Mașini de închiriat Global Rent A Car în Frankfurt

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Global Rent A Car în Frankfurt

Frankfurt, Germania
30 mai — 6 iun
Returnare în același loc
Frankfurt, Germania
Lu 30/5
Amiază
Lu 6/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte la mașini de închiriat cu Global Rent A Car în Frankfurt, Hessa

Găsește-ți mașina perfectă de închiriat cu momondo

Mașini Mică

24 € - 62 €

Toate tipurile de mașini

24 € - 62 €

Cea mai bună perioadă pentru a închiria o mașină Mică de la Global Rent A Car în Frankfurt, Hessa este octombrie, când prețul mediu este de 24 € pe zi. Acesta este un preț cu 37% mai ieftin decât media anuală de 38 €, percepută de Global Rent A Car pentru o mașină Mică în Frankfurt. În vreme ce octombrie este cea mai ieftină lună pentru o astfel de închiriere auto, martie este cea mai scumpă. Ai putea, totuși, să găsești oferte bune chiar și în martie, în funcție de ziua în care rezervi.


Sucursale Frankfurt în Global Rent A Car

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Global Rent A Car din Frankfurt, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
4 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu Global Rent A Car în Frankfurt

Global Rent A Car vrea să se asigure că personalul și clienții lor din Frankfurt se simt în siguranță în timpul pandemiei de COVID-19. De aceea, agenția a adoptat proceduri stricte de curățire profundă în toate sucursalele ei din Frankfurt. Aceste măsuri de siguranță includ dezinfectarea suprafețelor atinse frecvent, precum mânerele, volanele și consola centrală.

Da, Global Rent A Car are 1 sucursală în Aeroportul Frankfurt, a cărei adresă este Frankfurt am Main.

Cu un cost mediu de 39 €/zi, închirierea unei mașini de tip Economy, de la Global Rent A Car, în Frankfurt (în luna iunie) este cea mai populară opțiune a utilizatorilor momondo. Ai mai putea găsi oferte la mașini de închiriat de la Global Rent A Car, în Frankfurt, începând de la 39 €/zi - care a fost cel mai mic preț găsit în luna iunie a anului trecut.

Global Rent A Car are 4 sucursale în Frankfurt. Frankfurt am Main este adresa celei mai populare dintre acestea (conform datelor oferite de utilizatori). În ultimele 12 luni, 50% dintre cei care au rezervat o mașină în Frankfurt de la Global Rent A Car, pe momondo, au mers la: Frankfurt am Main.


Mașini de la Global Rent A Car în alte orașe din Germania

Găsește toate ofertele de închirieri auto de la Global Rent A Car în alte orașe populare din Germania, precum Berlin și Köln