Mașini de închiriat Hertz în Frankfurt

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Hertz în Frankfurt

Frankfurt, Germania
7 oct — 14 oct
Returnare în același loc
Frankfurt, Germania
Sâ 7/10
Amiază
Sâ 14/10
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Frankfurt în Hertz

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Hertz din Frankfurt, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.

Hertz

5 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

9,2

Confort

9,2

Evaluare Generală

9,5

Preluare/Returnare

8,5

Valoare

9,0

Informații despre mașini de închiriat cu Hertz în Frankfurt

Are Hertz o sucursală în Aeroportul Frankfurt?

Există 1 sucursală în Aeroportul Frankfurt. Adresa biroului de închirieri auto Hertz este Rhein-main A/p,terminal T1/t2.

Oferă Hertz anulare gratuită pentru mașinile rezervate în Frankfurt?

Da, Hertz oferă anulare gratuită pentru mașinile de închiriat din Frankfurt. Totuși, ar putea exista o taxă pentru anulările făcute în ultimul moment. Dacă ai întrebări legate de taxele și politicile de anulare, îți recomandăm să suni agenția Hertz, la una din sucursalele lor din Frankfurt. Fă clic aici pentru a vedea o listă a numerelor de telefon din fila Sucursale.

Care este cea mai populară mașină de închiriat de la Hertz în Frankfurt, în luna octombrie?

Cel mai popular tip de mașină de închiriat de la Hertz în Frankfurt, în timpul lunii octombrie este Full-size. Te poți aștepta la un preț de 29 € pe zi pentru Full-size în octombrie, deși unii utilizatori au găsit și prețuri începând de la 29 € pe zi.

Câte sucursale de închirieri auto are Hertz în Frankfurt?

În Frankfurt, Hertz are 6 sucursale. Rhein-main A/p,terminal T1/t2 este adresa celei mai populare dintre acestea (conform datelor oferite de utilizatori). În ultimele 12 luni, 75% dintre cei care au rezervat o mașină în Frankfurt de la Hertz, pe momondo, au mers la Rhein-main A/p,terminal T1/t2.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Frankfurt?

Prices for mașini in Frankfurt refresh daily.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Frankfurt?

142 de operatori pentru mașini în Frankfurt există pe piață începând cu septembrie 2023.

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Frankfurt?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Frankfurt. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Frankfurt?

Pentru a închiria o mașină în Frankfurt, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere auto cu care efectuezi rezervarea.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Frankfurt

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.

Economisește bani când rezervi mașini pe momondo
Rezervă cu încredere
Noi compară mașini de închiriat din 70.000 de sucursale, ajutându-te să faci o alegere rapidă și simplă.
Eco-responsabil
Alege dintr-o gamă largă de vehicule, inclusiv opțiuni electrice sau hibrid, pen