Hoteluri în Turcia

Găsește cele mai bune oferte la 36.699 de hoteluri din Turcia

Check-in
Check-out
Compară cu momondo |

Cele mai ieftine orașe unde să rezervi un hotel în Turcia

Cauți un oraș din Turcia în care să călătorești? Vezi care este prețul mediu al unei rezervări de hotel în cele mai populare orașe din această țară
Preț
107 lei - 367 lei
CEL MAI IEFTIN ORAȘ DIN TURCIA Alanya Cu 44% mai ieftin Hotelurile în Alanya sunt cele mai ieftine în Turcia: doar 106 lei pe noapte, în medie.
CEL MAI SCUMP ORAȘ DIN TURCIA Belek Cu 93% mai scump Belek are cele mai ridicate prețuri la hoteluri din Turcia, cu camere la 366 lei, în medie, pe noapte.
CEL MAI POPULAR ORAȘ DIN TURCIA Istanbul 87% mai vizitat Utilizatorii momondo caută hoteluri în Istanbul mai des decât în orice alt oraș din Turcia

Orașe populare în Turcia

Rezervă una dintre cele mai bune oferte pe care Turcia le oferă în aceste destinații populare

Sfaturi de călătorie pentru Turcia

Lasă-ne să te ajută cu cele mai bune sfaturi despre Turcia

Care este cea mai ieftină perioadă pentru a te caza în Turcia?

When traveling to Turcia it would be best to plan your trip around the month of ianuarie, as the prices are significantly lower than in iulie - just 263 lei per night.

Unde se cazează majoritatea oamenilor care călătoresc în Turcia?

Datele noastre arată că, dintre toate destinațiile turistice din Turcia, călătorii tind să viziteze Istanbul mai des decât orice alt oraș.

În care dintre orașele din Turcia se găsesc cele mai scumpe camere de hotel?

Cu 367 lei pe noapte, Belek este cel mai scump oraș din Turcia pentru a rezerva o cameră de hotel. Prețul mediu în 367 lei este cu 93% mai scump decât prețul mediu/noapte în țară.

Care este orașul din Turcia cu cele mai ieftine camere de hotel?

If you’re looking for the best bang for your buck when visiting Turcia, consider staying in Ürgüp. According to our data, Ürgüp is the least expensive city to spend the night in when visiting Turcia, with an average nightly rate of 60 lei, 80% below the country’s average.


Descoperă aceste regiuni din Turcia

Găsește regiunea perfectă din Turcia pentru următoarea ta escapadă