Mașini de închiriat în Funchal, în Insulele Madeira

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Funchal, în Insulele Madeira? Caută aici!

Funchal, Portugalia
29 sept — 6 oct
Returnare în același loc
Funchal, Portugalia
Vi 29/9
Amiază
Vi 6/10
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte de la companii de închirieri în peste 70.000 de sucursale.

Informații și tendințe privind mașinile de închiriat în Funchal

Informații utile pentru a te ajuta să rezervi mașina perfectă de închiriat în Funchal

Care este cea mai ieftină agenție de închiriere de mașini în Funchal?

Cele mai ieftine mașini de închiriat în Funchal se găsesc, în general, prin intermediul Way2Azores Rent. Atunci când rezervi cu Way2Azores Rent, este posibil să găsești mașini de închiriat începând de la 18 €/zi. Prețul mediu pentru a închiria o mașină în Funchal este de 27 €/zi.

Ce companie de închirieri auto din Funchal are cele mai multe locații?

Sunnycars are cele mai multe locații dintre toate companiile de închirieri auto din Funchal, cu 8 sucursale.

Cele mai bune oferte la mașinile de închiriat găsite în Funchal, în Insulele Madeira

Găsiți oferte excelente mai jos, pentru o varietate de tipuri populare de mașini de închiriat în Funchal, în Insulele Madeira.
Economy18 €/day
Compact28 €/day
Intermediar48 €/day
Mini15 €/day
Dubă pentru pasageri115 €/day
Decapotabilă38 €/day
Compact SUV29 €/day
Familiar compact30 €/day
Cele mai bune tarife găsite de utilizatorii momondo în ultimele 48 de ore.

Oferte la mașini de închiriat în Funchal, în Insulele Madeira găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Funchal

Mașini Mică

23 € - 75 €

Toate tipurile de mașini

26 € - 104 €

Prețul mediu al unei mașini Mică de închiriat în Funchal, în Portugalia este 44 €. noiembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 49% mai ieftin decât în restul anului - doar 23 € pe zi. O mașină Mică de închiriat este, în mod normal cu 23% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Funchal. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Funchal poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Mică de închiriat în Funchal, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Medie de închiriat în Funchal, în Portugalia este 62 €. ianuarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 66% mai ieftin decât în restul anului - doar 22 € pe zi. O mașină Medie de închiriat este, în mod normal cu 8% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Funchal. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Funchal poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini SUV de închiriat în Funchal, în Portugalia este 49 €. noiembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 60% mai ieftin decât în restul anului - doar 20 € pe zi. O mașină SUV de închiriat este, în mod normal cu 14% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Funchal. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Funchal poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile SUV de închiriat în Funchal, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Hyundai i10
Mini sau asemănător
Până la 2 pasageri

15 €/zi

24 nov - 2 dec
Hyundai i10
Dacia Logan
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri

18 €/zi

24 nov - 2 dec
Dacia Logan

Registru agenții de închirieri auto din Funchal

Principalii furnizori de închirieri auto din Funchal, în Insulele Madeira

Budget

3 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

9,6

Confort

9,2

Evaluare Generală

8,8

Preluare/Returnare

8,8

Valoare

9,2

Rodavante

3 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,6

Confort

8,6

Evaluare Generală

8,6

Preluare/Returnare

9,3

Valoare

8,0

Avis

3 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

9,0

Confort

4,0

Evaluare Generală

5,0

Preluare/Returnare

7,0

Valoare

5,0

Dollar

2 sucursale

Sunnycars

8 sucursale

Free2Move

3 sucursale

FunchalDrive Rent-a-car

3 sucursale

Insular Car

3 sucursale

Informații despre închirierea de mașini în Funchal

Găsește informații despre oferte excelente de închiriere, companii populare de închiriere de mașini și politici pentru vizita ta în Funchal

Cea mai populară agenție

Goldcar Rental SP

Tipuri populare de mașini

Mini, Economy, Compact

Cea mai ieftină mașină de închiriat

29 €

Cel mai popular model

Fiat 500
Cea mai populară companie de închirieri auto din Funchal pe care am găsit-o pe momondo luna aceasta este Goldcar Rental SP. Alternative foarte bune sunt Way2Azores Rent și Magic Islands.
În ultimele 72 de ore, companiile de închirieri auto din Funchal au pus la dispoziție următoarele tipuri de mașini: Mini, Economy, Compact.
Cel mai scăzut preț pentru o mașină de închiriat în Funchal este de 29 €/zi. Pentru această zonă, te poți aștepta ca prețurile medii să înceapă de la 52 €/zi.
Cel mai popular model de mașină de închiriat în Funchal a fost, în ultimele zile, Fiat 500. Ca alternativă, utilizatorii noștri aleg și Class Economy Car.

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din Funchal

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din Funchal

Cum conduci cu o mașină închiriată în Funchal - Întrebări frecvente

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Funchal și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Se aplică vreo taxă dacă îmi anulez rezervarea auto în Funchal, Portugalia?

Fiecare companie de închirieri auto din Funchal are propria politică de anulare. momondo va afișa întotdeauna toate rezultatele căutărilor de mașini, indiferent dacă agenția care le oferă aplică sau nu taxă de anulare. Unele dintre cele mai bune companii de închirieri auto din Funchal sunt Centauro, Europcar și Budget, așadar, începe prin a verifica dacă ele oferă posibilitatea de anulare gratuită.

Care este cel mai recomandabil tip de mașină de închiriat în Funchal, în luna octombrie?

Cu tempraturi medii de 19 °C și precipitații de aproximativ 82 mm, o mașină standard de închiriat este o opțiune foarte bună atunci când călătorești în Funchal. O mașină standard răspunde foarte bine la fluctuațiile de temperatură și ploile lunii octombrie și este o alegere foarte populară printre cei care călătoresc în Funchal. Închirierea unei mașini Standard în Funchal te va costa, în medie 182 €/zi.

Care este limita de viteză în Funchal, Portugalia?

Limita maximă de viteză admisă în Funchal este 50 km/h, care se aplică de asemenea orașelor și altor centre urbane din apropiere. Limitele de viteză în suburbii și pe autostrăzile din jurul orașului Funchal sunt de 100 km/h, respectiv 120 km/h. Dacă plănuiești să închiriezi o mașină în Funchal, amintește-ți că aceste limite de viteză trebuie respectate cu strictețe.

Cum este vremea în Funchal, Portugalia în luna septembrie?

În mod normal, temperatura în Funchal în luna septembrie este 23 °C, iar valorilor precipitațiilor sunt 35 mm. Aceasta este o informație importantă pentru a știi când și ce fel de mașină să închiriezi astfel încât să fii cât mai bine pregătit.

Este vremea în Funchal asemănătoare cu cea din restul regiunii Insulele Madeira?

Dacă te interesează să închiriezi o mașină în Funchal, în luna septembrie, pentru un roadtrip în zonele înconjurătoare, este important să știi că zona Insulele Madeira are, în general, o temperatură de 23 °C și caz precipitații de 35 mm.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Funchal?

Prices for mașini in Funchal refresh daily.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Funchal?

Începând cu septembrie 2023, ai la dispoziție 80 de operatori pentru mașini în Funchal.

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Funchal?

În diferite țări, inclusiv în Funchal, vârsta minimă pentru șoferi variază. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Funchal?

Toți șoferii trebuie să aibă un permis de conducere complet valabil atunci când închiriază o mașină în Funchal. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi și dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere cu care efectuezi rezervarea.


Mașini de închiriat în aeroporturile populare din apropiere de Funchal

Rezervă o mașină de închiriat în unul dintre aceste aeroporturi populare din apropiere de Funchal

Inchirieri auto în cartierele din Funchal

Ai nevoie de o mașină de închiriat într-o anumită zonă din Funchal? Restrânge căutarea folosind opțiunile de mai jos

Caută mai multe închirieri auto în în Portugalia

Caută oferte de închirieri auto în în Portugalia

Începe să-ți planifici călătoria în Funchal


De ce să folosești Momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a închiria o mașină în Funchal?

Ar trebui să folosești momondo pentru a-ți rezerva mașina în Funchal, pentru că este rapid, gratuit și ușor de folosit și te poate ajuta să economisești bani. momondo se ocupă de partea mai anevoioasă de căutare a opțiunilor, iar ție îți rămâne doar să compari prețurile și politicile care te avantajează cel mai mult în călătoria ta.

Cum mă ajută momondo să găsesc cea mai bună ofertă la mașinile de închiriat în Funchal?

Folosind filtre performante, momondo face din găsirea mașinii ideale de închiriat în Funchal o treabă mult mai ușoară. Fie că este vorba de preț, tipul mașinii, facilități sau politici de închiriere, momondo te ajută să reduci rezultatele căutării, astfel încât să ți se afișeze doar opțiunile care corespund cerințelor tale.

Afișează momondo mașini de închiriat în Funchal cu anulare gratuită?

Da, momondo are un filtru care evidențiază doar mașinile de închiriat cu anulare gratuită. Acest filtru este disponibil pentru toate căutările de închirieri auto de pe momondo, inclusiv pe cele din Funchal.

Pot închiria o mașină cu politică specifică privind combustibilul în Funchal, cu ajutorul momondo?

Da, momondo oferă un filtru special pentru politicile privind combustibilul, valabil pentru toate destinațiile în care poți închiria o mașină, inclusiv Funchal.

Pot să găsesc o mașină de închiriat în Funchal, pe momondo, care să vină cu opțiunea de curățare în profunzime?

Atunci când cauți mașini de închiriat pe momondo, poți alege opțiunea de curățare în profunzime pentru toate destinațiile, inclusiv Funchal.

Pot căuta, pe momondo, mașini de închiriat în Funchal cu kilometraj nelimitat?

Da, există mașini de închiriat în Funchal cu opțiunea de kilometraj nelimitat, pe care le poți găsi pe momondo.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Funchal

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.