Mașini de închiriat în Malmö, în Skåne län

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Malmö, în Skåne län? Caută aici!

Malmö, Suedia
6 iul — 13 iul
Returnare în același loc
Malmö, Suedia
Mi 6/7
Amiază
Mi 13/7
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte la mașini de închiriat în Malmö, în Skåne län găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Malmö

Mașini Mică

30 € - 73 €

Toate tipurile de mașini

30 € - 154 €

Prețul mediu al unei mașini Mică de închiriat în Malmö, în Suedia este 23 €. martie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 0% mai ieftin decât în restul anului - doar 30 € pe zi. O mașină Mică de închiriat este, în mod normal cu 28% mai ieftin decât media în Malmö. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Malmö poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.


Registru agenții de închirieri auto din Malmö

Principalii furnizori de închirieri auto din Malmö, în Skåne län
4 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

10,0

Confort

10,0

Evaluare Generală

10,0

Preluare/Returnare

10,0

Valoare

10,0
3 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,0

Confort

8,0

Evaluare Generală

10,0

Preluare/Returnare

4,0

Valoare

8,0
5 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

6,0

Confort

6,0

Evaluare Generală

5,0

Preluare/Returnare

4,0

Valoare

5,0
5 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,0

Confort

6,0

Evaluare Generală

4,0

Preluare/Returnare

2,0

Valoare

4,0
8 de sucursale
7 de sucursale
6 de sucursale
3 de sucursale

Informații despre închirierea de mașini în Malmö

Găsește informații despre oferte excelente de închiriere, companii populare de închiriere de mașini și politici pentru vizita ta în Malmö

Tipuri populare de mașini

Compact, SUV, Economy

Cea mai ieftină mașină de închiriat

44 €

Cel mai popular model

Fiat 500
În ultimele 72 de ore, companiile de închirieri auto din Malmö au pus la dispoziție următoarele tipuri de mașini: Compact, SUV, Economy.
Cel mai scăzut preț pentru o mașină de închiriat în Malmö este de 44 €/zi. Pentru această zonă, te poți aștepta ca prețurile medii să înceapă de la 58 €/zi.
Cel mai popular model de mașină de închiriat în Malmö a fost, în ultimele zile, Fiat 500. Ca alternativă, utilizatorii noștri aleg și Hyundai Accent.

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din Malmö

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din Malmö

Cum conduci cu o mașină închiriată în Malmö - Întrebări frecvente

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Malmö și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Așteaptă-te ca cele mai bune prețuri din Malmö să le găsești la Avis. Cu tarife medii de 58 €/zi, disponibile în cele 3 sucursale ale lor, Avis este o companie foarte bună de închirieri auto.

Majoritatea agențiilor de închirieri auto din Malmö cu care am încheiat parteneriate nu au o taxă de anulare. Asta înseamnă că, dacă planurile tale se schimbă pe neprevăzut, multe dintre centrele de închirieri, precum Budget, Avis și Hertz, pot oferi anulare gratuită, în funcție de momentul în care ai rezervat.

În Malmö, Suedia, agenția Avis are cele mai multe sucursale de închiriere (3). În aceste birouri ce aparțin companiei Avis, utilizatorii momondo pot închiria mașini la un preț mediu de 58 €/zi.

Dacă nu este altfel precizat prin semnele de circulație, limita de viteză din Malmö este de 60 km/h. Malmö are o limită de viteză diferită pentru zonele de periferie, de 100 km/h, care trebuie respectată cu strictețe. Dacă urmează să călătorești pe autostrăzile din Malmö, să ai în vedere limita pentru acestea: 120 km/h.

În mod normal, temperatura în Malmö în luna iunie este 14 °C, iar valorilor precipitațiilor sunt 50 mm. Aceasta este o informație importantă pentru a știi când și ce fel de mașină să închiriezi astfel încât să fii cât mai bine pregătit.

Temperatura în Skåne län în timpul lunii iunie este de obicei 14 °C cu precipitații preconizate de 50 mm pe parcursul lunii. Cei care doresc să închirieze o mașină și să plece din Malmö într-o excursie în zona înconjurătoare ar trebui să ia în considerare aceste informații.


Caută mai multe închirieri auto în în Suedia

Caută oferte de închirieri auto în în Suedia

Începe să-ți planifici călătoria în Malmö


De ce să folosești Momondo?

momondo găsește și compară mii de website-uri specializate în mașini de închiriat, pentru a-ți afișa cea mai bună selecție de politici și mașini de închiriat în Malmö. În plus, folosirea motorului de căutare momondo este rapidă și gratuită.

Prin faptul că îți permite să reduci numărul de rezultatele folosind numeroase filtre, momondo te ajută să găsești cu ușurință mașina ideală de închiriat în Malmö. Poți filtra opțiunile în funcție de preț, tipul mașinii, amplasarea sucursalelor și multe altele.

Da, momondo îți permite să sortezi companiile de închirieri auto din Malmö în funcție de politica de anulare gratuită.

Da, momondo oferă un filtru special pentru politicile privind combustibilul, valabil pentru toate destinațiile în care poți închiria o mașină, inclusiv Malmö.

Da, momondo îți poate afișa oferte care includ serviciul de curățare în profunzime pentru mașinile de închiriat din Malmö.

Pentru mașinile de închiriat în Malmö, momondo oferă un filtru specific pentru kilometrajului nelimitat.


Iată de ce călătorii aleg momondo
Rezervă cu încredere
Noi compară mașini de închiriat din 70.000 de sucursale, ajutându-te să faci o alegere rapidă și simplă.
Eco-responsabil
Alege dintr-o gamă largă de vehicule, inclusiv opțiuni electrice sau hibrid, pentru a te asigura că faci o călătorie eco-friendly.
Fără costuri ascunse
Toate prețurile afișate reprezintă prețul final, fără costuri sau taxe ascunse; poți avea încredere în prețul pe care îl vezi.