Istanbul, Turcia Mașini

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Istanbul, Turcia? Caută aici!

Istanbul, Turcia
15 apr — 22 apr
Aceeași locație
Istanbul, Turcia
Jo 15/4
Amiază
Jo 22/4
Amiază

Istanbul Lista Serviciilor de Închirieri Auto

Principalii furnizori de închirieri auto din Istanbul, Turcia
Scorul agenției: 7.1 (Bun)

Scor calculat în baza a 42 de review-uri

Scorul agenției: 7.0 (Bun)

Scor calculat în baza a 45 de review-uri

Scorul agenției: 9.6 (Excelent)

Scor calculat în baza a 1 review

Scorul agenției: 7.5 (Bun)

Scor calculat în baza a 7 de review-uri

Scorul agenției: 7.3 (Bun)

Scor calculat în baza a 13 de review-uri

Scorul agenției: 6.3 (Bun)

Scor calculat în baza a 15 de review-uri

Scorul agenției: 5.6 (Acceptabil)

Scor calculat în baza a 4 de review-uri

Scorul agenției: 5.1 (Acceptabil)

Scor calculat în baza a 16 de review-uri


Distanța Istanbul, Turcia față de hotelurile populare

Parchează-ți mașina și odihnește-te într-unul din aceste hoteluri populare, din apropierea punctului de închirieri auto din Aeroportul Istanbul

Mașini de închiriat în Istanbul

18 utilizatori au căutat mașini de închiriat în Istanbul cu momondo, în Aprilie.

Ce măsuri de curățenie iau companiile de închirieri auto din Istanbul pentru a împiedica răspândirea COVID-19?

Enterprise, National și Avis sunt câteva dintre multele companii de închirieri auto din Istanbul care și-au îmbunătățit rutina de curățenie ca răspuns la COVID-19. Deși curățenia vehiculeleor a fost întotdeauna o prioritate, acum, multe companii aplică încă și mai multe măsuri pentru a se asigura că mașinile răspund unor standarde de siguranță mai ridicate. Află mai multe despre lista completă de opțiuni disponibile în Istanbul. Pe măsură ce lucrurile se schimbă, același lucru se întâmplă și cu regulile. Facem tot ce ne stă în putință pentru a-ți oferi cele mai actualizate informații, dar asigură-te că verifici și pe site-ul furnizorului.

Cât de mult va costa închirierea unei mașini în Istanbul, Turcia în Mai?

124 lei este costul mediu pentru închirierea unei mașini în timpul unui weekend în Istanbul în luna Mai. Cele mai ieftine oferte pot ajunge la 124 lei. 115 lei este o ofertă normală pentru închirierea unei mașini timp de o săptămână în Istanbul. Totuși, în luna Mai, prețurile pot scădea până la 115 lei, în funcție de cerințele tale specifice.

Care dintre agențiile de închirieri auto din Istanbul are cele mai mici prețuri?

Goldcar Rental SP are, de obicei, cele mai mici prețuri din Istanbul, pentru mașini pe care le poți găsi la oricare dintre locațiile lor de închirere. În medie, așteaptă-te să plătești 83 lei/zi, deși utilizatorii noștri au găsit și prețuri de doar 56 lei/zi pentru închirierea lor auto din Istanbul.

Se aplică vreo taxă dacă îmi anulez rezervarea auto în Istanbul, Turcia?

În cele mai multe cazuri, nu se aplică nicio taxă atunci când îți anulezi rezervarea auto în Istanbul. Te sfătuim , totuși, să verifici dacă compania de închirieri auto pe care o preferi oferă posibilitatea de anulare gratuită atunci când rezervi cu momondo.

Câte locații de închiriere are Goldcar Rental SP în Istanbul?

În Istanbul, Turcia, există 2 locații disponibile. În aceste spații ce aparțin companiei Goldcar Rental SP, utilizatorii momondo pot închiria mașini cu un preț mediu de 83 lei/zi.

Care este limita de viteză în Istanbul, Turcia?

Dacă plănuiești să închiriezi un vehicul în Istanbul, ia aminte la faptul că limita actuală de viteză în interiorul orașului este de 50 km/h (dacă nu este altfel menționat). În suburbiile din jurul Istanbul, limita de viteză este de 90 km/h, iar pentru autostrăzile din Istanbul, limita este 120 km/h.

Cum este vremea în Istanbul, Turcia în luna Aprilie?

Cei interesați de închirierea unei mașini în Istanbul în luna Aprilie, se pot aștepta la temperaturi de aproximativ 12 °C și precipitații în jur de 40 mm. Această informație poate fi foarte utilă pentru a alege tipul mașinii pe care să o închiriezi.

Ce mașină îmi recomandă momondo, dată fiind vremea în Aprilie?

Vremea în Istanbul în timpul lunii Aprilie nu ar trebui să influențeze prea mult tipul de mașină pe care o închiriezi. Utilizatorii momondo par totuși să prefere anumite tipuri de mașină pentru călătoria lor în Istanbul. Călătorii interesați de închirierea ieftină a unei mașini în Istanbul preferă, în general, mașinile mici. Acestea sunt, de cele mai multe ori, cele mai ieftine. Ford Focus, Opel Corsa și Hyundai i10 sunt exemple de mașini mici, disponibile pentru închirieri.

Este vremea în Istanbul asemănătoare cu cea din restul regiunii Provincia Istanbul?

Dacă te interesează să închiriezi o mașină în Istanbul, în luna Aprilie, pentru un roadtrip în zonele înconjurătoare, este important să știi că zona Provincia Istanbul are, în general, o temperatură de 12 °C și caz precipitații de 40 mm.


Mașini în alte orașe din Turcia

Vezi ofertele noastre de închirieri auto din orașe precum Antalya, Kayseri și Izmir din Turcia

Mașini de închiriat în aeroporturile din Istanbul

Rezervă o mașină de închiriat într-un alt aeroport în apropiere de Istanbul

Începe să-ți planifici călătoria în Istanbul