Mașini de închiriat Dollar în Atena

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Dollar în Atena

Atena, AT, Grecia
5 iun — 12 iun
Returnare în același loc
Atena, AT, Grecia
Du 5/6
Amiază
Du 12/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Atena în Dollar

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Dollar din Atena, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
10 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

6,0

Confort

4,0

Evaluare Generală

2,0

Preluare/Returnare

2,0

Valoare

2,0

Informații despre mașini de închiriat cu Dollar în Atena

Pentru a se asigura că te simți confortabil atunci când închiriezi o mașină cu Dollar în Atena în timpul pandemiei de COVID-19, compania și-a luat precauții suplimentare, precum metode de curățire în profunzime a vehiculelor și a birourilor de închiriere. Dollar a mai introdus perioada aceasta și politicile de mai jos, ca măsuri preventive adiționale:
• Curățire profundă în autobuzele de transfer

Da, există 1 centru de închirieri auto Dollar în Aeroportul Atena Internaţional (Eleftherios Venizelos).

Dollar oferă anulare gratuită pentru mașinile rezervate în Atena. Totuși, ți s-ar putea percepe o taxă dacă anulezi în ultimul moment. Pentru mai multe informații, îți recomandăm să apelezi Dollar. Poți găsi numerele de telefon ale agenției Dollar din zona Atena aici, în fila Sucursale.

Cu un cost mediu de 28 €/zi, închirierea unei mașini de tip Economy, de la Dollar, în Atena (în luna iunie) este cea mai populară opțiune a utilizatorilor momondo. Ai mai putea găsi oferte la mașini de închiriat de la Dollar, în Atena, începând de la 28 €/zi - care a fost cel mai mic preț găsit în luna iunie a anului trecut.

Dollar deține 10 sucursale de închirieri auto în Atena. Cea aflată la adresa Eleftherios Venizelos este cea mai populară în rândul utilizatorilor noștri. În ultimele 12 luni, 59% dintre utilizatorii noștri, care au închiriat o mașină de la Dollar în Atena, au ales această sucursală.