Mașini de închiriat în Izmir, Turcia

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Izmir, Turcia? Caută aici!

Izmir, Turcia
1 feb — 8 feb
Returnare în același loc
Izmir, Turcia
Ma 1/2
Amiază
Ma 8/2
Amiază
Vârsta șoferului:

Izmir Lista Serviciilor de Închirieri Auto

Principalii furnizori de închirieri auto din Izmir, Turcia
2 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

10,0

Confort

10,0

Evaluare Generală

10,0

Valoare

10,0
3 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

9,3

Confort

9,3

Evaluare Generală

9,3

Valoare

8,6
3 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

6,5

Confort

8,5

Evaluare Generală

6,0

Valoare

6,5
3 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

6,7

Confort

6,2

Evaluare Generală

5,7

Valoare

5,7
3 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

6,0

Confort

6,0

Evaluare Generală

6,0

Valoare

6,0
5 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

6,2

Confort

6,6

Evaluare Generală

5,1

Valoare

6,0
4 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

4,6

Confort

4,6

Evaluare Generală

4,6

Valoare

4,6
7 de sucursale

Distanța Izmir, Turcia față de hotelurile populare

Parchează-ți mașina și odihnește-te într-unul din aceste hoteluri populare, din apropierea punctului de închirieri auto din Aeroportul Izmir Adnan Menderes Arpt

Mașini de închiriat în Izmir

 • Ce măsuri de curățenie iau companiile de închirieri auto din Izmir pentru a împiedica răspândirea COVID-19?

  Multe companii de închirieri auto din Izmir aplică noi standarde de curățenie pentru a se asigura că mașinile lor sunt dezinfectate pentru siguranța ta. Această nouă funcționalitate de curățenie profundă este oferită acum în sucursale precum Alamo, Avis și Hertz. Folosește noul nostru filtru de căutare și vezi toate companiile care oferă curățenie sporită în Izmir. Pe măsură ce lucrurile se schimbă, același lucru se întâmplă și cu regulile. Facem tot ce ne stă în putință pentru a-ți oferi cele mai actualizate informații, dar asigură-te că verifici și pe site-ul furnizorului.

 • Se aplică vreo taxă dacă îmi anulez rezervarea auto în Izmir, Turcia?

  Fiecare companie de închirieri auto din Izmir are propria politică de anulare. momondo va afișa întotdeauna toate rezultatele căutărilor de mașini, indiferent dacă agenția care le oferă aplică sau nu taxă de anulare. Unele dintre cele mai bune companii de închirieri auto din Izmir sunt Economy Rent a Car, Alamo și Avis, așadar, începe prin a verifica dacă ele oferă posibilitatea de anulare gratuită.

 • Care este cel mai recomandabil tip de mașină de închiriat în Izmir, în luna februarie?

  Cei mai mulți oameni închiriază o mașină economică atunci când călătoresc în Izmir în timpul lunii februarie. Consumul său eficient de combustibil și capacitatea de a se adapta la condiții de drum umed fac dintr-o mașină economică opțiunea ideală pentru precipitații medii de 77 mm și temperaturi în jur de 11 °C. Închirierea unei mașini Economy în Izmir te va costa, în medie 16 €/zi.

 • Care este limita de viteză în Izmir, Turcia?

  Călătorii care închiriază o mașină în Izmir trebuie să aibă în vedere că limita maximă de viteză în oraș este 50 km/h. Limita corespunzătoare suburbiilor orașului Izmir este de 90 km/h, în vreme ce, aceea de pe autostrăzi, 120 km/h. Ia în calcul faptul că aceste viteze pot varia în funcție de drumul pe care călătorești, așa că fii atent la semnele de circulație.

 • Care este mașină care se închiriază cel mai des în Izmir?

  Pentru un preț mediu de 21 €/zi (cu un minim începând de la 3 €/zi), mașinile Hyundai Accent de închiriat în Izmir sunt cele mai populare în rândul utilizatorilor noștri. Modelele Ford Focus sunt o altă alegere frecventă în Izmir, al un preț mediu de 20 €/zi și un minim de 3 €/zi.

 • Care companie Audi A4 în oferă spre închiriere mașini Izmir?

  Alamo este cea mai populară companie de închirieri auto care dispune de mașini Audi A4 în Izmir. Costul închirierii unei astfel de mașini este de 67 €/zi (în medie).

 • Cum este vremea în Izmir, Turcia în luna ianuarie?

  Cei interesați de închirierea unei mașini în Izmir în luna ianuarie, se pot aștepta la temperaturi de aproximativ 7 °C și precipitații în jur de 126 mm. Această informație poate fi foarte utilă pentru a alege tipul mașinii pe care să o închiriezi.

 • Ce mașină îmi recomandă momondo, dată fiind vremea în ianuarie?

  În mod normal, vremea în Izmir în luna ianuarie nu ar trebui să influențeze foarte mult tipul de mașină. Utilizatorii momondo par să prefere anumite tipuri de mașini atunci când caută un vehicul anume pentru călătoria lor în Izmir. Călătorii interesați de închirierea ieftină a unei mașini în Izmir preferă, în general, mașinile mici. Acestea sunt, de cele mai multe ori, cele mai ieftine. Hyundai Accent, Ford Focus și Fiat Panda sunt exemple de mașini mici, disponibile pentru închirieri.

 • Este vremea în Izmir asemănătoare cu cea din restul regiunii Provincia Izmir?

  Călătorii care plănuiesc să părăsească Izmir pentru a face un roadtrip în Provincia Izmir sau în zonele înconjurătoare în luna ianuarie se pot aștepta la temperaturi de 7 °C și la precipitații de 126 mm pe parcursul întregii luni.


Mașini în alte orașe din Turcia

Vezi ofertele noastre de închirieri auto din orașe precum Istanbul, Antalya și Kayseri din Turcia

Începe să-ți planifici călătoria în Izmir