Mașini de închiriat MAGGIORE în Catania

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu MAGGIORE în Catania

Catania, SI, Italia
2 iun — 9 iun
Returnare în același loc
Catania, SI, Italia
Jo 2/6
Amiază
Jo 9/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Catania în MAGGIORE

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto MAGGIORE din Catania, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
4 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu MAGGIORE în Catania

MAGGIORE vrea să se asigure că personalul și clienții lor din Catania se simt în siguranță în timpul pandemiei de COVID-19. De aceea, agenția a adoptat proceduri stricte de curățire profundă în toate sucursalele ei din Catania. Aceste măsuri de siguranță includ dezinfectarea suprafețelor atinse frecvent, precum mânerele, volanele și consola centrală.

Da. MAGGIORE are 1 sucursală în Aeroportul Catania Fontanarossa, care se află la Aeroporto Fontanarossa.

Dacă ai nevoie să închiriezi o mașină în Catania, în luna iunie, îți recomandăm să alegi un vehicul tip Mini, oferit de MAGGIORE . Atunci când închirieri mașini tip Mini în iunie, te poți aștepta la un preț mediu de 79 € pe zi și la unul minim de 79 €. Să ai în vedere faptul că există și alte tipuri de mașini de închiriat de la MAGGIORE , dar Mini este cea mai popoulară în rândul utilizatorilor noștri, în această perioadă a anului.

Aeroporto Fontanarossa este cea mai populară sucursală a agenției MAGGIORE dintre toate cele 4 locations pe care le are în Catania. Conform datelor oferite de căutările utilizatorilor noștri în ultimele 12 luni, 94% dintre cei care au ales să își închirieze mașină cu MAGGIORE , au făcut-o din această sucursală în Aeroporto Fontanarossa.


Mașini de la MAGGIORE în alte orașe din Italia

Găsește toate ofertele de închirieri auto de la MAGGIORE în alte orașe populare din Italia, precum Bari și Napoli