Mașini de închiriat Autounion Car Rental în Atena

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Autounion Car Rental în Atena

Atena, AT, Grecia
2 iun — 9 iun
Returnare în același loc
Atena, AT, Grecia
Jo 2/6
Amiază
Jo 9/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Atena în Autounion Car Rental

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Autounion Car Rental din Atena, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
6 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu Autounion Car Rental în Atena

Autounion Car Rental vrea să se asigure că personalul și clienții lor din Atena se simt în siguranță în timpul pandemiei de COVID-19. De aceea, agenția a adoptat proceduri stricte de curățire profundă în toate sucursalele ei din Atena. Aceste măsuri de siguranță includ dezinfectarea suprafețelor atinse frecvent, precum mânerele, volanele și consola centrală.

Autounion Car Rental are 1 sucursală în Aeroportul Atena Internaţional. Vei găsi agenția Autounion Car Rental la adresa Athens Airport.

Cel mai popular tip de mașină de închiriat de la Autounion Car Rental în Atena, în timpul lunii iunie este Economy. Te poți aștepta la un preț de 26 € pe zi, deși unii utilizatori au găsit și prețuri începând de la 19 € pe zi.

Pentru un preț mediu de 26 € pe zi, o mașină de tip Economy este cea mai ieftină opțiune oferită de agenția Autounion Car Rental în Atena. În ultimele 12 luni, 80% dintre utilizatorii noștri, care au închiriat o mașină în Atena de la Autounion Car Rental, au optat pentru Economy, tocmai pentru a economisi bani. Ar mai trebui să știi că 26 € pe zi (pentru Economy) este cu 24% mai ieftin decât costul mediu al celei mai scumpe mașini oferite de Autounion Car Rental, ceea ce înseamnă că economisești oricum bani alegând cea mai ieftină opțiune.

Autounion Car Rental operează momentan în 6 sucursale în Atena. Cea mai populară dintre acestea se află la adresa: Athens Airport. În ultimele 12 luni, 86% dintre utilizatorii care au căutat oferte auto cu Autounion Car Rental în Atena, și-au închiriat mașina din această sucursală.