Mașini de închiriat în Larnaca, în Districtul Larnaca

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Larnaca, în Districtul Larnaca? Caută aici!

Larnaca, Cipru
2 iun — 9 iun
Returnare în același loc
Larnaca, Cipru
Jo 2/6
Amiază
Jo 9/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Cele mai bune oferte la mașinile de închiriat găsite în Larnaca, în Districtul Larnaca

Găsește în continuare oferte foarte bune la o varietate de mașini populare de închiriat în Larnaca, în Districtul Larnaca
Opel Combo
Dubă pentru pasageri sau asemănător
Până la 5 de pasageri

74 €/zi

30 mai - 6 iun
Opel Combo
BMW 3 Series
Intermediar sau asemănător
Până la 5 de pasageri

42 €/zi

30 mai - 6 iun
BMW 3 Series
Fiat 500
Mini sau asemănător
Până la 2 de pasageri

23 €/zi

30 mai - 6 iun
Fiat 500
Daewoo Leganza
Standard sau asemănător
Până la 5 de pasageri

50 €/zi

30 mai - 6 iun
Daewoo Leganza
Mitsubishi Colt
Economy sau asemănător
Până la 2 de pasageri

24 €/zi

30 mai - 6 iun
Mitsubishi Colt
Bentley Arnage
De lux sau asemănător
Până la 5 de pasageri
Mașini cu 4 uși

132 €/zi

30 mai - 6 iun
Bentley Arnage
Ford EcoSport
Compact SUV sau asemănător
Până la 4 de pasageri

44 €/zi

30 mai - 6 iun
Ford EcoSport
Toyota Fortuner
SUV intermediar sau asemănător
Până la 5 de pasageri

54 €/zi

4 iun - 11 iun
Toyota Fortuner
Kia Forte
Compact sau asemănător
Până la 4 de pasageri

27 €/zi

30 mai - 6 iun
Kia Forte

Oferte la mașini de închiriat în Larnaca, în Districtul Larnaca găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Larnaca

Mașini Mică

6 € - 26 €

Toate tipurile de mașini

6 € - 56 €

Prețul mediu al unei mașini Mică de închiriat în Larnaca, în Cipru este 17 €. ianuarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 65% mai ieftin decât în restul anului - doar 6 € pe zi. O mașină Mică de închiriat este, în mod normal cu 38% mai ieftin decât media în Larnaca. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Larnaca poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Mică de închiriat în Larnaca, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Medie de închiriat în Larnaca, în Cipru este 24 €. noiembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 28% mai ieftin decât în restul anului - doar 18 € pe zi. O mașină Medie de închiriat este, în mod normal cu 8% mai ieftin decât media în Larnaca. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Larnaca poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Medie de închiriat în Larnaca, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini SUV de închiriat în Larnaca, în Cipru este 14 €. noiembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 34% mai ieftin decât în restul anului - doar 10 € pe zi. O mașină SUV de închiriat este, în mod normal cu 45% mai ieftin decât media în Larnaca. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Larnaca poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile SUV de închiriat în Larnaca, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Fiat 500
Mini sau asemănător
Până la 2 de pasageri

23 €/zi

30 mai - 6 iun
Fiat 500
Mitsubishi Colt
Economy sau asemănător
Până la 2 de pasageri

24 €/zi

30 mai - 6 iun
Mitsubishi Colt
Fiat 500
Mini sau asemănător
Până la 2 de pasageri

24 €/zi

30 mai - 6 iun
Fiat 500

Registru agenții de închirieri auto din Larnaca

Principalii furnizori de închirieri auto din Larnaca, în Districtul Larnaca
1 sucursală
Prezentare generală

Curățenie

10,0

Confort

10,0

Evaluare Generală

10,0

Preluare/Returnare

10,0

Valoare

10,0
2 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,0

Confort

8,0

Evaluare Generală

8,0

Preluare/Returnare

7,6

Valoare

8,0
2 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

6,0

Confort

6,0

Evaluare Generală

6,0

Preluare/Returnare

6,0

Valoare

6,0
5 de sucursale
4 de sucursale
3 de sucursale
3 de sucursale
2 de sucursale

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din Larnaca

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din Larnaca

Car rental in Larnaca

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Larnaca și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

23 € este costul mediu pentru închirierea unei mașini în timpul unui weekend în Larnaca în luna iunie. Cele mai ieftine oferte pot ajunge la 23 €. Închirierea unei mașini pentru o săptămână în Larnaca în luna iunie costă (în medie) 33 €. Cele mai bune oferte încep de la 21 €.

Cel mai mic preț pentru închirierile auto în Larnaca este oferit, în general, de către SURPRICE CAR RENTAL , care are 1 locație de închiriere în oraș. Deși utilizatorii momondo au găsit tarife pe zi de numai 12 €, prețul mediu pentru mașinile de închiriat SURPRICE CAR RENTAL în Larnaca este de 14 €/zi.

Majoritatea agențiilor de închirieri auto din Larnaca cu care am încheiat parteneriate nu au o taxă de anulare. Asta înseamnă că, dacă planurile tale se schimbă pe neprevăzut, multe dintre centrele de închirieri, precum Alamo, Hertz și Budget, pot oferi anulare gratuită, în funcție de momentul în care ai rezervat.

În timpul lunii iunie, în Larnaca, temperaturile medii sunt de 26 °C, ceea ce oferă clima perfectă pentru închirierea unei mașini decapotabile. Cu precipitații medii de doar 10 mm, o astfel de mașină îți permite să te bucuri la maxim de tablourile zonei în vreme ce-i străbați străzile la volan. Te sfătuim, totuși, să verifici și tu vremea înainte de călătorie. Pentru orice eventualitate... Închirierea unei mașini Convertibil în Larnaca te va costa, în medie 207 €/zi.

Cu 1 locație, Alamo are cele mai multe spații de închiriere auto dintre toate companiile din Larnaca, Cipru. În mod normal, utilizatorii momondo găsesc oferte cu 24 €/zi atunci când închiriază o mașină de la Alamo în Larnaca, Cipru.

Atunci când închiriezi o mașină în Larnaca, trebuie să te conformezi limitei de viteză de 50 km/h. Limitele maxime pe drumurile de suburbie și autostrăzile din Larnaca sunt de 80 km/h, respectiv 100 km/h. Fii atent la semnele de circulație, întrucât aceste limite de viteză pot varia în funcție de zona în care te afli.

În mod normal, temperatura în Larnaca în luna mai este 20 °C, iar valorilor precipitațiilor sunt 10 mm. Aceasta este o informație importantă pentru a știi când și ce fel de mașină să închiriezi astfel încât să fii cât mai bine pregătit.

Dacă te interesează să închiriezi o mașină în Larnaca, în luna mai, pentru un roadtrip în zonele înconjurătoare, este important să știi că zona Districtul Larnaca are, în general, o temperatură de 20 °C și caz precipitații de 10 mm.


Mașini de închiriat în aeroporturile populare din apropiere de Larnaca

Rezervă o mașină de închiriat în unul dintre aceste aeroporturi populare din apropiere de Larnaca

Caută mai multe închirieri auto în în Cipru

Caută oferte de închirieri auto în în Cipru

Începe să-ți planifici călătoria în Larnaca


De ce să folosești Momondo?

Ar trebui să folosești momondo pentru a-ți rezerva mașina în Larnaca. De ce? Pentru că te ajută să economisești timp și bani. momondo caută și compară prețuri și politici pentru mașini de închiriat oferite de sute de website-uri specializate în mașini de închiriat.

momondo te ajută să găsești cea mai bună ofertă la mașinile de închiriat în Larnaca, ajutându-se să filtrezi rezultatele în funcție de preț, capacitate, caracteristici ale mașinii, sucursala de preluare, de predare și multe altele.

Da, momondo are un filtru care evidențiază doar mașinile de închiriat cu anulare gratuită. Acest filtru este disponibil pentru toate căutările de închirieri auto de pe momondo, inclusiv pe cele din Larnaca.

momondo îți permite să cauți mașini de închiriat în Larnaca cu politici specifice privind combustibilul.

Da, pe momondo poți căuta mașini de închiriat în Larnaca care au opțiunea de curățare în profunzime.

Da, există mașini de închiriat în Larnaca cu opțiunea de kilometraj nelimitat, pe care le poți găsi pe momondo.


Iată de ce călătorii aleg momondo
Rezervă cu încredere
Noi compară mașini de închiriat din 70.000 de sucursale, ajutându-te să faci o alegere rapidă și simplă.
Eco-responsabil
Alege dintr-o gamă largă de vehicule, inclusiv opțiuni electrice sau hibrid, pentru a te asigura că faci o călătorie eco-friendly.
Fără costuri ascunse
Toate prețurile afișate reprezintă prețul final, fără costuri sau taxe ascunse; poți avea încredere în prețul pe care îl vezi.