Funchal, Portugalia Mașini

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Funchal, Portugalia? Caută aici!

Funchal, Portugalia
17 apr — 24 apr
Aceeași locație
Funchal, Portugalia
Sâ 17/4
Amiază
Sâ 24/4
Amiază

Funchal Lista Serviciilor de Închirieri Auto

Principalii furnizori de închirieri auto din Funchal, Portugalia
Scorul agenției: 7.6 (Bun)

Scor calculat în baza a 1 review

Scorul agenției: 7.2 (Bun)

Scor calculat în baza a 9 de review-uri

Scorul agenției: 6.6 (Bun)

Scor calculat în baza a 3 de review-uri


Distanța Funchal, Portugalia față de hotelurile populare

Parchează-ți mașina și odihnește-te într-unul din aceste hoteluri populare, din apropierea punctului de închirieri auto din Aeroportul Funchal Madeira

Mașini de închiriat în Funchal

Până în acest moment al lunii Aprilie, s-au realizat 7 de căutări pe momondo pentru mașini de închiriat în Funchal.

Ce măsuri de curățenie iau companiile de închirieri auto din Funchal pentru a împiedica răspândirea COVID-19?

Avis, Budget și Dollar sunt unele dintre companiile care oferă opțiunea de curățenie profundă pentru a reduce riscul de răspândire COVID-19 în Funchal. Vehiculele sunt oricum întotdeauna curățate cu regularitate: companiile merg, însă, acum și mai departe pentru a se asigură că mașinile sunt dezinfectate. Poți vedea care sunt toate companiile de închirieri auto din Funchal care oferă acest serviciu, aplicând filtrul corespunzător și făcând o căutare pe momondo. Pe măsură ce lucrurile se schimbă, același lucru se întâmplă și cu regulile. Facem tot ce ne stă în putință pentru a-ți oferi cele mai actualizate informații, dar asigură-te că verifici și pe site-ul furnizorului.

Se aplică vreo taxă dacă îmi anulez rezervarea auto în Funchal, Portugalia?

Fiecare companie de închirieri auto din Funchal are propria politică de anulare. momondo va afișa întotdeauna toate rezultatele căutărilor de mașini, indiferent dacă agenția care le oferă aplică sau nu taxă de anulare. Unele dintre cele mai bune companii de închirieri auto din Funchal sunt Avis, Budget și Dollar, așadar, începe prin a verifica dacă ele oferă posibilitatea de anulare gratuită.

Care este limita de viteză în Funchal, Portugalia?

Limita maximă de viteză admisă în Funchal este 50 km/h, care se aplică de asemenea orașelor și altor centre urbane din apropiere. Limitele de viteză în suburbii și pe autostrăzile din jurul orașului Funchal sunt de 100 km/h, respectiv 120 km/h. Dacă plănuiești să închiriezi o mașină în Funchal, amintește-ți că aceste limite de viteză trebuie respectate cu strictețe.

Cum este vremea în Funchal, Portugalia în luna Aprilie?

În mod normal, temperatura în Funchal în luna Aprilie este 17 °C, iar valorilor precipitațiilor sunt 38 mm. Aceasta este o informație importantă pentru a știi când și ce fel de mașină să închiriezi astfel încât să fii cât mai bine pregătit.

Ce mașină îmi recomandă momondo, dată fiind vremea în Aprilie?

Temperaturile în Funchal sunt în general mai mari în luna Aprilie, așa că momondo îți recomandă să închiriezi o mașină convertibilă cu ajutorul căreia să profiți de vremea frumoasă.

Este vremea în Funchal asemănătoare cu cea din restul regiunii Insulele Madeira?

Dacă te interesează să închiriezi o mașină în Funchal, în luna Aprilie, pentru un roadtrip în zonele înconjurătoare, este important să știi că zona Insulele Madeira are, în general, o temperatură de 17 °C și caz precipitații de 38 mm.


Mașini în alte orașe din Portugalia

Vezi ofertele noastre de închirieri auto din orașe precum Lisabona, Faro și Porto din Portugalia

Începe să-ți planifici călătoria în Funchal