Mașini de închiriat Enterprise în Frankfurt

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Enterprise în Frankfurt

Frankfurt, Germania
20 mai — 27 mai
Returnare în același loc
Frankfurt, Germania
Vi 20/5
Amiază
Vi 27/5
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Frankfurt în Enterprise

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Enterprise din Frankfurt, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
4 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,7

Confort

7,5

Evaluare Generală

6,6

Preluare/Returnare

6,3

Valoare

6,1

Informații despre mașini de închiriat cu Enterprise în Frankfurt

Metodele de curățire în profunzime, precum dezinfectarea interioarelor și exterioarelor tuturor vehiculelor care se închiriază cu Enterprise sunt doar câteva dintre măsurile puse în practică în timpul pandemiei COVID-19. Pentru a se asigura că personalul și clienții săi din Frankfurt se simt în siguranță, Enterprise a mai adoptat și alte politici suplimentare:
• Închirieri fără contact, pentru a asigura distanțarea socială
• Număr limitat de pasageri în autobuzele de transfer
• Curățire profundă în autobuzele de transfer
• Promisiunea de curățare completă
• Instruire exhaustivă a personalului

Da. Enterprise are 1 sucursală în Aeroportul Frankfurt, care se află la Terminal 1+2.

Enterprise oferă anulare gratuită pentru închirierea mașinilor în Frankfurt. Reține că ar putea exista totuși o taxă pentru anulările făcute în ultimul moment. Dacă vrei să afli mai multe despre politicile de anulare Enterprise, fă clic aici pentru a vedea o listă a numerelor de telefon (sub fila Sucursale).

Vehiculele de tip Comercial sunt cele mai populare închirieri ale agenției Enterprise în Frankfurt, în timpul lunii iunie. În medie, acestea vor costa 31 € pe zi, în vreme cel prețul cel mai ieftin găsit în iunie a fost de 31 € pe zi.

Enterprise operează momentan în 4 sucursale în Frankfurt. Cea mai populară dintre acestea se află la adresa: Terminal 1+2. În ultimele 12 luni, 50% dintre utilizatorii care au căutat oferte auto cu Enterprise în Frankfurt, și-au închiriat mașina din această sucursală.


Mașini de la Enterprise în alte orașe din Germania

Găsește toate ofertele de închirieri auto de la Enterprise în alte orașe populare din Germania, precum Munchen, Berlin și Köln