Mașini de închiriat Hertz în Atena

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Hertz în Atena

Atena, AT, Grecia
25 mai — 1 iun
Returnare în același loc
Atena, AT, Grecia
Mi 25/5
Amiază
Mi 1/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Atena în Hertz

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Hertz din Atena, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
12 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

10,0

Confort

6,0

Evaluare Generală

6,0

Preluare/Returnare

4,0

Valoare

6,0

Informații despre mașini de închiriat cu Hertz în Atena

Toate sucursalele de închirieri auto Hertz din Atena iau măsuri în plus pentru a garanta siguranța clienților în timpul pandemiei de COVID-19. Măsurile de sănătate și siguranță suplimentare includ metodele de curățire în profunzime ale mașinilor și a zonelor de închiriere propriu-zise, precum și următoarele politici:
• Fiecărui vehicul i se atașează sigla „Gold Standard Clean” de închiriat după curățire
• Instruire exhaustivă a personalului

Da, Hertz are 1 sucursală în Aeroportul Atena Internaţional, a cărei adresă este Eleftherios Venizelos.

Da, îți poți anula rezervarea auto cu Hertz, din Atena, fără costuri. Totuși, anularea făcută exact înainte de data programată pentru preluarea mașinii ar putea avea o taxă. Pentru întrebări privind politica precisă de anulare, sună agenția Hertz. Găsești o listă cu numerele lor de telefon în fila Sucursale, dacă faci clic aici.

Dacă ai nevoie să închiriezi o mașină în Atena, în luna iunie, îți recomandăm să alegi un vehicul tip Economy, oferit de Hertz. Atunci când închirieri mașini tip Economy în iunie, te poți aștepta la un preț mediu de 54 € pe zi și la unul minim de 54 €. Să ai în vedere faptul că există și alte tipuri de mașini de închiriat de la Hertz, dar Economy este cea mai popoulară în rândul utilizatorilor noștri, în această perioadă a anului.

Hertz are în Atena 12 sucursale de închirieri auto. Conform utilizatorilor noștri, cea mai populară dintre acestea este cea aflată la adresa Eleftherios Venizelos. 64% dintre cei care au închiriat o mașină de la Hertz în Atena în ultimul an, au închiriat-o de la această sucursală.