Ultimele oferte
Sfaturi
Comparare vehicule
Catalogul agenției
Întrebări frecvente

Mașini de închiriat în Funchal, în Insulele Madeira

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Funchal, în Insulele Madeira? Caută aici!

Vârsta șoferului: 26-65
Lu 22/7
Lu 29/7

Oferte de la companii de închirieri în peste 70.000 de sucursale.

Câștigătoare a premiului Cea mai bună aplicație de călătorii din Europa în 2023
Economisește bani când rezervi mașini pe momondo
Cele mai bune oferte la mașini
Cele mai bune oferte la mașini
Vezi oferte la agențiile de închiriere din peste 70.000 de destinații.
Transparența prețului
Transparența prețului
Verifică prețul total dinainte și evită surprizele.
Rezervă cu flexibilitate
Rezervă cu flexibilitate
Găsește mașini cu anulare gratuită și curățire sporită.
Alerte de preț
Alerte de preț
Nu ești încă pregătit să rezervi? pentru a urmări prețurile.

Cele mai bune oferte la mașinile de închiriat găsite în Funchal, în Insulele Madeira

Găsiți oferte excelente mai jos, pentru o varietate de tipuri populare de mașini de închiriat în Funchal, în Insulele Madeira.
Economy43 €/day
Compact47 €/day
Mini53 €/day
Dubă pentru pasageri168 €/day
Decapotabilă78 €/day
Compact SUV47 €/day
SUV intermediar54 €/day
Familiar compact74 €/day
Cele mai bune tarife găsite de utilizatorii momondo în ultimele 48 de ore.

Informații și tendințe privind mașinile de închiriat în Funchal

Informații utile pentru a te ajuta să rezervi mașina perfectă de închiriat în Funchal

Care este cea mai ieftină agenție de închiriere de mașini în Funchal?

Cele mai ieftine mașini de închiriat în Funchal se găsesc, în general, prin intermediul Drive4Move. Atunci când rezervi cu Drive4Move, este posibil să găsești mașini de închiriat începând de la 12 €/zi. Prețul mediu pentru a închiria o mașină în Funchal este de 14 €/zi.

Ce companie de închirieri auto din Funchal are cele mai multe locații?

Sunnycars are cele mai multe locații dintre toate companiile de închirieri auto din Funchal, cu 8 sucursale.

Care este mașină care se închiriază cel mai des în Funchal?

Închirierea unei mașini Citroen C3 în Funchal este cea mai populară alegere în rândul utilizatorilor momondo, urmată de Opel Crossland X. S-au găsit oferte la Citroen C3 (cu închierere din Funchal) pentru 22 € pe zi (în medie) și cu un minim de 17 €. Tot aici, închirierea zilnică a unei mașini Opel Crossland X in Funchal costă, în medie, 25 €, deși au fost găsite prețuri de numai 24 €.

Oferte la mașini de închiriat în Funchal, în Insulele Madeira găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Funchal

Mică mașini

13 € - 46 €

Toate tipurile de mașini

13 € - 56 €

Prețul mediu al unei mașini mică mașină de închiriat în Funchal, în Portugalia este 26 €. ianuarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 52% mai ieftin decât în restul anului - doar 13 € pe zi. O mașină mică mașină de închiriat este, în mod normal cu 23% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Funchal. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Funchal poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini medie mașină de închiriat în Funchal, în Portugalia este 43 €. martie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 73% mai ieftin decât în restul anului - doar 12 € pe zi. O mașină medie mașină de închiriat este, în mod normal cu 21% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Funchal. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Funchal poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini mare mașină de închiriat în Funchal, în Portugalia este 65 €. octombrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 77% mai ieftin decât în restul anului - doar 15 € pe zi. O mașină mare mașină de închiriat este, în mod normal cu 47% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Funchal. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Funchal poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini SUV de închiriat în Funchal, în Portugalia este 36 €. ianuarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 63% mai ieftin decât în restul anului - doar 14 € pe zi. O mașină SUV de închiriat este, în mod normal cu 6% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Funchal. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Funchal poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini dubă de închiriat în Funchal, în Portugalia este 60 €. septembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 34% mai ieftin decât în restul anului - doar 82 € pe zi. O mașină dubă de închiriat este, în mod normal cu 43% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Funchal. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Funchal poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini decapotabilă de închiriat în Funchal, în Portugalia este 37 €. martie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 56% mai ieftin decât în restul anului - doar 17 € pe zi. O mașină decapotabilă de închiriat este, în mod normal cu 8% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Funchal. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Funchal poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.


Registru agenții de închirieri auto din Funchal

Principalii furnizori de închirieri auto din Funchal, în Insulele Madeira

Insular Car

3 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

10,0

Confort

10,0

Evaluare Generală

10,0

Preluare/Returnare

10,0

Valoare

10,0

BRAVACAR

2 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,0

Confort

10,0

Evaluare Generală

10,0

Preluare/Returnare

8,0

Valoare

8,0

Rodavante

3 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,6

Confort

8,6

Evaluare Generală

8,6

Preluare/Returnare

9,3

Valoare

8,0

Budget

3 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,8

Confort

9,1

Evaluare Generală

8,0

Preluare/Returnare

8,5

Valoare

8,5

FunchalDrive Rent-a-car

3 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

6,0

Confort

6,0

Evaluare Generală

6,0

Preluare/Returnare

6,0

Valoare

6,0

Avis

3 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,4

Confort

5,1

Evaluare Generală

5,1

Preluare/Returnare

6,8

Valoare

4,5

Sunnycars

8 sucursale

Free2Move

3 sucursale

Informații despre închirierea de mașini în Funchal

Găsește informații despre oferte excelente de închiriere, companii populare de închiriere de mașini și politici pentru vizita ta în Funchal

Cea mai populară agenție

Way2Azores Rent

Tipuri populare de mașini

Economy, Mini, Convertible

Cea mai ieftină mașină de închiriat

19 €

Cel mai popular model

Citroen C3
Cea mai populară companie de închirieri auto din Funchal pe care am găsit-o pe momondo luna aceasta este Way2Azores Rent. Alternative foarte bune sunt Drive4Move și Magic Islands.
În ultimele 72 de ore, companiile de închirieri auto din Funchal au pus la dispoziție următoarele tipuri de mașini: Economy, Mini, Convertible.
Cel mai scăzut preț pentru o mașină de închiriat în Funchal este de 19 €/zi. Pentru această zonă, te poți aștepta ca prețurile medii să înceapă de la 31 €/zi.
Cel mai popular model de mașină de închiriat în Funchal a fost, în ultimele zile, Citroen C3. Ca alternativă, utilizatorii noștri aleg și Opel Crossland X.

Cum conduci cu o mașină închiriată în Funchal - Întrebări frecvente

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Funchal și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Cât de mult va costa închirierea unei mașini în Funchal, Portugalia în August?

Pentru închirierea unei mașini în timpul unui weekend în Funchal în luna August, prețul mediu a fost de 48 €, iar ofertele cele mai ieftine au început de la 48 €. Pentru închirierea unei mașini timp de o săptămână, cel mai mic preț este 12 €, cu mai multe opțiuni în jurul sumei de 35 €.

Se aplică vreo taxă dacă îmi anulez rezervarea auto în Funchal, Portugalia?

Fiecare companie de închirieri auto din Funchal are propria politică de anulare. momondo va afișa întotdeauna toate rezultatele căutărilor de mașini, indiferent dacă agenția care le oferă aplică sau nu taxă de anulare. Unele dintre cele mai bune companii de închirieri auto din Funchal sunt Centauro, Driving Madeira Rent A Car și Rodavante, așadar, începe prin a verifica dacă ele oferă posibilitatea de anulare gratuită.

Care este cel mai recomandabil tip de mașină de închiriat în Funchal, în luna August?

Cu temperaturi medii de 23 °C și precipitații de 35 mm, cea mai bună opțiune pe care o ai în privința închirierii unei mașini în luna August este o decapotabilă. Închirierea unei decapotabile în Funchal este o modalitate excelentă de a cunoaște cât mai multe, fără să te îngrijorezi că vremea ți-ar putea afecta planurile. Este, însă, de preferat să verifici și tu prognoza vremii înainte de a călători și să îți adaptezi planurile conform acesteia. Închirierea unei mașini Decapotabilă în Funchal te va costa, în medie 59 €/zi.

Care este limita de viteză în Funchal, Portugalia?

Limita maximă de viteză admisă în Funchal este 50 km/h, care se aplică de asemenea orașelor și altor centre urbane din apropiere. Limitele de viteză în suburbii și pe autostrăzile din jurul orașului Funchal sunt de 100 km/h, respectiv 120 km/h. Dacă plănuiești să închiriezi o mașină în Funchal, amintește-ți că aceste limite de viteză trebuie respectate cu strictețe.

Cum este vremea în Funchal, Portugalia în luna iulie?

În mod normal, temperatura în Funchal în luna iulie este 21 °C, iar valorilor precipitațiilor sunt 3 mm. Aceasta este o informație importantă pentru a știi când și ce fel de mașină să închiriezi astfel încât să fii cât mai bine pregătit.

Este vremea în Funchal asemănătoare cu cea din restul regiunii Insulele Madeira?

Dacă te interesează să închiriezi o mașină în Funchal, în luna iulie, pentru un roadtrip în zonele înconjurătoare, este important să știi că zona Insulele Madeira are, în general, o temperatură de 21 °C și caz precipitații de 3 mm.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Funchal?

Prices for mașini in Funchal refresh daily.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Funchal?

Începând cu iulie 2024, ai la dispoziție 91 de operatori pentru mașini în Funchal.

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Funchal?

În diferite țări, inclusiv în Funchal, vârsta minimă pentru șoferi variază. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Funchal?

Toți șoferii trebuie să aibă un permis de conducere complet valabil atunci când închiriază o mașină în Funchal. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi și dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere cu care efectuezi rezervarea.


De ce să folosești Momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a închiria o mașină în Funchal?

Ar trebui să folosești momondo pentru a-ți rezerva mașina în Funchal, pentru că este rapid, gratuit și ușor de folosit și te poate ajuta să economisești bani. momondo se ocupă de partea mai anevoioasă de căutare a opțiunilor, iar ție îți rămâne doar să compari prețurile și politicile care te avantajează cel mai mult în călătoria ta.

Cum mă ajută momondo să găsesc cea mai bună ofertă la mașinile de închiriat în Funchal?

Folosind filtre performante, momondo face din găsirea mașinii ideale de închiriat în Funchal o treabă mult mai ușoară. Fie că este vorba de preț, tipul mașinii, facilități sau politici de închiriere, momondo te ajută să reduci rezultatele căutării, astfel încât să ți se afișeze doar opțiunile care corespund cerințelor tale.

Afișează momondo mașini de închiriat în Funchal cu anulare gratuită?

Da, momondo are un filtru care evidențiază doar mașinile de închiriat cu anulare gratuită. Acest filtru este disponibil pentru toate căutările de închirieri auto de pe momondo, inclusiv pe cele din Funchal.

Pot închiria o mașină cu politică specifică privind combustibilul în Funchal, cu ajutorul momondo?

Da, momondo oferă un filtru special pentru politicile privind combustibilul, valabil pentru toate destinațiile în care poți închiria o mașină, inclusiv Funchal.

Pot să găsesc o mașină de închiriat în Funchal, pe momondo, care să vină cu opțiunea de curățare în profunzime?

Atunci când cauți mașini de închiriat pe momondo, poți alege opțiunea de curățare în profunzime pentru toate destinațiile, inclusiv Funchal.

Pot căuta, pe momondo, mașini de închiriat în Funchal cu kilometraj nelimitat?

Da, există mașini de închiriat în Funchal cu opțiunea de kilometraj nelimitat, pe care le poți găsi pe momondo.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Funchal

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.

Primește notificare când scad prețurile

Alerte - modificări zilnice de preț în căsuța de e-mail
Lu 22/7
Amiază
Lu 29/7
Amiază
Trimite-mi prin email cele mai bune oferte de la momondo

Găsește rezultate mai bune pentru cazarea ta în Funchal

Agenții populare de închirieri auto în Funchal