Mașini de închiriat în Larnaca, în Districtul Larnaca

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Larnaca, în Districtul Larnaca? Caută aici!

Larnaca, Cipru
2 oct — 9 oct
Returnare în același loc
Larnaca, Cipru
Lu 2/10
Amiază
Lu 9/10
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte de la companii de închirieri în peste 70.000 de sucursale.

Informații și tendințe privind mașinile de închiriat în Larnaca

Informații utile pentru a te ajuta să rezervi mașina perfectă de închiriat în Larnaca

Care este cea mai ieftină agenție de închiriere de mașini în Larnaca?

Cele mai ieftine mașini de închiriat în Larnaca se găsesc, în general, prin intermediul Pacific Rent A Car. Atunci când rezervi cu Pacific Rent A Car, este posibil să găsești mașini de închiriat începând de la 9 €/zi. Prețul mediu pentru a închiria o mașină în Larnaca este de 10 €/zi.

Ce companie de închirieri auto din Larnaca are cele mai multe locații?

CarWiz are cele mai multe locații dintre toate companiile de închirieri auto din Larnaca, cu 7 sucursale.

Care este mașină care se închiriază cel mai des în Larnaca?

Pentru un preț mediu de 16 €/zi (cu un minim începând de la 10 €/zi), mașinile Kia Picanto de închiriat în Larnaca sunt cele mai populare în rândul utilizatorilor noștri. Modelele Toyota Aygo sunt o altă alegere frecventă în Larnaca, al un preț mediu de 24 €/zi și un minim de 24 €/zi.

Cele mai bune oferte la mașinile de închiriat găsite în Larnaca, în Districtul Larnaca

Găsiți oferte excelente mai jos, pentru o varietate de tipuri populare de mașini de închiriat în Larnaca, în Districtul Larnaca.
Economy21 €/day
Compact24 €/day
Intermediar37 €/day
Standard48 €/day
Mini22 €/day
Dubă pentru pasageri68 €/day
De lux107 €/day
Compact SUV38 €/day
SUV intermediar46 €/day
Cele mai bune tarife găsite de utilizatorii momondo în ultimele 48 de ore.

Oferte la mașini de închiriat în Larnaca, în Districtul Larnaca găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Larnaca

Mașini Mică

13 € - 31 €

Toate tipurile de mașini

18 € - 72 €

Prețul mediu al unei mașini Mică de închiriat în Larnaca, în Cipru este 21 €. ianuarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 41% mai ieftin decât în restul anului - doar 13 € pe zi. O mașină Mică de închiriat este, în mod normal cu 54% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Larnaca. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Larnaca poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Mică de închiriat în Larnaca, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Medie de închiriat în Larnaca, în Cipru este 51 €. februarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 31% mai ieftin decât în restul anului - doar 36 € pe zi. O mașină Medie de închiriat este, în mod normal cu 10% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Larnaca. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Larnaca poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Medie de închiriat în Larnaca, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Mare de închiriat în Larnaca, în Cipru este 63 €. decembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 56% mai ieftin decât în restul anului - doar 28 € pe zi. O mașină Mare de închiriat este, în mod normal cu 26% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Larnaca. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Larnaca poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini SUV de închiriat în Larnaca, în Cipru este 28 €. noiembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 18% mai ieftin decât în restul anului - doar 23 € pe zi. O mașină SUV de închiriat este, în mod normal cu 41% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Larnaca. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Larnaca poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile SUV de închiriat în Larnaca, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Dubă de închiriat în Larnaca, în Cipru este 64 €. februarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 44% mai ieftin decât în restul anului - doar 36 € pe zi. O mașină Dubă de închiriat este, în mod normal cu 27% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Larnaca. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Larnaca poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Dubă de închiriat în Larnaca, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Toyota Yaris
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri

21 €/zi

11 oct - 18 oct
Toyota Yaris
Skoda Citigo
Mini sau asemănător
Până la 2 pasageri

22 €/zi

11 oct - 18 oct
Skoda Citigo
Hyundai i10
Mini sau asemănător
Până la 2 pasageri

23 €/zi

11 oct - 18 oct
Hyundai i10

Registru agenții de închirieri auto din Larnaca

Principalii furnizori de închirieri auto din Larnaca, în Districtul Larnaca

GREEN MOTION

3 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

10,0

Confort

10,0

Evaluare Generală

10,0

Preluare/Returnare

8,0

Valoare

8,0

AERCAR

1 sucursală
Prezentare generală

Curățenie

10,0

Confort

10,0

Evaluare Generală

10,0

Preluare/Returnare

10,0

Valoare

10,0

Alamo

1 sucursală
Prezentare generală

Curățenie

10,0

Confort

10,0

Evaluare Generală

10,0

Preluare/Returnare

10,0

Valoare

10,0

Budget

2 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,9

Confort

8,9

Evaluare Generală

8,9

Preluare/Returnare

8,7

Valoare

8,7

Europcar

2 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,0

Confort

6,3

Evaluare Generală

5,6

Preluare/Returnare

6,3

Valoare

5,6

CarWiz

7 sucursale

7777 Rentcar

4 sucursale

Right Cars

3 sucursale

Informații despre închirierea de mașini în Larnaca

Găsește informații despre oferte excelente de închiriere, companii populare de închiriere de mașini și politici pentru vizita ta în Larnaca

Cea mai populară agenție

GREEN MOTION

Tipuri populare de mașini

Economy, Mini, Compact

Cea mai ieftină mașină de închiriat

21 €

Cel mai popular model

Kia Picanto
Cea mai populară companie de închirieri auto din Larnaca pe care am găsit-o pe momondo luna aceasta este GREEN MOTION . Alternative foarte bune sunt KEM RENTAL CARS și Alamo.
În ultimele 72 de ore, companiile de închirieri auto din Larnaca au pus la dispoziție următoarele tipuri de mașini: Economy, Mini, Compact.
Cel mai scăzut preț pentru o mașină de închiriat în Larnaca este de 21 €/zi. Pentru această zonă, te poți aștepta ca prețurile medii să înceapă de la 26 €/zi.
Cel mai popular model de mașină de închiriat în Larnaca a fost, în ultimele zile, Kia Picanto. Ca alternativă, utilizatorii noștri aleg și Suzuki Swift.

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din Larnaca

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din Larnaca

Cum conduci cu o mașină închiriată în Larnaca - Întrebări frecvente

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Larnaca și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Cât de mult va costa închirierea unei mașini în Larnaca, Cipru în octombrie?

43 € este costul mediu pentru închirierea unei mașini în timpul unui weekend în Larnaca în luna octombrie. Cele mai ieftine oferte pot ajunge la 34 €. Închirierea unei mașini pentru o săptămână în Larnaca în luna octombrie costă (în medie) 29 €. Cele mai bune oferte încep de la 15 €.

Se aplică vreo taxă dacă îmi anulez rezervarea auto în Larnaca, Cipru?

Majoritatea agențiilor de închirieri auto din Larnaca cu care am încheiat parteneriate nu au o taxă de anulare. Asta înseamnă că, dacă planurile tale se schimbă pe neprevăzut, multe dintre centrele de închirieri, precum Economy Rent a Car, GREEN MOTION și AERCAR, pot oferi anulare gratuită, în funcție de momentul în care ai rezervat.

Care este cel mai recomandabil tip de mașină de închiriat în Larnaca, în luna octombrie?

În timpul lunii octombrie, în Larnaca, temperaturile medii sunt de 17 °C, ceea ce oferă clima perfectă pentru închirierea unei mașini decapotabile. Cu precipitații medii de doar 40 mm, o astfel de mașină îți permite să te bucuri la maxim de tablourile zonei în vreme ce-i străbați străzile la volan. Te sfătuim, totuși, să verifici și tu vremea înainte de călătorie. Pentru orice eventualitate... Închirierea unei mașini Decapotabilă în Larnaca te va costa, în medie 90 €/zi.

Care este limita de viteză în Larnaca, Cipru?

Atunci când închiriezi o mașină în Larnaca, trebuie să te conformezi limitei de viteză de 50 km/h. Limitele maxime pe drumurile de suburbie și autostrăzile din Larnaca sunt de 80 km/h, respectiv 100 km/h. Fii atent la semnele de circulație, întrucât aceste limite de viteză pot varia în funcție de zona în care te afli.

Cum este vremea în Larnaca, Cipru în luna septembrie?

În mod normal, temperatura în Larnaca în luna septembrie este 25 °C, iar valorilor precipitațiilor sunt 10 mm. Aceasta este o informație importantă pentru a știi când și ce fel de mașină să închiriezi astfel încât să fii cât mai bine pregătit.

Este vremea în Larnaca asemănătoare cu cea din restul regiunii Districtul Larnaca?

Dacă te interesează să închiriezi o mașină în Larnaca, în luna septembrie, pentru un roadtrip în zonele înconjurătoare, este important să știi că zona Districtul Larnaca are, în general, o temperatură de 25 °C și caz precipitații de 10 mm.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Larnaca?

Prețurile pentru mașini în Larnaca au fost actualizate ieri.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Larnaca?

Începând cu septembrie 2023, ai la dispoziție 87 de operatori pentru mașini în Larnaca..

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Larnaca?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Larnaca. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Larnaca?

Pentru a închiria o mașină în Larnaca, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere auto cu care efectuezi rezervarea.


Mașini de închiriat în aeroporturile populare din apropiere de Larnaca

Rezervă o mașină de închiriat în unul dintre aceste aeroporturi populare din apropiere de Larnaca

Inchirieri auto în cartierele din Larnaca

Ai nevoie de o mașină de închiriat într-o anumită zonă din Larnaca? Restrânge căutarea folosind opțiunile de mai jos

Caută mai multe închirieri auto în în Cipru

Caută oferte de închirieri auto în în Cipru

Începe să-ți planifici călătoria în Larnaca


De ce să folosești Momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a închiria o mașină în Larnaca?

Ar trebui să folosești momondo pentru a-ți rezerva mașina în Larnaca. De ce? Pentru că te ajută să economisești timp și bani. momondo caută și compară prețuri și politici pentru mașini de închiriat oferite de sute de website-uri specializate în mașini de închiriat.

Cum mă ajută momondo să găsesc cea mai bună ofertă la mașinile de închiriat în Larnaca?

momondo te ajută să găsești cea mai bună ofertă la mașinile de închiriat în Larnaca, ajutându-se să filtrezi rezultatele în funcție de preț, capacitate, caracteristici ale mașinii, sucursala de preluare, de predare și multe altele.

Afișează momondo mașini de închiriat în Larnaca cu anulare gratuită?

Da, momondo are un filtru care evidențiază doar mașinile de închiriat cu anulare gratuită. Acest filtru este disponibil pentru toate căutările de închirieri auto de pe momondo, inclusiv pe cele din Larnaca.

Pot închiria o mașină cu politică specifică privind combustibilul în Larnaca, cu ajutorul momondo?

momondo îți permite să cauți mașini de închiriat în Larnaca cu politici specifice privind combustibilul.

Pot să găsesc o mașină de închiriat în Larnaca, pe momondo, care să vină cu opțiunea de curățare în profunzime?

Da, pe momondo poți căuta mașini de închiriat în Larnaca care au opțiunea de curățare în profunzime.

Pot căuta, pe momondo, mașini de închiriat în Larnaca cu kilometraj nelimitat?

Da, există mașini de închiriat în Larnaca cu opțiunea de kilometraj nelimitat, pe care le poți găsi pe momondo.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Larnaca

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.