Găsește cele mai ieftine zboruri către Frankfurt

Dus-întors
1 adult
Economic
De unde?
În?
Sâ 31/7
Sâ 7/8

Cele mai ieftine zboruri către aeroporturile din Frankfurt

Găsește cele mai ieftine zboruri către aeroporturile din Frankfurt, plecând din orașul sau aeroportul care îți este cel mai aproape
Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
Frankfurt Aeroportul Frankfurt-Hahn

CEL MAI IEFTIN TRASEU DIN Bucureşti CĂTRE Frankfurt

Bucureşti (BUH) către Köln (CGN)

De obicei, zborurile către Frankfurt din Bucureşti sunt mai ieftine atunci când zbori din Bucureşti către Köln Aeroportul Köln-Bonn, cu un preț mediu de 686 lei

CEA MAI IEFTINĂ LUNĂ PENTRU A ZBURA CĂTRE FRANKFURT DIN BUCUREŞTI AEROPORTUL HENRI COANDĂmaiCu 17% mai ieftinZborurile din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă către Frankfurt costă în medie doar 568 lei în mai
CEA MAI SCUMPĂ LUNĂ PENTRU A ZBURA CĂTRE FRANKFURT DIN BUCUREŞTI AEROPORTUL HENRI COANDĂseptembrieCu 38% mai scumpÎn septembrie, un zbor către Frankfurt din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă costă aproximativ 948 lei
CEA MAI POPULARĂ LUNĂ PENTRU A ZBURA CĂTRE FRANKFURT DIN BUCUREŞTI AEROPORTUL HENRI COANDĂdecembrie341% mai vizitatUtilizatorii momondo caută zboruri către Frankfurt din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă în decembrie mai des decât în orice altă lună

Care este cel mai bun moment pentru a zbura către Frankfurt?

Cei mai mulți turiști vizitează orașul pe timpul verii, pentru că atunci sunt temperaturi bune de plimbat. Dar dacă nu te influentează vremea foarte mult, poți merge primăvara (poate prinzi și festivalul de jazz din luna martie) sau toamna (Oktoberfest se simte și aici).

 • Care este cel mai ieftin zbor către Frankfurt?

  Cea mai bună ofertă găsită pe momondo în ultimele două săptămâni a fost un zbor către Frankfurt, cu plecare din Bristol, la 79 lei. Acest preț este cu 89% mai ieftin decât majoritatea ofertelor la zborurile în Frankfurt. Pentru a găsi cel mai mic preț în Frankfurt, din zona ta, încearcă funcționalitatea momondo Ghid pentru prețul acestei rute.

 • Care este cea mai ieftină lună pentru a zbura în Frankfurt?

  În general, mai este cea mai ieftină lună pentru a zbura din România în Frankfurt. Aceasta fiind perioada de „extra-sezon”, te poți aștepta la prețuri de aproximativ 564 lei. Dacă nu poți călători în timpul lunii mai, atunci rezervă zboruri în Frankfurt din România pentru luna martie. Zborurile către Frankfurt în martie, deși nu sunt la fel de ieftine ca cele din mai, au totuși un preț mediu de 614 lei.

 • Cu cât timp înainte ar trebui să-mi rezerv zborul către Frankfurt?

  Cel mai bun moment pentru a-ți rezerva zborul din România în România este cu 57 zile înainte, atunci când prețurile costă, aproximativ, 692 lei. Totuși, în ultimele 72 de ore, oamenii au găsit zboruri din România la prețuri de doar 234 lei.

 • Care este cea mai ieftină zi pentru a zbura în Frankfurt?

  Cea mai ieftină zi pentru plecarea ta în Frankfurt este joi, atunci când pot fi găsite bilete de avion la numai 705 lei. Acest lucru se datorează faptului că există o cerere mai mică pentru zborurile din această zi a săptămânii. Zborurile din România în Frankfurt într-o zi de duminică will vor fi, de obicei, mai scumpe - în jur de 857 lei. Să ai în vedere faptul că prețurile pentru ambele zile pot fluctua în funcție de sezon și de cerere.

 • Care este cel mai ieftin moment al zilei pentru a zbura în Frankfurt?

  Conform datelor noastre, cel mai ieftin moment al zilei pentru a zbura în Frankfurt este la prânz. Utilizatorii momondo au găsit zboruri cu plecare din România în Frankfurt la prânz la numai 619 lei. Ia în calcul faptul că aceste prețuri pot fluctua în funcție de compania aeriană pe care o alegi și de perioada anului în care călătorești. Zborurile către Frankfurt sunt mai scumpe seara, cu un preț mediu al biletului de 967 lei. Plecările seara se suprapun celor mai aglomerate ore ale zilei, ceea ce explică prețurile ridicate.

 • Există și alte opțiuni de aeroporturi în apropiere de Frankfurt?

  În funcție de luna și de aeroportul de plecare, cei care zboară în Frankfurt ar putea găsi prețuri mai bune pentru Aeroportul Mannheim City (72 km from Frankfurt city center), Frankfurt Aeroportul Frankfurt-Hahn (103 km from Frankfurt city center), Köln Aeroportul Köln-Bonn (138 km from Frankfurt city center), Aeroportul Saarbrücken Ensheim (151 km from Frankfurt city center) sau Aeroportul Karlsruhe Söllingen (la 154 km față de centrul orașului Frankfurt).

 • Există o alternativă mai ieftină pentru zborul în Frankfurt?

  În general, cel mai ieftin aeroport din apropiere de Frankfurt este Aeroportul Mannheim City, cu un preț mediu de 468 lei/persoană. Aceste prețuri variază, bineînțeles, în funcție de destinația de plecare a călătorilor. Cei care vor să economisească bani sunt sfătuiți să folosească funcționalitateaGhid pentru prețul acestei rute.


Oferte găsite pe momondo pentru zborurile către Frankfurt

Vezi care sunt unele dintre cele mai bune prețuri găsite recent de utilizatorii momondo pentru zborurile din România în Frankfurt
Blue Air
18 aug.
OTP03:10Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
2h 30m
FRA05:40Frankfurt
31 aug.
FRA14:50Frankfurt
2h 25m
OTP17:15Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
Blue Air
20 sept.
OTP12:30Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
2h 30m
FRA15:00Frankfurt
23 sept.
FRA14:50Frankfurt
2h 25m
OTP17:15Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
Companii aeriene multiple
11 sept.
OTP03:15Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
15h 45m
1 escală
FRA19:00Frankfurt
12 sept.
FRA09:30Frankfurt
22h 00m
1 escală
OTP07:30Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
Companii aeriene multiple
18 aug.
OTP03:10Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
2h 30m
FRA05:40Frankfurt
22 aug.
FRA02:25Frankfurt
18h 30m
1 escală
OTP20:55Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
Companii aeriene multiple
11 sept.
OTP03:15Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
15h 45m
1 escală
FRA19:00Frankfurt
12 sept.
FRA09:30Frankfurt
26h 15m
2 de escale
OTP11:45Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
Companii aeriene multiple
7 sept.
TSR19:45Timișoara
9h 55m
1 escală
FRA05:40Frankfurt
10 sept.
FRA14:50Frankfurt
4h 35m
1 escală
TSR19:25Timișoara

Găsește cele mai ieftine zboruri doar dus în Frankfurt

Dacă te interesează zborurile doar dus din România în Frankfurt, vezi mai jos câteva dintre oferte noastre oferite de Blue Air și Ryanair
Ryanair
24 sept.
OTP06:25Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
12h 35m
1 escală
FRA19:00Frankfurt
Ryanair
9 sept.
OTP18:35Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
24h 25m
1 escală
FRA19:00Frankfurt
Blue Air
24 sept.
OTP09:05Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
2h 30m
FRA11:35Frankfurt

Care companie aeriană zboară către Frankfurt?

Iată o selecție a celor mai populare și mai ieftine companii aeriene pentru zborurile tale către Frankfurt

Chiar dacă sunt doar 2 companii cu zboruri directe București – Frankfurt, acestea acoperă foarte bine orarul, deci nu va fi o problemă să îți programezi zborul în funcție de programul tău. Important este și că sunt companii de linie, deci serviciile sunt de cea mai bună calitate.

Din provincie, poți zbura direct spre Frankfurt de la Timișoara și Cluj-Napoca, cu Lufthansa, dar verifică și eventualele zboruri cu escală pentru prețul cel mai mic.


Aeroporturi în apropiere de Frankfurt

Mai jos poți vedea toate aeroporturile din Frankfurt, împreună cu distanța față de centrul orașului

Rute populare către Frankfurt

Cele mai frecvente căutări de zboruri către Frankfurt, împreună cu cele mai mici prețuri și cele mai scurte durate de zbor
Zboruri din Bucureşti către Frankfurt
Cel mai scurt timp de zbor2h 30m
Cel mai ieftin234 lei
Zboruri din Timișoara către Frankfurt
Cel mai scurt timp de zbor1h 55m
Cel mai ieftin372 lei
Zboruri din Sibiu către Frankfurt
Cel mai scurt timp de zbor12h 30m
Cel mai ieftin1.399 lei

Cum poți ajunge de la aeroport către centrul orașului?

De la aeroport este destul de simplu să ajungi în Hauptbahnhof. Dacă folosești S-Bahn, vei fi în centru după 10 minute. Poți folosi și rețeaua de autobuze, dacă nu beneficiezi deja de servicii de shuttle-bus oferite de hotelul la care ți-ai făcut rezervare (e bine să verifici înainte). Poți folosi și un taxi, ținând cont că distanța de parcurs nu e prea mare.


Începe să-ți planifici călătoria în Frankfurt


Obiective Turistice în Frankfurt

Călătoria ta în Frankfurt va începe cu vizita Catedralei Sf. Bartolomeu. Vei zăbovi puțin acolo, după care vei merge la alte 2 biserici interesante: St. Paul și Old Nicholas. Conceptual vei merge exact în partea opusă, pentru a vedea casa celui care a lucrat toată viața pentru a desăvârși cea mai cunoscută operă literară a Germaniei (Faust) – Johann Wolfgang von Goethe.

Te poți relaxa puțin în Grădina Zoologică, apoi poți vizita Staedel Museum. Merită!

Dacă mai ai energie, plimbă-te pe strada Maikai pentru a admira clădirile de pe malul râului ce străbate orașul.