Mașini de închiriat Hertz în Catania

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Hertz în Catania

Catania, SI, Italia
27 mai — 3 iun
Returnare în același loc
Catania, SI, Italia
Vi 27/5
Amiază
Vi 3/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Catania în Hertz

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Hertz din Catania, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
4 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

6,6

Confort

6,0

Evaluare Generală

4,0

Preluare/Returnare

2,6

Valoare

4,0

Informații despre mașini de închiriat cu Hertz în Catania

Toate sucursalele de închirieri auto Hertz din Catania iau măsuri în plus pentru a garanta siguranța clienților în timpul pandemiei de COVID-19. Măsurile de sănătate și siguranță suplimentare includ metodele de curățire în profunzime ale mașinilor și a zonelor de închiriere propriu-zise, precum și următoarele politici:
• Fiecărui vehicul i se atașează sigla „Gold Standard Clean” de închiriat după curățire
• Instruire exhaustivă a personalului

Momentan, Hertz are 1 sucursală în Aeroportul Catania Fontanarossa:
Airport Fontanarossa.

Da, în Catania, Hertz oferă anulare gratuită la mașinile de închiriat. Totuși, îți recomandăm întotdeauna să apelezi Hertz dacă vrei să faci o anulare în ultimul moment, întrucât acestea împlică uneori taxe. Poți găsi o listă cu numerele de telefon ale agenției Hertz aici, sub fila Sucursale.

Hertz are 4 sucursale de închirieri auto în Catania. Conform datelor noastre, cea aflată la Airport Fontanarossa este cea mai populară. În ultimele 12 luni, 63% dintre utilizatorii care au căutat să închirieze o mașină de la Hertz în Catania au ales să o închirieze pe cea aflată la Airport Fontanarossa.