Găsește bilete de avion ieftine spre Catania

mar. 16/7
mar. 23/7
Any month
Compară vs. momondo |

Când este perioada ideală pentru a zbura către Catania?

+210.0%
+140.0%
+70.0%
Base
Preț
61 - 185 EUR

Orașul de la poalele muntelui Etna se bucură de o poziționare excelentă, fiind una dintre preferințele celor mai mulți fotografi de peisaje. Chiar dacă a fost reconstruit în mare parte după marele cutremur de la sfârșitul sec. al XVII-lea, Catania încă păstrează semne ale marilor civilizații care și-au pus amprenta asupra culturii locale de-a lungul celor aproape 3 milenii de existență.

Dacă vrei să te bucuri din plin de aceste descoperiri, îți recomandăm să îți planifici călătoria în lunile Mai – Iunie sau Septembrie – Octombrie, atunci când temperaturile sunt ideale pentru plimbări cu aparatul de fotografiat.


Ce companii aeriene zboară spre Catania?

Deși companiile low cost sunt, de obicei, mai ieftine, nu uita că acestea nu includ bagajul de cală, mâncare sau băuturi. Verifică taxele adiționale estimate în cadrul rezultatelor noastre pentru a-ți face o idee despre cât de mult ar trebui să plătești în plus.


Aeroporturi lângă Catania

Mai jos vei putea vedea aeroporturile din Catania și distanța față de centrul orașului
Catania Fontanarossa
5 km față de centrul orașului

Începe să-ți planifici călătoria în Catania

*Prețurile biletelor de avion către Catania se referă la zboruri la clasa economică, găsite de către utilizatorii momondo în ultimele 72 de ore. Este posibil ca aceste tarife să nu mai fie disponibile.