Mașini de închiriat FLIZZR în Frankfurt

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu FLIZZR în Frankfurt

Frankfurt, Germania
29 sept — 6 oct
Returnare în același loc
Frankfurt, Germania
Vi 29/9
Amiază
Vi 6/10
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Frankfurt în FLIZZR

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto FLIZZR din Frankfurt, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.

FLIZZR

9 sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu FLIZZR în Frankfurt

Are FLIZZR o sucursală în Aeroportul Frankfurt?

Momentan, FLIZZR are 1 sucursală în Aeroportul Frankfurt:
Frankfurt Airport, Hugo-Eckener-Ring/Mietwagenzentrum.

Care este cea mai populară mașină de închiriat de la FLIZZR în Frankfurt, în luna octombrie?

Cu un cost mediu de 56 €/zi, închirierea unei mașini de tip Compact, de la FLIZZR, în Frankfurt (în luna octombrie) este cea mai populară opțiune a utilizatorilor momondo. Ai mai putea găsi oferte la mașini de închiriat de la FLIZZR, în Frankfurt, începând de la 56 €/zi - care a fost cel mai mic preț găsit pentru Compact în luna octombrie a anului trecut.

Câte sucursale de închirieri auto are FLIZZR în Frankfurt?

FLIZZR operează momentan în 10 sucursale din Frankfurt. Cea mai populară sucursală din Frankfurt pe care FLIZZR o are se află la adresa: Frankfurt Airport, Hugo-Eckener-Ring/Mietwagenzentrum. În ultimele 12 luni, 83% dintre utilizatorii care au căutat oferte auto cu FLIZZR în Frankfurt, și-au închiriat mașina din sucursala Frankfurt Airport, Hugo-Eckener-Ring/Mietwagenzentrum.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Frankfurt?

Prices for mașini in Frankfurt refresh daily.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Frankfurt?

142 de operatori pentru mașini în Frankfurt există pe piață începând cu septembrie 2023.

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Frankfurt?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Frankfurt. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Frankfurt?

Pentru a închiria o mașină în Frankfurt, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere auto cu care efectuezi rezervarea.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Frankfurt

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.