Mașini de închiriat Budget în Frankfurt

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Budget în Frankfurt

Frankfurt, Germania
26 mai — 2 iun
Returnare în același loc
Frankfurt, Germania
Jo 26/5
Amiază
Jo 2/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Frankfurt în Budget

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Budget din Frankfurt, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
7 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

10,0

Confort

10,0

Evaluare Generală

10,0

Preluare/Returnare

10,0

Valoare

10,0

Informații despre mașini de închiriat cu Budget în Frankfurt

Pentru a se asigura că te simți confortabil atunci când închiriezi o mașină cu Budget în Frankfurt în timpul pandemiei de COVID-19, compania și-a luat precauții suplimentare, precum metode de curățire în profunzime a vehiculelor și a birourilor de închiriere. Budget a mai introdus perioada aceasta și politicile de mai jos, ca măsuri preventive adiționale:
• Mănuși de unică folosință și dezinfectant de mâini
• Contracte de rezervare fără hârtii (disponibile în maajoritatea birourilor)
• Număr limitat de pasageri în autobuzele de transfer
• Instruire exhaustivă a personalului

Momentan, Budget are 1 sucursală în Aeroportul Frankfurt:
Flughafen Frankfurt Term 1 + 2.

Budget oferă într-adevăr anulare gratuită pentru închirierea mașinilor în Frankfurt (deși ar putea percepe o taxă pentru anulările de ultim moment). Poți apela Budget dacă vrei să afli mai multe despre politicile lor. Pentru o listă a numerelor lor de telefon, fă clic aici, apoi selectează fila Sucursale.

Conform datelor noastre, vehiculele de tip Compact sunt cele mai populare tipuri de mașină pentru cei care închiriază de la Frankfurt, în luna iunie. Conform prețurilor agenției Budget din luna iunie a anului trecut, te poți aștepta la un preț mediu de 78 €/zi pentru închirierea unei vehicul tip Compact. Pentru luna iunie, utilizatorii noștri au găsit și prețuri de doar 78 €/zi, ceea ce înseamnă că ai putea găsi și tu prețuri similare pe momondo anul acesta.

Flughafen Frankfurt Term 1 + 2 este cea mai populară sucursală a agenției Budget dintre toate cele 7 locations pe care le are în Frankfurt. Conform datelor oferite de căutările utilizatorilor noștri în ultimele 12 luni, 62% dintre cei care au ales să își închirieze mașină cu Budget, au făcut-o din această sucursală în Flughafen Frankfurt Term 1 + 2.


Mașini de la Budget în alte orașe din Germania