Mașini de închiriat keddy by Europcar în Frankfurt

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu keddy by Europcar în Frankfurt

Frankfurt, Germania
28 mai — 4 iun
Returnare în același loc
Frankfurt, Germania
Sâ 28/5
Amiază
Sâ 4/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Frankfurt în keddy by Europcar

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto keddy by Europcar din Frankfurt, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
10 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu keddy by Europcar în Frankfurt

keddy by Europcar vrea să se asigure că personalul și clienții lor din Frankfurt se simt în siguranță în timpul pandemiei de COVID-19. De aceea, agenția a adoptat proceduri stricte de curățire profundă în toate sucursalele ei din Frankfurt. Aceste măsuri de siguranță includ dezinfectarea suprafețelor atinse frecvent, precum mânerele, volanele și consola centrală.

Momentan, keddy by Europcar are 2 sucursale în Aeroportul Frankfurt:
Terminal 2, Level 2, Halle D
Airport City Mall Bereich A.

Cu un cost mediu de 99 €/zi, închirierea unei mașini de tip Mini, de la keddy by Europcar, în Frankfurt (în luna iunie) este cea mai populară opțiune a utilizatorilor momondo. Ai mai putea găsi oferte la mașini de închiriat de la keddy by Europcar, în Frankfurt, începând de la 99 €/zi - care a fost cel mai mic preț găsit în luna iunie a anului trecut.

Hanauer Landstrasse 334 Station Is Open 24 Hours Every Day este cea mai populară sucursală a agenției keddy by Europcar dintre toate cele 10 locations pe care le are în Frankfurt. Conform datelor oferite de căutările utilizatorilor noștri în ultimele 12 luni, 43% dintre cei care au ales să își închirieze mașină cu keddy by Europcar, au făcut-o din această sucursală în Hanauer Landstrasse 334 Station Is Open 24 Hours Every Day.