Mașini de închiriat Avis în Frankfurt

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Avis în Frankfurt

Frankfurt, Germania
24 mai — 31 mai
Returnare în același loc
Frankfurt, Germania
Ma 24/5
Amiază
Ma 31/5
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Frankfurt în Avis

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Avis din Frankfurt, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
7 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,0

Confort

6,8

Evaluare Generală

5,8

Preluare/Returnare

5,7

Valoare

5,5

Informații despre mașini de închiriat cu Avis în Frankfurt

Avis și-au intensificat metodele de curățire în sucursalele din Frankfurt pentru a preveni răspândirea COVID-19 în rândul clienților și a personalului. Aceste eforturi includ dezinfectarea interioarelor vehiculelor (volan și bord), exterioarelor (mânere și chei) și a altor suprafețe atinse frecvent. De asemenea, Avis are următoarele politici suplimentare de sănătate și siguranță:
• Mănuși de unică folosință și dezinfectant de mâini
• Contracte de rezervare fără hârtii (disponibile în maajoritatea birourilor)
• Număr limitat de pasageri în autobuzele de transfer
• Instruire exhaustivă a personalului

Avis are 1 sucursală în Aeroportul Frankfurt. Vei găsi agenția Avis la adresa Flughafen Frankfurt.

Da, Avis oferă anulare gratuită pentru mașinile de închiriat din Frankfurt. Totuși, ar putea exista o taxă pentru anulările făcute în ultimul moment. Dacă ai întrebări legate de taxele și politicile de anulare, îți recomandăm să suni agenția Avis, la una din sucursalele lor din Frankfurt. Fă clic aici pentru a vedea o listă a numerelor de telefon din fila Sucursale.

Vehiculele de tip Economy sunt cele mai populare închirieri ale agenției Avis în Frankfurt, în timpul lunii iunie. În medie, acestea vor costa 94 € pe zi, în vreme cel prețul cel mai ieftin găsit în iunie a fost de 94 € pe zi.

Avis deține 7 sucursale de închirieri auto în Frankfurt. Cea aflată la adresa Flughafen Frankfurt este cea mai populară în rândul utilizatorilor noștri. În ultimele 12 luni, 51% dintre utilizatorii noștri, care au închiriat o mașină de la Avis în Frankfurt, au ales această sucursală.