Malmö, Suedia Mașini

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Malmö, Suedia? Caută aici!

Malmö, Suedia
15 apr — 22 apr
Aceeași locație
Malmö, Suedia
Jo 15/4
Amiază
Jo 22/4
Amiază

Malmö Lista Serviciilor de Închirieri Auto

Principalii furnizori de închirieri auto din Malmö, Suedia
Scorul agenției: 10.0 (Excelent)

Scor calculat în baza a 1 review

Scorul agenției: 10.0 (Excelent)

Scor calculat în baza a 2 de review-uri

Scorul agenției: 8.1 (Excelent)

Scor calculat în baza a 8 de review-uri

Scorul agenției: 7.7 (Bun)

Scor calculat în baza a 4 de review-uri

Scorul agenției: 7.3 (Bun)

Scor calculat în baza a 4 de review-uri


Distanța Malmö, Suedia față de hotelurile populare

Parchează-ți mașina și odihnește-te într-unul din aceste hoteluri populare, din apropierea punctului de închirieri auto din Aeroportul Malmö

Mașini de închiriat în Malmö

4 persoane au căutat o mașină de închiriat în Malmö în luna Aprilie.

Ce măsuri de curățenie iau companiile de închirieri auto din Malmö pentru a împiedica răspândirea COVID-19?

Curățenia mașinilor a fost întotdeauna o prioritate. În plus, agențiile de închirieri auto din Malmö au introdus standarde îmbunătățite, garantând dezinfectarea în profunzime a vehiculelor și siguranța ta. Unele dintre companiile care oferă servicii de curățenie în profunzime sunt Hertz, Dollar și Thrifty. Află mai multe despre opțiunile disponibile pentru tine. Pe măsură ce lucrurile se schimbă, același lucru se întâmplă și cu regulile. Facem tot ce ne stă în putință pentru a-ți oferi cele mai actualizate informații, dar asigură-te că verifici și pe site-ul furnizorului.

Se aplică vreo taxă dacă îmi anulez rezervarea auto în Malmö, Suedia?

Majoritatea agențiilor de închirieri auto din Malmö cu care am încheiat parteneriate nu au o taxă de anulare. Asta înseamnă că, dacă planurile tale se schimbă pe neprevăzut, multe dintre centrele de închirieri, precum Hertz, Dollar și Thrifty, pot oferi anulare gratuită, în funcție de momentul în care ai rezervat.

Care este limita de viteză în Malmö, Suedia?

Dacă nu este altfel precizat prin semnele de circulație, limita de viteză din Malmö este de 60 km/h. Malmö are o limită de viteză diferită pentru zonele de periferie, de 100 km/h, care trebuie respectată cu strictețe. Dacă urmează să călătorești pe autostrăzile din Malmö, să ai în vedere limita pentru acestea: 120 km/h.

Cum este vremea în Malmö, Suedia în luna Aprilie?

În mod normal, temperatura în Malmö în luna Aprilie este 5 °C, iar valorilor precipitațiilor sunt 30 mm. Aceasta este o informație importantă pentru a știi când și ce fel de mașină să închiriezi astfel încât să fii cât mai bine pregătit.

Ce mașină îmi recomandă momondo, dată fiind vremea în Aprilie?

În mod normal, vremea din Malmö în timpul lunii Aprilie nu ar trebui să influențeze tipul de mașină pe care vrei să închiriezi pentru călătoria ta. Conform datelor noastre, utilizatorii momondo caută adesea anumite tipuri de vehicule atunci când vor să închirieze o mașină în Malmö. Călătorii interesați de închirierea ieftină a unei mașini în Malmö preferă, în general, mașinile mici. Acestea sunt, de cele mai multe ori, cele mai ieftine. Volkswagen Golf și Ford Focus sunt exemple de mașini mici, disponibile pentru închirieri.

Este vremea în Malmö asemănătoare cu cea din restul regiunii Skåne län?

Temperatura în Skåne län în Aprilie este, de obicei, 5 °C cu o cantitate de precipitații de 30 mm, pe parcursul întregii luni. Această informație i-ar putea ajuta pe cei care plănuiesc să închirieze o mașină și să părăsească Malmö pentru a face un roadrip în zonele înconjurătoare.


Mașini în alte orașe din Suedia


Începe să-ți planifici călătoria în Malmö