Mașini de închiriat Hertz în Catania

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Hertz în Catania

Catania, SI, Italia
17 dec — 24 dec
Catania, SI, Italia
Du 17/12
Amiază
Du 24/12
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Catania în Hertz

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Hertz din Catania, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.

Hertz

3 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,7

Confort

7,1

Evaluare Generală

4,8

Preluare/Returnare

3,4

Valoare

4,5

Informații despre mașini de închiriat cu Hertz în Catania

Are Hertz o sucursală în Aeroportul Catania Fontanarossa?

Momentan, Hertz are 1 sucursală în Aeroportul Catania Fontanarossa:
Airport Fontanarossa.

Oferă Hertz anulare gratuită pentru mașinile rezervate în Catania?

Da, în Catania, Hertz oferă anulare gratuită la mașinile de închiriat. Totuși, îți recomandăm întotdeauna să apelezi Hertz dacă vrei să faci o anulare în ultimul moment, întrucât acestea împlică uneori taxe. Poți găsi o listă cu numerele de telefon ale agenției Hertz aici, sub fila Sucursale.

Care este cea mai populară mașină de închiriat de la Hertz în Catania, în luna ianuarie?

Vehiculele de tip Full-size sunt cele mai populare închirieri ale agenției Hertz în Catania, în timpul lunii ianuarie. În medie, acestea vor costa 74 € pe zi, în vreme cel prețul cel mai ieftin găsit în ianuarie a fost de 74 € pe zi.

Câte sucursale de închirieri auto are Hertz în Catania?

Hertz are 3sucursale de închirieri auto în Catania. Conform datelor noastre, cea aflată la Airport Fontanarossa este cea mai populară. În ultimele 12 luni, 84% dintre utilizatorii care au căutat să închirieze o mașină de la Hertz în Catania au ales să o închirieze de la Hertz, aflată la Airport Fontanarossa.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Catania?

Prețurile pentru mașini în Catania au fost actualizate ieri.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Catania?

121 de operatori pentru mașini în Catania există pe piață începând cu decembrie 2023.

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Catania?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Catania. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Catania?

Toți șoferii trebuie să aibă un permis de conducere complet valabil atunci când închiriază o mașină în Catania. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi și dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere cu care efectuezi rezervarea.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Catania

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.