Ultimele oferte
Sfaturi
Comparare vehicule
Catalogul agenției
Întrebări frecvente

Mașini de închiriat în Antalya, în Provincia Antalya

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Antalya, în Provincia Antalya? Caută aici!

Vârsta șoferului: 26-65
Mi 24/7
Mi 31/7

Oferte de la companii de închirieri în peste 70.000 de sucursale.

Câștigătoare a premiului Cea mai bună aplicație de călătorii din Europa în 2023
Economisește bani când rezervi mașini pe momondo
Cele mai bune oferte la mașini
Cele mai bune oferte la mașini
Vezi oferte la agențiile de închiriere din peste 70.000 de destinații.
Transparența prețului
Transparența prețului
Verifică prețul total dinainte și evită surprizele.
Rezervă cu flexibilitate
Rezervă cu flexibilitate
Găsește mașini cu anulare gratuită și curățire sporită.
Alerte de preț
Alerte de preț
Nu ești încă pregătit să rezervi? pentru a urmări prețurile.

Cele mai bune oferte la mașinile de închiriat găsite în Antalya, în Provincia Antalya

Găsiți oferte excelente mai jos, pentru o varietate de tipuri populare de mașini de închiriat în Antalya, în Provincia Antalya.
Economy17 €/day
Compact15 €/day
Intermediar21 €/day
Standard47 €/day
Compact SUV26 €/day
SUV intermediar34 €/day
Cele mai bune tarife găsite de utilizatorii momondo în ultimele 48 de ore.

Informații și tendințe privind mașinile de închiriat în Antalya

Informații utile pentru a te ajuta să rezervi mașina perfectă de închiriat în Antalya

Care este cea mai ieftină agenție de închiriere de mașini în Antalya?

Cele mai ieftine mașini de închiriat în Antalya se găsesc, în general, prin intermediul Right Cars. Atunci când rezervi cu Right Cars, este posibil să găsești mașini de închiriat începând de la 11 €/zi. Prețul mediu pentru a închiria o mașină în Antalya este de 21 €/zi.

Ce companie de închirieri auto din Antalya are cele mai multe locații?

Enterprise Rent-A-Car are cele mai multe locații dintre toate companiile de închirieri auto din Antalya, cu 7 sucursale.

Care este mașină care se închiriază cel mai des în Antalya?

Închirierea unei mașini Dacia Duster în Antalya este cea mai populară alegere în rândul utilizatorilor momondo, urmată de Dacia Lodgy. S-au găsit oferte la Dacia Duster (cu închierere din Antalya) pentru 20 € pe zi (în medie) și cu un minim de 20 €. Tot aici, închirierea zilnică a unei mașini Dacia Lodgy in Antalya costă, în medie, 35 €, deși au fost găsite prețuri de numai 28 €.

Oferte la mașini de închiriat în Antalya, în Provincia Antalya găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Antalya

Mică mașini

6 € - 33 €

Toate tipurile de mașini

7 € - 41 €

Prețul mediu al unei mașini mică mașină de închiriat în Antalya, în Turcia este 17 €. ianuarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 65% mai ieftin decât în restul anului - doar 6 € pe zi. O mașină mică mașină de închiriat este, în mod normal cu 20% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Antalya. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Antalya poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile mică mașină de închiriat în Antalya, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini medie mașină de închiriat în Antalya, în Turcia este 22 €. ianuarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 70% mai ieftin decât în restul anului - doar 7 € pe zi. O mașină medie mașină de închiriat este, în mod normal cu 9% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Antalya. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Antalya poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile medie mașină de închiriat în Antalya, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini mare mașină de închiriat în Antalya, în Turcia este 38 €. aprilie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 43% mai ieftin decât în restul anului - doar 22 € pe zi. O mașină mare mașină de închiriat este, în mod normal cu 45% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Antalya. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Antalya poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini SUV de închiriat în Antalya, în Turcia este 20 €. februarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 62% mai ieftin decât în restul anului - doar 8 € pe zi. O mașină SUV de închiriat este, în mod normal cu 0% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Antalya. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Antalya poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile SUV de închiriat în Antalya, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini dubă de închiriat în Antalya, în Turcia este 34 €. martie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 48% mai ieftin decât în restul anului - doar 18 € pe zi. O mașină dubă de închiriat este, în mod normal cu 39% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Antalya. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Antalya poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Opel Astra
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

15 €/zi

5 sept - 14 sept
Opel Astra
Toyota Yaris
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri

17 €/zi

5 sept - 14 sept
Toyota Yaris
Chevrolet Sonic Sedan
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

18 €/zi

5 sept - 14 sept
Chevrolet Sonic Sedan

Registru agenții de închirieri auto din Antalya

Principalii furnizori de închirieri auto din Antalya, în Provincia Antalya

Europcar

5 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

10,0

Confort

10,0

Evaluare Generală

10,0

Preluare/Returnare

6,0

Valoare

6,0

Enterprise Rent-A-Car

6 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,3

Confort

7,3

Evaluare Generală

7,3

Preluare/Returnare

6,6

Valoare

7,3

Garenta

3 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,3

Confort

7,3

Evaluare Generală

7,3

Preluare/Returnare

7,3

Valoare

7,3

Nissa Car Rental

6 sucursale

Renticar

6 sucursale

Eren Rent

4 sucursale

Global Rent A Car

4 sucursale

keddy by Europcar

4 sucursale

Informații despre închirierea de mașini în Antalya

Găsește informații despre oferte excelente de închiriere, companii populare de închiriere de mașini și politici pentru vizita ta în Antalya

Cea mai populară agenție

Yours Car Rental

Tipuri populare de mașini

Economy, Intermediate, SUV

Cea mai ieftină mașină de închiriat

19 €

Cel mai popular model

Dacia Duster
Cea mai populară companie de închirieri auto din Antalya pe care am găsit-o pe momondo luna aceasta este Yours Car Rental. Alternative foarte bune sunt AllMeet Rent și Goldcar Rental SP.
În ultimele 72 de ore, companiile de închirieri auto din Antalya au pus la dispoziție următoarele tipuri de mașini: Economy, Intermediate, SUV.
Cel mai scăzut preț pentru o mașină de închiriat în Antalya este de 19 €/zi. Pentru această zonă, te poți aștepta ca prețurile medii să înceapă de la 26 €/zi.
Cel mai popular model de mașină de închiriat în Antalya a fost, în ultimele zile, Dacia Duster. Ca alternativă, utilizatorii noștri aleg și Dacia Lodgy.

Cum conduci cu o mașină închiriată în Antalya - Întrebări frecvente

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Antalya și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Se aplică vreo taxă dacă îmi anulez rezervarea auto în Antalya, Turcia?

Serviciile de închirieri auto din Antalya, oferite de companii populare, precum Europcar, Avec Car Rental și Eternal Rental vor da, în general, posibilitatea de anulare gratuită. Deși momondo nu are niciun control asupra acestor politici de anulare, te putem ajuta să găsești cea mai ieftină mașină de închiriat pentru călătoria pe care o plănuiești.

Care este limita de viteză în Antalya, Turcia?

Dacă plănuiești să închiriezi un vehicul în Antalya, ia aminte la faptul că limita actuală de viteză în interiorul orașului este de 50 km/h (dacă nu este altfel menționat). În suburbiile din jurul Antalya, limita de viteză este de 90 km/h, iar pentru autostrăzile din Antalya, limita este 120 km/h.

Cum este vremea în Antalya, Turcia în luna iulie?

În timpul lunii iulie, temperatura medie în Antalya este de 27 °C, iar precipitațiile, 0 mm. Această informație este utilă călătorilor care vor să închirieze o mașină în Antalya.

Este vremea în Antalya asemănătoare cu cea din restul regiunii Provincia Antalya?

Cei care doresc să închirieze o mașină în Antalya pentru o excursie în zonele din apropiere, trebuie să știe că vremea în Provincia Antalya în timpul lunii iulie este de obicei în jur de 27 °C cu precipitații de 2,4 mm.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Antalya?

Prețurile pentru mașini în Antalya au fost actualizate ieri.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Antalya?

Începând cu iulie 2024, ai la dispoziție 160 de operatori pentru mașini în Antalya.

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Antalya?

În diferite țări, inclusiv în Antalya, vârsta minimă pentru șoferi variază. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Antalya?

Pentru a închiria o mașină în Antalya, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi și dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere auto cu care efectuezi rezervarea.


De ce să folosești Momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a închiria o mașină în Antalya?

Rezervarea unei mașini în Antalya prin momondo te poate ajuta să economisești timp și bani. momondo îți pune la dispoziție o gama variată de opțiuni și mașini, în urmă căutării pe care o face prin mii de website-uri și sucursale specializate, ajutându-te astfel să iei cea mai bună decizie pentru călătoria ta.

Cum mă ajută momondo să găsesc cea mai bună ofertă la mașinile de închiriat în Antalya?

Folosind filtre performante, momondo face din găsirea mașinii ideale de închiriat în Antalya o treabă mult mai ușoară. Fie că este vorba de preț, tipul mașinii, facilități sau politici de închiriere, momondo te ajută să reduci rezultatele căutării, astfel încât să ți se afișeze doar opțiunile care corespund cerințelor tale.

Afișează momondo mașini de închiriat în Antalya cu anulare gratuită?

Da, momondo are un filtru care evidențiază doar mașinile de închiriat cu anulare gratuită. Acest filtru este disponibil pentru toate căutările de închirieri auto de pe momondo, inclusiv pe cele din Antalya.

Pot închiria o mașină cu politică specifică privind combustibilul în Antalya, cu ajutorul momondo?

Da, momondo oferă un filtru special pentru politicile privind combustibilul, valabil pentru toate destinațiile în care poți închiria o mașină, inclusiv Antalya.

Pot să găsesc o mașină de închiriat în Antalya, pe momondo, care să vină cu opțiunea de curățare în profunzime?

Desigur. momondo are un filtru special pentru serviciile de căutare în profunzime a mașinilor de închiriat, pe care îl poți folosi pentru toate destinațiile, inclusiv Antalya.

Pot căuta, pe momondo, mașini de închiriat în Antalya cu kilometraj nelimitat?

Da, există mașini de închiriat în Antalya cu opțiunea de kilometraj nelimitat, pe care le poți găsi pe momondo.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Antalya

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.

Primește notificare când scad prețurile

Alerte - modificări zilnice de preț în căsuța de e-mail
Mi 24/7
Amiază
Mi 31/7
Amiază
Trimite-mi prin email cele mai bune oferte de la momondo

Găsește rezultate mai bune pentru cazarea ta în Antalya