Mașini de închiriat în Malmö, în Skåne län

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Malmö, în Skåne län? Caută aici!

Malmö, Suedia
29 sept — 6 oct
Returnare în același loc
Malmö, Suedia
Vi 29/9
Amiază
Vi 6/10
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte de la companii de închirieri în peste 70.000 de sucursale.

Informații și tendințe privind mașinile de închiriat în Malmö

Informații utile pentru a te ajuta să rezervi mașina perfectă de închiriat în Malmö

Care este cea mai ieftină agenție de închiriere de mașini în Malmö?

Cele mai ieftine mașini de închiriat în Malmö se găsesc, în general, prin intermediul Avis. Atunci când rezervi cu Avis, este posibil să găsești mașini de închiriat începând de la 31 €/zi. Prețul mediu pentru a închiria o mașină în Malmö este de 31 €/zi.

Ce companie de închirieri auto din Malmö are cele mai multe locații?

MABI are cele mai multe locații dintre toate companiile de închirieri auto din Malmö, cu 7 sucursale.

Care este mașină care se închiriază cel mai des în Malmö?

Conform datelor noastre, Fiat 500 este cea mai populară mașină de închiriat în Malmö. Aici, utilizatorii noștri au găsit prețuri pentru închirieri auto Fiat 500, începând de la 22 €/zi in Malmö, deși, în medie, te poți aștepta la un preț de 30 €/zi. O altă mașină de închiriat populară în Malmö este Seat Ibiza, cu un preț mediu de 28 €/zi și oferte începând de la 24 €/zi.

Oferte la mașini de închiriat în Malmö, în Skåne län găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Malmö

Mașini Mică

32 € - 96 €

Toate tipurile de mașini

32 € - 126 €

Prețul mediu al unei mașini Mică de închiriat în Malmö, în Suedia este 48 €. martie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 35% mai ieftin decât în restul anului - doar 32 € pe zi. O mașină Mică de închiriat este, în mod normal cu 21% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Malmö. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Malmö poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini Medie de închiriat în Malmö, în Suedia este 44 €. februarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 36% mai ieftin decât în restul anului - doar 29 € pe zi. O mașină Medie de închiriat este, în mod normal cu 28% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Malmö. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Malmö poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini SUV de închiriat în Malmö, în Suedia este 31 €. septembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 7% mai ieftin decât în restul anului - doar 30 € pe zi. O mașină SUV de închiriat este, în mod normal cu 49% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Malmö. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Malmö poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.


Registru agenții de închirieri auto din Malmö

Principalii furnizori de închirieri auto din Malmö, în Skåne län

Ace

2 sucursale

Avis

3 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

9,3

Confort

9,3

Evaluare Generală

10,0

Preluare/Returnare

8,6

Valoare

8,3

Thrifty

1 sucursală

Sixt

4 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,1

Confort

7,9

Evaluare Generală

8,2

Preluare/Returnare

8,2

Valoare

7,7

MABI

7 sucursale

Budget

3 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,0

Confort

9,0

Evaluare Generală

8,0

Preluare/Returnare

7,0

Valoare

8,0

Europcar

5 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,4

Confort

7,9

Evaluare Generală

5,9

Preluare/Returnare

5,4

Valoare

5,4

Hertz

5 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

6,0

Confort

6,0

Evaluare Generală

5,0

Preluare/Returnare

4,0

Valoare

5,0

Informații despre închirierea de mașini în Malmö

Găsește informații despre oferte excelente de închiriere, companii populare de închiriere de mașini și politici pentru vizita ta în Malmö

Tipuri populare de mașini

Compact, SUV, Economy

Cea mai ieftină mașină de închiriat

34 €

Cel mai popular model

Fiat 500
În ultimele 72 de ore, companiile de închirieri auto din Malmö au pus la dispoziție următoarele tipuri de mașini: Compact, SUV, Economy.
Cel mai scăzut preț pentru o mașină de închiriat în Malmö este de 34 €/zi. Pentru această zonă, te poți aștepta ca prețurile medii să înceapă de la 45 €/zi.
Cel mai popular model de mașină de închiriat în Malmö a fost, în ultimele zile, Fiat 500. Ca alternativă, utilizatorii noștri aleg și Class Compact Car.

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din Malmö

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din Malmö

Cum conduci cu o mașină închiriată în Malmö - Întrebări frecvente

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Malmö și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Se aplică vreo taxă dacă îmi anulez rezervarea auto în Malmö, Suedia?

Majoritatea agențiilor de închirieri auto din Malmö cu care am încheiat parteneriate nu au o taxă de anulare. Asta înseamnă că, dacă planurile tale se schimbă pe neprevăzut, multe dintre centrele de închirieri, precum Avis, Budget și Europcar, pot oferi anulare gratuită, în funcție de momentul în care ai rezervat.

Care este cel mai recomandabil tip de mașină de închiriat în Malmö, în luna octombrie?

O mașină standard este alegerea ideală atunci când vizitezi Malmö în octombrie. În timpul lunii octombrie, precipitațiile medii în Malmö sunt de 60 mm, iar temperaturile se învârt în jurul a 4 °C. Aceste condiții se potrivesc perfect unei mașini standard, care poate fi manevrată cu ușurință pe ploaie și rezistă la temperaturi scăzute. Închirierea unei mașini Standard în Malmö te va costa, în medie 35 €/zi.

Care este limita de viteză în Malmö, Suedia?

Dacă nu este altfel precizat prin semnele de circulație, limita de viteză din Malmö este de 60 km/h. Malmö are o limită de viteză diferită pentru zonele de periferie, de 100 km/h, care trebuie respectată cu strictețe. Dacă urmează să călătorești pe autostrăzile din Malmö, să ai în vedere limita pentru acestea: 120 km/h.

Care companie Volvo XC90 în oferă spre închiriere mașini Malmö?

Cum este vremea în Malmö, Suedia în luna septembrie?

În mod normal, temperatura în Malmö în luna septembrie este 12 °C, iar valorilor precipitațiilor sunt 70 mm. Aceasta este o informație importantă pentru a știi când și ce fel de mașină să închiriezi astfel încât să fii cât mai bine pregătit.

Este vremea în Malmö asemănătoare cu cea din restul regiunii Skåne län?

Temperatura în Skåne län în timpul lunii septembrie este de obicei 12 °C cu precipitații preconizate de 70 mm pe parcursul lunii. Cei care doresc să închirieze o mașină și să plece din Malmö într-o excursie în zona înconjurătoare ar trebui să ia în considerare aceste informații.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Malmö?

Prices for mașini in Malmö are refreshed on a daily basis.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Malmö?

Începând cu septembrie 2023, ai la dispoziție 45 de operatori pentru mașini în Malmö.

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Malmö?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Malmö. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Malmö?

Pentru a închiria o mașină în Malmö, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi și dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere auto cu care efectuezi rezervarea.


Caută mai multe închirieri auto în în Suedia

Caută oferte de închirieri auto în în Suedia

Începe să-ți planifici călătoria în Malmö


De ce să folosești Momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a închiria o mașină în Malmö?

momondo găsește și compară mii de website-uri specializate în mașini de închiriat, pentru a-ți afișa cea mai bună selecție de politici și mașini de închiriat în Malmö. În plus, folosirea motorului de căutare momondo este rapidă și gratuită.

Cum mă ajută momondo să găsesc cea mai bună ofertă la mașinile de închiriat în Malmö?

Prin faptul că îți permite să reduci numărul de rezultatele folosind numeroase filtre, momondo te ajută să găsești cu ușurință mașina ideală de închiriat în Malmö. Poți filtra opțiunile în funcție de preț, tipul mașinii, amplasarea sucursalelor și multe altele.

Afișează momondo mașini de închiriat în Malmö cu anulare gratuită?

Da, momondo îți permite să sortezi companiile de închirieri auto din Malmö în funcție de politica de anulare gratuită.

Pot închiria o mașină cu politică specifică privind combustibilul în Malmö, cu ajutorul momondo?

Da, momondo oferă un filtru special pentru politicile privind combustibilul, valabil pentru toate destinațiile în care poți închiria o mașină, inclusiv Malmö.

Pot să găsesc o mașină de închiriat în Malmö, pe momondo, care să vină cu opțiunea de curățare în profunzime?

Da, momondo îți poate afișa oferte care includ serviciul de curățare în profunzime pentru mașinile de închiriat din Malmö.

Pot căuta, pe momondo, mașini de închiriat în Malmö cu kilometraj nelimitat?

Pentru mașinile de închiriat în Malmö, momondo oferă un filtru specific pentru kilometrajului nelimitat.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Malmö

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.