Mașini de închiriat Global Rent A Car în Frankfurt

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Global Rent A Car în Frankfurt

Frankfurt, Germania
8 oct — 15 oct
Returnare în același loc
Frankfurt, Germania
Du 8/10
Amiază
Du 15/10
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte la mașini de închiriat cu Global Rent A Car în Frankfurt, Hessa

Găsește-ți mașina perfectă de închiriat cu momondo

Mașini Mică

24 € - 70 €

Toate tipurile de mașini

24 € - 65 €

Cea mai bună perioadă pentru a închiria o mașină Mică de la Global Rent A Car în Frankfurt, Hessa este octombrie, când prețul mediu este de 24 € pe zi. Acesta este un preț cu 44% mai ieftin decât media anuală de 43 €, percepută de Global Rent A Car pentru o mașină Mică în Frankfurt. În vreme ce octombrie este cea mai ieftină lună pentru o astfel de închiriere auto, septembrie este cea mai scumpă. Ai putea, totuși, să găsești oferte bune chiar și în septembrie, în funcție de ziua în care rezervi.


Sucursale Frankfurt în Global Rent A Car

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Global Rent A Car din Frankfurt, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.

Global Rent A Car

6 sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu Global Rent A Car în Frankfurt

Are Global Rent A Car o sucursală în Aeroportul Frankfurt?

Da, Global Rent A Car are 2 sucursale în Aeroportul Frankfurt, a cărora adresă este Airport City Mall, Bereich A și Frankfurt am Main.

Care este cea mai populară mașină de închiriat de la Global Rent A Car în Frankfurt, în luna noiembrie?

Cu un cost mediu de 84 €/zi, închirierea unei mașini de tip Economy, de la Global Rent A Car, în Frankfurt (în luna noiembrie) este cea mai populară opțiune a utilizatorilor momondo. Ai mai putea găsi oferte la mașini de închiriat de la Global Rent A Car, în Frankfurt, începând de la 78 €/zi - care a fost cel mai mic preț găsit pentru Economy în luna noiembrie a anului trecut.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Frankfurt?

Prices for mașini in Frankfurt refresh daily.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Frankfurt?

142 de operatori pentru mașini în Frankfurt există pe piață începând cu octombrie 2023.

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Frankfurt?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Frankfurt. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Frankfurt?

Pentru a închiria o mașină în Frankfurt, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere auto cu care efectuezi rezervarea.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Frankfurt

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.

Economisește bani când rezervi mașini pe momondo
Rezervă cu încredere
Noi compară mașini de închiriat din 70.000 de sucursale, ajutându-te să faci o alegere rapidă și simplă.
Eco-responsabil
Alege dintr-o gamă largă de vehicule, inclusiv opțiuni electrice sau hibrid, pentru a te asigura că faci o călătorie eco-friendly.