Mașini de închiriat Dollar în Frankfurt

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Dollar în Frankfurt

Frankfurt, Germania
28 mai — 4 iun
Returnare în același loc
Frankfurt, Germania
Sâ 28/5
Amiază
Sâ 4/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Frankfurt în Dollar

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Dollar din Frankfurt, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
4 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

5,3

Confort

4,8

Evaluare Generală

3,5

Preluare/Returnare

3,5

Valoare

3,9

Informații despre mașini de închiriat cu Dollar în Frankfurt

Sucursalele agenției de închirieri auto Dollar din Frankfurt aplică proceduri de curățire în profunzime pentru a garanta siguranța ta și a personalului său în timpul pandemiei de COVID-19. Măsuri precum dezinfectarea zonelor atinse frecvent sau următoarea listă de precauții suplimentare, sunt doar câteva moduri prin care Dollar își manifestă angajamentul de a încetini răspândirea infecției în Frankfurt:
• Curățire profundă în autobuzele de transfer

Dollar are 1 sucursală în Aeroportul Frankfurt. Vei găsi agenția Dollar la adresa Rhein-main A/p,terminal T1/t2.

Dollar oferă într-adevăr anulare gratuită pentru închirierea mașinilor în Frankfurt (deși ar putea percepe o taxă pentru anulările de ultim moment). Poți apela Dollar dacă vrei să afli mai multe despre politicile lor. Pentru o listă a numerelor lor de telefon, fă clic aici, apoi selectează fila Sucursale.

Dollar are 4 sucursale de închirieri auto în Frankfurt. Conform datelor noastre, cea aflată la Rhein-main A/p,terminal T1/t2 este cea mai populară. În ultimele 12 luni, 56% dintre utilizatorii care au căutat să închirieze o mașină de la Dollar în Frankfurt au ales să o închirieze pe cea aflată la Rhein-main A/p,terminal T1/t2.