Mașini de închiriat în Alba Iulia, în Județul Alba

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Alba Iulia, în Județul Alba? Caută aici!

Alba Iulia, România
6 iul — 13 iul
Returnare în același loc
Alba Iulia, România
Mi 6/7
Amiază
Mi 13/7
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte la mașini de închiriat în Alba Iulia, în Județul Alba găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Alba Iulia

Mașini Mică

24 € - 57 €

Toate tipurile de mașini

53 € - 104 €

Prețul mediu al unei mașini Mică de închiriat în Alba Iulia, în România este 20 €. iulie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 0% mai ieftin decât în restul anului - doar 24 € pe zi. O mașină Mică de închiriat este, în mod normal cu 53% mai ieftin decât media în Alba Iulia. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Alba Iulia poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.


Registru agenții de închirieri auto din Alba Iulia

Principalii furnizori de închirieri auto din Alba Iulia, în Județul Alba
1 sucursală
1 sucursală
1 sucursală
1 sucursală
1 sucursală
1 sucursală
1 sucursală
1 sucursală

Informații despre închirierea de mașini în Alba Iulia

Găsește informații despre oferte excelente de închiriere, companii populare de închiriere de mașini și politici pentru vizita ta în Alba Iulia

Tipuri populare de mașini

Compact, Passenger Van, Full-size

Cea mai ieftină mașină de închiriat

63 €

Cel mai popular model

Volkswagen Golf
În ultimele 72 de ore, companiile de închirieri auto din Alba Iulia au pus la dispoziție următoarele tipuri de mașini: Compact, Passenger Van, Full-size.
Cel mai scăzut preț pentru o mașină de închiriat în Alba Iulia este de 63 €/zi. Pentru această zonă, te poți aștepta ca prețurile medii să înceapă de la 63 €/zi.
Cel mai popular model de mașină de închiriat în Alba Iulia a fost, în ultimele zile, Volkswagen Golf. Ca alternativă, utilizatorii noștri aleg și Seat Toledo.

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din Alba Iulia

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din Alba Iulia

Cum conduci cu o mașină închiriată în Alba Iulia - Întrebări frecvente

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Alba Iulia și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Autonom are, de obicei, cele mai mici prețuri din Alba Iulia, pentru mașini pe care le poți găsi la oricare dintre sucursalele lor. În medie, așteaptă-te să plătești 63 €/zi, deși utilizatorii noștri au găsit și prețuri de doar 63 €/zi pentru închirierea lor auto din Alba Iulia.

Dacă nu este altfel precizat prin semnele de circulație, limita de viteză din Alba Iulia este de 50 km/h. Alba Iulia are o limită de viteză diferită pentru zonele de periferie, de 100 km/h, care trebuie respectată cu strictețe. Dacă urmează să călătorești pe autostrăzile din Alba Iulia, să ai în vedere limita pentru acestea: 130 km/h.


Mașini de închiriat în aeroporturile populare din apropiere de Alba Iulia

Rezervă o mașină de închiriat în unul dintre aceste aeroporturi populare din apropiere de Alba Iulia

Caută mai multe închirieri auto în în România

Caută oferte de închirieri auto în în România

Începe să-ți planifici călătoria în Alba Iulia


De ce să folosești Momondo?

Ar trebui să folosești momondo pentru a-ți rezerva mașina în Alba Iulia. De ce? Pentru că te ajută să economisești timp și bani. momondo caută și compară prețuri și politici pentru mașini de închiriat oferite de sute de website-uri specializate în mașini de închiriat.

momondo te ajută să găsești cea mai bună ofertă de mașină de închiriat în Alba Iulia punându-ți la dispoziție filtre care să selecteze doar mașini ce corespund cerințelor tale. Aceste filtre includ, printre altele, prețul, tipul mașinii, compania de închirieri și politici specifice de rezervare care te-ar putea interesa.

Da, pe momondo poți să sortezi companiile de închirieri auto din Alba Iulia în funcție de politica de anulare gratuită.

Da, trebuie doar să selectezi filtrul dedicat politicii privind combustibilul, după ce realizezi o căutare de închirieri auto în Alba Iulia pe momondo.

Desigur. momondo are un filtru special pentru serviciile de căutare în profunzime a mașinilor de închiriat, pe care îl poți folosi pentru toate destinațiile, inclusiv Alba Iulia.

Bineînțeles, kilometrajul nelimitat este o opțiune a mașinilor de închiriat în Alba Iulia afișate în rezultatele momondo.


Iată de ce călătorii aleg momondo
Rezervă cu încredere
Noi compară mașini de închiriat din 70.000 de sucursale, ajutându-te să faci o alegere rapidă și simplă.
Eco-responsabil
Alege dintr-o gamă largă de vehicule, inclusiv opțiuni electrice sau hibrid, pentru a te asigura că faci o călătorie eco-friendly.
Fără costuri ascunse
Toate prețurile afișate reprezintă prețul final, fără costuri sau taxe ascunse; poți avea încredere în prețul pe care îl vezi.