Mașini de închiriat în Alba Iulia, în Județul Alba

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Alba Iulia, în Județul Alba? Caută aici!

Alba Iulia, România
7 oct — 14 oct
Returnare în același loc
Alba Iulia, România
Sâ 7/10
Amiază
Sâ 14/10
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte de la companii de închirieri în peste 70.000 de sucursale.

Informații și tendințe privind mașinile de închiriat în Alba Iulia

Informații utile pentru a te ajuta să rezervi mașina perfectă de închiriat în Alba Iulia

Care este cea mai ieftină agenție de închiriere de mașini în Alba Iulia?

Cele mai ieftine mașini de închiriat în Alba Iulia se găsesc, în general, prin intermediul Autonom. Atunci când rezervi cu Autonom, este posibil să găsești mașini de închiriat începând de la 24 €/zi. Prețul mediu pentru a închiria o mașină în Alba Iulia este de 26 €/zi.

Oferte la mașini de închiriat în Alba Iulia, în Județul Alba găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Alba Iulia

Mică

19 € - 66 €

Toate tipurile de mașini

19 € - 184 €

Prețul mediu al unei mașini Mică de închiriat în Alba Iulia, în România este 32 €. februarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 41% mai ieftin decât în restul anului - doar 19 € pe zi. O mașină Mică de închiriat este, în mod normal cu 60% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Alba Iulia. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Alba Iulia poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini Medie de închiriat în Alba Iulia, în România este 62 €. septembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 1% mai ieftin decât în restul anului - doar 63 € pe zi. O mașină Medie de închiriat este, în mod normal cu 22% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Alba Iulia. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Alba Iulia poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini Mare de închiriat în Alba Iulia, în România este 77 €. octombrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 12% mai ieftin decât în restul anului - doar 88 € pe zi. O mașină Mare de închiriat este, în mod normal cu 2% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Alba Iulia. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Alba Iulia poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini SUV de închiriat în Alba Iulia, în România este 58 €. iunie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 39% mai ieftin decât în restul anului - doar 81 € pe zi. O mașină SUV de închiriat este, în mod normal cu 27% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Alba Iulia. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Alba Iulia poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.


Registru agenții de închirieri auto din Alba Iulia

Principalii furnizori de închirieri auto din Alba Iulia, în Județul Alba

ADDCAR RENTAL

1 sucursală

Autoboca

1 sucursală

Autonom

1 sucursală

Europcar

1 sucursală

Flex Rent a Car

1 sucursală

Flexicar

1 sucursală

Premium Rent

1 sucursală

Right Cars

1 sucursală

Informații despre închirierea de mașini în Alba Iulia

Găsește informații despre oferte excelente de închiriere, companii populare de închiriere de mașini și politici pentru vizita ta în Alba Iulia

Tipuri populare de mașini

Economy, Intermediate, Mini

Cea mai ieftină mașină de închiriat

24 €

Cel mai popular model

Class Special Car
În ultimele 72 de ore, companiile de închirieri auto din Alba Iulia au pus la dispoziție următoarele tipuri de mașini: Economy, Intermediate, Mini.
Cel mai scăzut preț pentru o mașină de închiriat în Alba Iulia este de 24 €/zi. Pentru această zonă, te poți aștepta ca prețurile medii să înceapă de la 26 €/zi.
Cel mai popular model de mașină de închiriat în Alba Iulia a fost, în ultimele zile, Class Special Car. Ca alternativă, utilizatorii noștri aleg și Renault Clio.

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din Alba Iulia

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din Alba Iulia

Cum conduci cu o mașină închiriată în Alba Iulia - Întrebări frecvente

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Alba Iulia și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Care este limita de viteză în Alba Iulia, România?

Dacă nu este altfel precizat prin semnele de circulație, limita de viteză din Alba Iulia este de 50 km/h. Alba Iulia are o limită de viteză diferită pentru zonele de periferie, de 100 km/h, care trebuie respectată cu strictețe. Dacă urmează să călătorești pe autostrăzile din Alba Iulia, să ai în vedere limita pentru acestea: 130 km/h.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Alba Iulia?

Prețurile pentru mașini în Alba Iulia au fost actualizate ieri.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Alba Iulia?

14 operatori pentru mașini în Alba Iulia există pe piață începând cu septembrie 2023.

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Alba Iulia?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Alba Iulia. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Alba Iulia?

Atunci când închiriezi o mașină în Alba Iulia, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. Un permis de conducere internațional este necesar dacă permisul de conducere este într-o limbă diferită de cea a țării de închiriere și poate fi necesar pentru a evita riscul unor potențiale amenzi. În cazul în care închiriezi în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere cu care efectuezi rezervarea.


Mașini de închiriat în aeroporturile populare din apropiere de Alba Iulia

Rezervă o mașină de închiriat în unul dintre aceste aeroporturi populare din apropiere de Alba Iulia

Începe să-ți planifici călătoria în Alba Iulia


De ce să folosești Momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a închiria o mașină în Alba Iulia?

Ar trebui să folosești momondo pentru a-ți rezerva mașina în Alba Iulia. De ce? Pentru că te ajută să economisești timp și bani. momondo caută și compară prețuri și politici pentru mașini de închiriat oferite de sute de website-uri specializate în mașini de închiriat.

Cum mă ajută momondo să găsesc cea mai bună ofertă la mașinile de închiriat în Alba Iulia?

momondo te ajută să găsești cea mai bună ofertă de mașină de închiriat în Alba Iulia punându-ți la dispoziție filtre care să selecteze doar mașini ce corespund cerințelor tale. Aceste filtre includ, printre altele, prețul, tipul mașinii, compania de închirieri și politici specifice de rezervare care te-ar putea interesa.

Afișează momondo mașini de închiriat în Alba Iulia cu anulare gratuită?

Da, pe momondo poți să sortezi companiile de închirieri auto din Alba Iulia în funcție de politica de anulare gratuită.

Pot închiria o mașină cu politică specifică privind combustibilul în Alba Iulia, cu ajutorul momondo?

Da, trebuie doar să selectezi filtrul dedicat politicii privind combustibilul, după ce realizezi o căutare de închirieri auto în Alba Iulia pe momondo.

Pot să găsesc o mașină de închiriat în Alba Iulia, pe momondo, care să vină cu opțiunea de curățare în profunzime?

Desigur. momondo are un filtru special pentru serviciile de căutare în profunzime a mașinilor de închiriat, pe care îl poți folosi pentru toate destinațiile, inclusiv Alba Iulia.

Pot căuta, pe momondo, mașini de închiriat în Alba Iulia cu kilometraj nelimitat?

Bineînțeles, kilometrajul nelimitat este o opțiune a mașinilor de închiriat în Alba Iulia afișate în rezultatele momondo.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Alba Iulia

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.