Mașini de închiriat Dollar în Atena

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Dollar în Atena

Atena, AT, Grecia
4 oct — 11 oct
Returnare în același loc
Atena, AT, Grecia
Mi 4/10
Amiază
Mi 11/10
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Atena în Dollar

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Dollar din Atena, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.

Dollar

10 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

10,0

Confort

6,0

Evaluare Generală

2,0

Preluare/Returnare

2,0

Valoare

2,0

Informații despre mașini de închiriat cu Dollar în Atena

Are Dollar o sucursală în Aeroportul Atena Internaţional?

Da, există 1 centru de închirieri auto Dollar în Aeroportul Atena Internaţional (Eleftherios Venizelos).

Oferă Dollar anulare gratuită pentru mașinile rezervate în Atena?

Dollar oferă anulare gratuită pentru mașinile rezervate în Atena. Totuși, ți s-ar putea percepe o taxă dacă anulezi în ultimul moment. Pentru mai multe informații, îți recomandăm să apelezi Dollar. Poți găsi numerele de telefon ale agenției Dollar din zona Atena aici, în fila Sucursale.

Care este cea mai populară mașină de închiriat de la Dollar în Atena, în luna octombrie?

Cu un cost mediu de 29 €/zi, închirierea unei mașini de tip Economy, de la Dollar, în Atena (în luna octombrie) este cea mai populară opțiune a utilizatorilor momondo. Ai mai putea găsi oferte la mașini de închiriat de la Dollar, în Atena, începând de la 29 €/zi - care a fost cel mai mic preț găsit pentru Economy în luna octombrie a anului trecut.

Câte sucursale de închirieri auto are Dollar în Atena?

sunt 10 sucursalele de închiriere de mașini în Atena ale Dollar. Cea aflată la adresa Eleftherios Venizelos și în Atena este cea mai populară în rândul utilizatorilor noștri. În ultimele 12 luni, 75% dintre utilizatorii noștri, care au închiriat o mașină de la Dollar în Atena, au ales sucursala din Eleftherios Venizelos.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Atena?

Prețurile pentru mașini în Atena sunt actualizate zilnic.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Atena?

Numărul de operatori disponibili pentru mașini în Atena este de 200 (de la septembrie 2023).

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Atena?

În diferite țări, inclusiv în Atena, vârsta minimă pentru șoferi variază. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Atena?

Toți șoferii trebuie să aibă un permis de conducere complet valabil atunci când închiriază o mașină în Atena. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi și dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere cu care efectuezi rezervarea.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Atena

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.