Mașini de închiriat în Istanbul, în Provincia Istanbul

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Istanbul, în Provincia Istanbul? Caută aici!

Istanbul, Turcia
3 oct — 10 oct
Returnare în același loc
Istanbul, Turcia
Ma 3/10
Amiază
Ma 10/10
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte de la companii de închirieri în peste 70.000 de sucursale.

Informații și tendințe privind mașinile de închiriat în Istanbul

Informații utile pentru a te ajuta să rezervi mașina perfectă de închiriat în Istanbul

Care este cea mai ieftină agenție de închiriere de mașini în Istanbul?

Cele mai ieftine mașini de închiriat în Istanbul se găsesc, în general, prin intermediul ESSENCE CAR RENTAL . Atunci când rezervi cu ESSENCE CAR RENTAL , este posibil să găsești mașini de închiriat începând de la 15 €/zi. Prețul mediu pentru a închiria o mașină în Istanbul este de 15 €/zi.

Ce companie de închirieri auto din Istanbul are cele mai multe locații?

Nokta Rent A Car are cele mai multe locații dintre toate companiile de închirieri auto din Istanbul, cu 41 sucursale.

Care este mașină care se închiriază cel mai des în Istanbul?

Conform datelor noastre, Renault Clio este cea mai populară mașină de închiriat în Istanbul. Aici, utilizatorii noștri au găsit prețuri pentru închirieri auto Renault Clio, începând de la 10 €/zi in Istanbul, deși, în medie, te poți aștepta la un preț de 25 €/zi. O altă mașină de închiriat populară în Istanbul este Citroen C-Elysée, cu un preț mediu de 22 €/zi și oferte începând de la 13 €/zi.

Cele mai bune oferte la mașinile de închiriat găsite în Istanbul, în Provincia Istanbul

Găsiți oferte excelente mai jos, pentru o varietate de tipuri populare de mașini de închiriat în Istanbul, în Provincia Istanbul.
Economy16 €/day
Compact16 €/day
Intermediar22 €/day
SUV intermediar30 €/day
Compact SUV32 €/day
Cele mai bune tarife găsite de utilizatorii momondo în ultimele 48 de ore.

Oferte la mașini de închiriat în Istanbul, în Provincia Istanbul găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Istanbul

Mașini Mică

15 € - 180 €

Toate tipurile de mașini

16 € - 160 €

Prețul mediu al unei mașini Mică de închiriat în Istanbul, în Turcia este 41 €. februarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 64% mai ieftin decât în restul anului - doar 15 € pe zi. O mașină Mică de închiriat este, în mod normal cu 15% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Istanbul. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Istanbul poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Mică de închiriat în Istanbul, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Medie de închiriat în Istanbul, în Turcia este 47 €. ianuarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 69% mai ieftin decât în restul anului - doar 15 € pe zi. O mașină Medie de închiriat este, în mod normal cu 3% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Istanbul. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Istanbul poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Medie de închiriat în Istanbul, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Mare de închiriat în Istanbul, în Turcia este 58 €. mai este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 62% mai ieftin decât în restul anului - doar 23 € pe zi. O mașină Mare de închiriat este, în mod normal cu 19% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Istanbul. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Istanbul poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini SUV de închiriat în Istanbul, în Turcia este 33 €. decembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 33% mai ieftin decât în restul anului - doar 23 € pe zi. O mașină SUV de închiriat este, în mod normal cu 30% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Istanbul. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Istanbul poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile SUV de închiriat în Istanbul, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Dubă de închiriat în Istanbul, în Turcia este 32 €. decembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 67% mai ieftin decât în restul anului - doar 11 € pe zi. O mașină Dubă de închiriat este, în mod normal cu 32% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Istanbul. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Istanbul poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Opel Corsa
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri

16 €/zi

10 oct - 15 oct
Opel Corsa
Seat Leon
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

16 €/zi

7 oct - 10 oct
Seat Leon
Seat Ibiza
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri

20 €/zi

10 oct - 15 oct
Seat Ibiza

Registru agenții de închirieri auto din Istanbul

Principalii furnizori de închirieri auto din Istanbul, în Provincia Istanbul

Enterprise Rent-A-Car

21 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

10,0

Confort

10,0

Evaluare Generală

10,0

Preluare/Returnare

10,0

Valoare

10,0

Autounion Car Rental

9 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

10,0

Confort

10,0

Evaluare Generală

10,0

Preluare/Returnare

10,0

Valoare

10,0

GREEN MOTION

10 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,7

Confort

6,8

Evaluare Generală

6,8

Preluare/Returnare

6,2

Valoare

7,3

Sixt

9 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,5

Confort

7,3

Evaluare Generală

6,5

Preluare/Returnare

6,3

Valoare

6,7

Avis

12 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

6,9

Confort

6,3

Evaluare Generală

5,8

Preluare/Returnare

6,3

Valoare

6,1

CIRCULAR

9 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

6,0

Confort

5,0

Evaluare Generală

5,0

Preluare/Returnare

5,0

Valoare

6,0

Avec Car Rental

11 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

5,2

Confort

4,8

Evaluare Generală

4,8

Preluare/Returnare

4,0

Valoare

4,8

ESSENCE CAR RENTAL

8 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

4,0

Confort

4,0

Evaluare Generală

4,0

Preluare/Returnare

4,0

Valoare

4,0

Informații despre închirierea de mașini în Istanbul

Găsește informații despre oferte excelente de închiriere, companii populare de închiriere de mașini și politici pentru vizita ta în Istanbul

Cea mai populară agenție

CIRCULAR

Tipuri populare de mașini

Economy, Compact, SUV

Cea mai ieftină mașină de închiriat

154 €

Cel mai popular model

Renault Clio
Cea mai populară companie de închirieri auto din Istanbul pe care am găsit-o pe momondo luna aceasta este CIRCULAR . Alternative foarte bune sunt ESSENCE CAR RENTAL și Pandora Car Hire.
În ultimele 72 de ore, companiile de închirieri auto din Istanbul au pus la dispoziție următoarele tipuri de mașini: Economy, Compact, SUV.
Cel mai scăzut preț pentru o mașină de închiriat în Istanbul este de 154 €/zi. Pentru această zonă, te poți aștepta ca prețurile medii să înceapă de la 159 €/zi.
Cel mai popular model de mașină de închiriat în Istanbul a fost, în ultimele zile, Renault Clio. Ca alternativă, utilizatorii noștri aleg și Class Economy SUV.

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din Istanbul

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din Istanbul

Cum conduci cu o mașină închiriată în Istanbul - Întrebări frecvente

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Istanbul și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Cât de mult va costa închirierea unei mașini în Istanbul, Turcia în octombrie?

30 € este costul mediu pentru închirierea unei mașini în timpul unui weekend în Istanbul în luna octombrie. Cele mai ieftine oferte pot ajunge la 15 €. 16 € este o ofertă normală pentru închirierea unei mașini timp de o săptămână în Istanbul. Totuși, în luna octombrie, prețurile pot scădea până la 16 €, în funcție de cerințele tale specifice.

Se aplică vreo taxă dacă îmi anulez rezervarea auto în Istanbul, Turcia?

În cele mai multe cazuri, nu se aplică nicio taxă atunci când îți anulezi rezervarea auto în Istanbul. Te sfătuim , totuși, să verifici dacă compania de închirieri auto pe care o preferi oferă posibilitatea de anulare gratuită atunci când rezervi cu momondo.

Care este cel mai recomandabil tip de mașină de închiriat în Istanbul, în luna octombrie?

Cei mai mulți oameni închiriază o mașină economică atunci când călătoresc în Istanbul în timpul lunii octombrie. Consumul său eficient de combustibil și capacitatea de a se adapta la condiții de drum umed fac dintr-o mașină economică opțiunea ideală pentru precipitații medii de 80 mm și temperaturi în jur de 11 °C. Închirierea unei mașini Economy în Istanbul te va costa, în medie 22 €/zi.

Care este limita de viteză în Istanbul, Turcia?

Dacă plănuiești să închiriezi un vehicul în Istanbul, ia aminte la faptul că limita actuală de viteză în interiorul orașului este de 50 km/h (dacă nu este altfel menționat). În suburbiile din jurul Istanbul, limita de viteză este de 90 km/h, iar pentru autostrăzile din Istanbul, limita este 120 km/h.

Care companie Mercedes-Benz V-Class în oferă spre închiriere mașini Istanbul?

Cum este vremea în Istanbul, Turcia în luna septembrie?

Cei care caută o mașină de închiriat în Istanbul în timpul lunii septembrie ar trebui să se aștepte la temperaturi de aproximativ 20 °C și la precipitații de 20 mm. Aceste informații pot fi utile pentru a alege tipul de mașină dorit.

Este vremea în Istanbul asemănătoare cu cea din restul regiunii Provincia Istanbul?

Dacă te interesează să închiriezi o mașină în Istanbul, în luna septembrie, pentru un roadtrip în zonele înconjurătoare, este important să știi că zona Provincia Istanbul are, în general, o temperatură de 20 °C și caz precipitații de 20 mm.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Istanbul?

Prices for mașini in Istanbul refresh daily.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Istanbul?

Începând cu septembrie 2023, ai la dispoziție 482 de operatori pentru mașini în Istanbul.

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Istanbul?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Istanbul. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Istanbul?

Toți șoferii trebuie să aibă un permis de conducere complet valabil atunci când închiriază o mașină în Istanbul. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi și dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere cu care efectuezi rezervarea.


Mașini de închiriat în aeroporturile populare din apropiere de Istanbul

Rezervă o mașină de închiriat în unul dintre aceste aeroporturi populare din apropiere de Istanbul

Tipuri de mașini de închiriat populare în Istanbul

Închiriază oricare dintre aceste tipuri de mașini de închiriat în Istanbul

Caută mai multe închirieri auto în în Turcia

Caută oferte de închirieri auto în în Turcia

Începe să-ți planifici călătoria în Istanbul


De ce să folosești Momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a închiria o mașină în Istanbul?

Rezervarea unei mașini în Istanbul prin momondo te poate ajuta să economisești timp și bani. momondo îți pune la dispoziție o gama variată de opțiuni și mașini, în urmă căutării pe care o face prin mii de website-uri și sucursale specializate, ajutându-te astfel să iei cea mai bună decizie pentru călătoria ta.

Cum mă ajută momondo să găsesc cea mai bună ofertă la mașinile de închiriat în Istanbul?

Folosind filtre performante, momondo face din găsirea mașinii ideale de închiriat în Istanbul o treabă mult mai ușoară. Fie că este vorba de preț, tipul mașinii, facilități sau politici de închiriere, momondo te ajută să reduci rezultatele căutării, astfel încât să ți se afișeze doar opțiunile care corespund cerințelor tale.

Afișează momondo mașini de închiriat în Istanbul cu anulare gratuită?

Da, indiferent dacă este vorba de mașini în Istanbul sau în altă parte, momondo îți permite să filtrezi rezultatele pentru a le vedea doar pe cele care oferă anulare gratuită.

Pot închiria o mașină cu politică specifică privind combustibilul în Istanbul, cu ajutorul momondo?

Da, momondo oferă un filtru special pentru politicile privind combustibilul, valabil pentru toate destinațiile în care poți închiria o mașină, inclusiv Istanbul.

Pot să găsesc o mașină de închiriat în Istanbul, pe momondo, care să vină cu opțiunea de curățare în profunzime?

Da, momondo îți poate afișa ofertele la mașinile de închiriat din Istanbul care includ curățare în profunzime.

Pot căuta, pe momondo, mașini de închiriat în Istanbul cu kilometraj nelimitat?

Da, pe momondo poți găsi mașini de închiriat în Istanbul cu kilometraj nelimitat.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Istanbul

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.