Mașini de închiriat Thrifty în Atena

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Thrifty în Atena

Atena, AT, Grecia
31 mai — 7 iun
Returnare în același loc
Atena, AT, Grecia
Ma 31/5
Amiază
Ma 7/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Atena în Thrifty

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Thrifty din Atena, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
10 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu Thrifty în Atena

Metodele de curățire în profunzime, precum dezinfectarea interioarelor și exterioarelor tuturor vehiculelor care se închiriază cu Thrifty sunt doar câteva dintre măsurile puse în practică în timpul pandemiei COVID-19. Pentru a se asigura că personalul și clienții săi din Atena se simt în siguranță, Thrifty a mai adoptat și alte politici suplimentare:
• Curățire profundă în autobuzele de transfer

Momentan, Thrifty are 1 sucursală în Aeroportul Atena Internaţional:
Eleftherios Venizelos.

Da, îți poți anula rezervarea auto cu Thrifty, din Atena, fără costuri. Totuși, anularea făcută exact înainte de data programată pentru preluarea mașinii ar putea avea o taxă. Pentru întrebări privind politica precisă de anulare, sună agenția Thrifty. Găsești o listă cu numerele lor de telefon în fila Sucursale, dacă faci clic aici.

Cu un cost mediu de 73 €/zi, închirierea unei mașini de tip SUV, de la Thrifty, în Atena (în luna iunie) este cea mai populară opțiune a utilizatorilor momondo. Ai mai putea găsi oferte la mașini de închiriat de la Thrifty, în Atena, începând de la 73 €/zi - care a fost cel mai mic preț găsit în luna iunie a anului trecut.

Thrifty are 10 sucursale de închirieri auto în Atena. Conform datelor noastre, cea aflată la Eleftherios Venizelos este cea mai populară. În ultimele 12 luni, 66% dintre utilizatorii care au căutat să închirieze o mașină de la Thrifty în Atena au ales să o închirieze pe cea aflată la Eleftherios Venizelos.