Mașini de închiriat Hertz în Frankfurt

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Hertz în Frankfurt

Frankfurt, Germania
27 mai — 3 iun
Returnare în același loc
Frankfurt, Germania
Vi 27/5
Amiază
Vi 3/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Frankfurt în Hertz

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Hertz din Frankfurt, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
5 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,6

Confort

8,6

Evaluare Generală

6,6

Preluare/Returnare

6,0

Valoare

9,3

Informații despre mașini de închiriat cu Hertz în Frankfurt

Metodele de curățire în profunzime, precum dezinfectarea interioarelor și exterioarelor tuturor vehiculelor care se închiriază cu Hertz sunt doar câteva dintre măsurile puse în practică în timpul pandemiei COVID-19. Pentru a se asigura că personalul și clienții săi din Frankfurt se simt în siguranță, Hertz a mai adoptat și alte politici suplimentare:
• Fiecărui vehicul i se atașează sigla „Gold Standard Clean” de închiriat după curățire
• Instruire exhaustivă a personalului

Există 1 sucursală în Aeroportul Frankfurt. Adresa biroului de închirieri auto Hertz este Rhein-main A/p,terminal T1/t2.

Da, Hertz oferă anulare gratuită pentru mașinile de închiriat din Frankfurt. Totuși, ar putea exista o taxă pentru anulările făcute în ultimul moment. Dacă ai întrebări legate de taxele și politicile de anulare, îți recomandăm să suni agenția Hertz, la una din sucursalele lor din Frankfurt. Fă clic aici pentru a vedea o listă a numerelor de telefon din fila Sucursale.

Hertz are 7 sucursale în Frankfurt. Rhein-main A/p,terminal T1/t2 este adresa celei mai populare dintre acestea (conform datelor oferite de utilizatori). În ultimele 12 luni, 55% dintre cei care au rezervat o mașină în Frankfurt de la Hertz, pe momondo, au mers la: Rhein-main A/p,terminal T1/t2.