere în oraș. Deși utilizatorii momondo au găsit tarife pe zi de numai 43 lei, prețul mediu pentru mașinile de închiriat Right Cars în Larnaca este de 74 lei/zi.

Se aplică vreo taxă dacă îmi anulez rezervarea auto în Larnaca?

Majoritatea agențiilor de închirieri auto din Larnaca cu care am încheiat parteneriate nu au o taxă de anulare. Asta înseamnă că, dacă planurile tale se schimbă pe neprevăzut, multe dintre centrele de închirieri, precum Enterprise, National și Avis, pot oferi anulare gratuită, în funcție de momentul în care ai rezervat.

Care este cel mai recomandabil tip de mașină de închiriat în Larnaca, în luna Februarie?

Cu tempraturi medii de 13 °C și precipitații de aproximativ 50 mm, o mașină standard de închiriat este o opțiune foarte bună atunci când călătorești în Larnaca. O mașină standard răspunde foarte bine la fluctuațiile de temperatură și ploile lunii Februarie și este o alegere foarte populară printre cei care călătoresc în Larnaca. Închirierea unei mașini Standard în Larnaca te va costa, în medie 198 lei/zi.

Câte locații de închiriere are Right Cars în Larnaca?

Cu 3 locații, Right Cars are cele mai multe spații de închiriere auto dintre toate companiile din Larnaca. În mod normal, utilizatorii momondo găsesc oferte cu 74 lei/zi atunci când închiriază o mașină de la Right Cars în Larnaca.

Care este limita de viteză în Larnaca?

Atunci când închiriezi o mașină în Larnaca, trebuie să te conformezi limitei de viteză de 50 km/h. Limitele maxime pe drumurile de suburbie și autostrăzile din Larnaca sunt de 80 km/h, respectiv 100 km/h. Fii atent la semnele de circulație, întrucât aceste limite de viteză pot varia în funcție de zona în care te afli.

Cum este vremea în Larnaca, Cipru în luna Ianuarie?

În mod normal, temperatura în Larnaca în luna Ianuarie este 11 °C, iar valorilor precipitațiilor sunt 60 mm. Aceasta este o informație importantă pentru a știi când și ce fel de mașină să închiriezi astfel încât să fii cât mai bine pregătit.

Ce mașină îmi recomandă momondo, dată fiind vremea în Ianuarie?

Vremea în Larnaca în timpul lunii Ianuarie nu ar trebui să influențeze prea mult tipul de mașină pe care o închiriezi. Utilizatorii momondo par totuși să prefere anumite tipuri de mașină pentru călătoria lor în Larnaca. Călătorii interesați de închirierea ieftină a unei mașini în Larnaca preferă, în general, mașinile mici. Acestea sunt, de cele mai multe ori, cele mai ieftine. Hyundai i10, Chevrolet Spark și Fiat Panda sunt exemple de mașini mici, disponibile pentru închirieri.

Este vremea în Larnaca asemănătoare cu cea din restul regiunii Districtul Larnaca?

Dacă te interesează să închiriezi o mașină în Larnaca, în luna Ianuarie, pentru un roadtrip în zonele înconjurătoare, este important să știi că zona Districtul Larnaca are, în general, o temperatură de 11 °C și caz precipitații de 60 mm.


Începe să-ți planifici călătoria în Larnaca

 • Află ultimele sfaturi legate de zborurile din/către Larnaca

  Află care e cea mai bună perioadă pentru a călători, cele mai mici prețuri și cele mai populare companii aeriene.

  Găsește zboruri către Larnaca
 • Începe-ți planificarea călătoriei azi

  Aruncă o privire peste hotelurile de top din cele mai populare cartiere ale

  Găsește hoteluri în Larnaca
 • Cazează-te la o casă de vacanță

  Bucură-te de facilitățile de acasă, chiar și când ești plecat. Află mai multe despre casele de vacanță de aici.

  Găsește cazări în Larnaca