Mașini de închiriat keddy by Europcar în Atena

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu keddy by Europcar în Atena

Atena, AT, Grecia
24 mai — 31 mai
Returnare în același loc
Atena, AT, Grecia
Ma 24/5
Amiază
Ma 31/5
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Atena în keddy by Europcar

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto keddy by Europcar din Atena, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
6 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu keddy by Europcar în Atena

keddy by Europcar vrea să se asigure că personalul și clienții lor din Atena se simt în siguranță în timpul pandemiei de COVID-19. De aceea, agenția a adoptat proceduri stricte de curățire profundă în toate sucursalele ei din Atena. Aceste măsuri de siguranță includ dezinfectarea suprafețelor atinse frecvent, precum mânerele, volanele și consola centrală.

keddy by Europcar are 1 sucursală în Aeroportul Atena Internaţional. Vei găsi agenția keddy by Europcar la adresa Athens Eleftherios Venizelos Apt- Meeting Point At Arrival Hall.

Conform datelor noastre, vehiculele de tip Mini sunt cele mai populare tipuri de mașină pentru cei care închiriază de la Atena, în luna iunie. Conform prețurilor agenției keddy by Europcar din luna iunie a anului trecut, te poți aștepta la un preț mediu de 16 €/zi pentru închirierea unei vehicul tip Mini. Pentru luna iunie, utilizatorii noștri au găsit și prețuri de doar 16 €/zi, ceea ce înseamnă că ai putea găsi și tu prețuri similare pe momondo anul acesta.

Mini este cel mai ieftin tip de mașină de închiriat disponibil la keddy by Europcar, în Atena. Închirierea costă, în medie, 16 €/zi (cu 2% mai ieftin decât cea mai scumpă mașină a agenției). În ultimele 12 luni, 50% dintre utilizatorii noștri au ales Mini pentru a economisi bani la închirierea mașinii în Atena.

keddy by Europcar operează momentan în 6 sucursale în Atena. Cea mai populară dintre acestea se află la adresa: Leof. Athinon 71. În ultimele 12 luni, 49% dintre utilizatorii care au căutat oferte auto cu keddy by Europcar în Atena, și-au închiriat mașina din această sucursală.