Mașini de închiriat în Lisabona, în Districtul Lisabona

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Lisabona, în Districtul Lisabona? Caută aici!

Lisabona, Portugalia
6 oct — 13 oct
Returnare în același loc
Lisabona, Portugalia
Vi 6/10
Amiază
Vi 13/10
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte de la companii de închirieri în peste 70.000 de sucursale.

Informații și tendințe privind mașinile de închiriat în Lisabona

Informații utile pentru a te ajuta să rezervi mașina perfectă de închiriat în Lisabona

Care este cea mai ieftină agenție de închiriere de mașini în Lisabona?

Cele mai ieftine mașini de închiriat în Lisabona se găsesc, în general, prin intermediul DriveGO. Atunci când rezervi cu DriveGO, este posibil să găsești mașini de închiriat începând de la 4 €/zi. Prețul mediu pentru a închiria o mașină în Lisabona este de 19 €/zi.

Ce companie de închirieri auto din Lisabona are cele mai multe locații?

keddy by Europcar are cele mai multe locații dintre toate companiile de închirieri auto din Lisabona, cu 15 sucursale.

Care este mașină care se închiriază cel mai des în Lisabona?

Închirierea unei mașini Fiat 500 în Lisabona este cea mai populară alegere în rândul utilizatorilor momondo, urmată de Volkswagen Polo. S-au găsit oferte la Fiat 500 (cu închierere din Lisabona) pentru 17 € pe zi (în medie) și cu un minim de 5 €. Tot aici, închirierea zilnică a unei mașini Volkswagen Polo in Lisabona costă, în medie, 11 €, deși au fost găsite prețuri de numai 6 €.

Cele mai bune oferte la mașinile de închiriat găsite în Lisabona, în Districtul Lisabona

Găsiți oferte excelente mai jos, pentru o varietate de tipuri populare de mașini de închiriat în Lisabona, în Districtul Lisabona.
Economy5 €/day
Compact6 €/day
Intermediar11 €/day
Mini5 €/day
Decapotabilă8 €/day
Compact SUV7 €/day
Familiar compact8 €/day
SUV intermediar8 €/day
Cele mai bune tarife găsite de utilizatorii momondo în ultimele 48 de ore.

Oferte la mașini de închiriat în Lisabona, în Districtul Lisabona găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Lisabona

Mică

8 € - 35 €

Toate tipurile de mașini

19 € - 101 €

Prețul mediu al unei mașini Mică de închiriat în Lisabona, în Portugalia este 22 €. ianuarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 64% mai ieftin decât în restul anului - doar 8 € pe zi. O mașină Mică de închiriat este, în mod normal cu 56% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Lisabona. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Lisabona poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Mică de închiriat în Lisabona, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Medie de închiriat în Lisabona, în Portugalia este 59 €. februarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 77% mai ieftin decât în restul anului - doar 14 € pe zi. O mașină Medie de închiriat este, în mod normal cu 17% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Lisabona. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Lisabona poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Medie de închiriat în Lisabona, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Mare de închiriat în Lisabona, în Portugalia este 93 €. septembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 77% mai ieftin decât în restul anului - doar 22 € pe zi. O mașină Mare de închiriat este, în mod normal cu 48% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Lisabona. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Lisabona poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini SUV de închiriat în Lisabona, în Portugalia este 30 €. noiembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 74% mai ieftin decât în restul anului - doar 8 € pe zi. O mașină SUV de închiriat este, în mod normal cu 39% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Lisabona. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Lisabona poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile SUV de închiriat în Lisabona, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Dubă de închiriat în Lisabona, în Portugalia este 78 €. octombrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 52% mai ieftin decât în restul anului - doar 38 € pe zi. O mașină Dubă de închiriat este, în mod normal cu 38% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Lisabona. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Lisabona poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini Decapotabilă de închiriat în Lisabona, în Portugalia este 26 €. martie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 56% mai ieftin decât în restul anului - doar 12 € pe zi. O mașină Decapotabilă de închiriat este, în mod normal cu 45% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Lisabona. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Lisabona poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Skoda Citigo
Mini sau asemănător
Până la 2 pasageri

5 €/zi

25 nov - 5 dec
Skoda Citigo
Volkswagen Polo
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri

5 €/zi

25 nov - 5 dec
Volkswagen Polo
Volkswagen Polo
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri

5 €/zi

25 nov - 5 dec
Volkswagen Polo

Registru agenții de închirieri auto din Lisabona

Principalii furnizori de închirieri auto din Lisabona, în Districtul Lisabona

Enterprise Rent-A-Car

3 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

9,6

Confort

8,0

Evaluare Generală

8,0

Preluare/Returnare

8,0

Valoare

8,0

Sixt

7,5
Bun
1 evaluare4 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,5

Confort

8,1

Evaluare Generală

7,4

Preluare/Returnare

7,3

Valoare

7,1

Goldcar Rental SP

3 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,3

Confort

8,0

Evaluare Generală

7,0

Preluare/Returnare

7,3

Valoare

8,6

Europcar

10 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,3

Confort

8,3

Evaluare Generală

7,0

Preluare/Returnare

7,0

Valoare

7,2

Budget

6,3
Ok
1 evaluare3 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,8

Confort

7,4

Evaluare Generală

6,2

Preluare/Returnare

5,9

Valoare

6,2

Avis

5 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,8

Confort

7,7

Evaluare Generală

6,2

Preluare/Returnare

5,8

Valoare

6,2

keddy by Europcar

16 sucursale

Free2Move

10 sucursale

Informații despre închirierea de mașini în Lisabona

Găsește informații despre oferte excelente de închiriere, companii populare de închiriere de mașini și politici pentru vizita ta în Lisabona

Cea mai populară agenție

Klass Wagen

Tipuri populare de mașini

Economy, Mini, Compact

Cea mai ieftină mașină de închiriat

6 €

Cel mai popular model

Fiat 500
Cea mai populară companie de închirieri auto din Lisabona pe care am găsit-o pe momondo luna aceasta este Klass Wagen. Alternative foarte bune sunt Cheap Rent și DriveGO.
În ultimele 72 de ore, companiile de închirieri auto din Lisabona au pus la dispoziție următoarele tipuri de mașini: Economy, Mini, Compact.
Cel mai scăzut preț pentru o mașină de închiriat în Lisabona este de 6 €/zi. Pentru această zonă, te poți aștepta ca prețurile medii să înceapă de la 11 €/zi.
Cel mai popular model de mașină de închiriat în Lisabona a fost, în ultimele zile, Fiat 500. Ca alternativă, utilizatorii noștri aleg și Volkswagen Polo.

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din Lisabona

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din Lisabona

Cum conduci cu o mașină închiriată în Lisabona - Întrebări frecvente

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Lisabona și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Se aplică vreo taxă dacă îmi anulez rezervarea auto în Lisabona, Portugalia?

În cele mai multe cazuri, nu se aplică nicio taxă atunci când îți anulezi rezervarea auto în Lisabona. Te sfătuim , totuși, să verifici dacă compania de închirieri auto pe care o preferi oferă posibilitatea de anulare gratuită atunci când rezervi cu momondo.

Care este cel mai recomandabil tip de mașină de închiriat în Lisabona, în luna octombrie?

Îți recomandăm să închiriezi o mașină economică atunci când vizitezi Lisabona, în timpul lunii octombrie. În vreme ce mașină economică nu este recomandată pe gheață sau zăpadă, este o alegere foarte bună pentru ploaie și temperaturi blânde. În octombrie, temperaturile din Lisabona sunt de aproximativ 15 °C, iar precipitațiile cunosc valori de 107 mm - acestea sunt condiții ideale pentru închirerea unei mașini economice. Închirierea unei mașini Economy în Lisabona te va costa, în medie 17 €/zi.

Care este limita de viteză în Lisabona, Portugalia?

Călătorii care închiriază o mașină în Lisabona trebuie să aibă în vedere că limita maximă de viteză în oraș este 50 km/h. Limita corespunzătoare suburbiilor orașului Lisabona este de 100 km/h, în vreme ce, aceea de pe autostrăzi, 120 km/h. Ia în calcul faptul că aceste viteze pot varia în funcție de drumul pe care călătorești, așa că fii atent la semnele de circulație.

Cum este vremea în Lisabona, Portugalia în luna septembrie?

Cei care caută o mașină de închiriat în Lisabona în timpul lunii septembrie ar trebui să se aștepte la temperaturi de aproximativ 22 °C și la precipitații de 29 mm. Aceste informații pot fi utile pentru a alege tipul de mașină dorit.

Este vremea în Lisabona asemănătoare cu cea din restul regiunii Districtul Lisabona?

Dacă te interesează să închiriezi o mașină în Lisabona, în luna septembrie, pentru un roadtrip în zonele înconjurătoare, este important să știi că zona Districtul Lisabona are, în general, o temperatură de 22 °C și caz precipitații de 29 mm.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Lisabona?

Prices for mașini in Lisabona are refreshed on a daily basis.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Lisabona?

Începând cu septembrie 2023, ai la dispoziție 189 de operatori pentru mașini în Lisabona..

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Lisabona?

În diferite țări, inclusiv în Lisabona, vârsta minimă pentru șoferi variază. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Lisabona?

Toți șoferii trebuie să aibă un permis de conducere complet valabil atunci când închiriază o mașină în Lisabona. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi și dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere cu care efectuezi rezervarea.


Mașini de închiriat în aeroporturile populare din apropiere de Lisabona

Rezervă o mașină de închiriat în unul dintre aceste aeroporturi populare din apropiere de Lisabona

Tipuri de mașini de închiriat populare în Lisabona

Închiriază oricare dintre aceste tipuri de mașini de închiriat în Lisabona

Caută mai multe închirieri auto în în Portugalia

Caută oferte de închirieri auto în în Portugalia

Începe să-ți planifici călătoria în Lisabona


De ce să folosești Momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a închiria o mașină în Lisabona?

momondo găsește și compară mii de website-uri specializate în mașini de închiriat, pentru a-ți afișa cea mai bună selecție de politici și mașini de închiriat în Lisabona. În plus, folosirea motorului de căutare momondo este rapidă și gratuită.

Cum mă ajută momondo să găsesc cea mai bună ofertă la mașinile de închiriat în Lisabona?

momondo te ajută să găsești cea mai bună ofertă de mașină de închiriat în Lisabona punându-ți la dispoziție filtre care să selecteze doar mașini ce corespund cerințelor tale. Aceste filtre includ, printre altele, prețul, tipul mașinii, compania de închirieri și politici specifice de rezervare care te-ar putea interesa.

Afișează momondo mașini de închiriat în Lisabona cu anulare gratuită?

Da, pe momondo poți să sortezi companiile de închirieri auto din Lisabona în funcție de politica de anulare gratuită.

Pot închiria o mașină cu politică specifică privind combustibilul în Lisabona, cu ajutorul momondo?

Desigur! momondo oferă această funcționalitate celor care caută mașini de închiriat în Lisabona.

Pot să găsesc o mașină de închiriat în Lisabona, pe momondo, care să vină cu opțiunea de curățare în profunzime?

Pe momondo poți realiza căutări în Lisabona, filtrând rezultatele în funcție de opțiunea de curățare în profunzime.

Pot căuta, pe momondo, mașini de închiriat în Lisabona cu kilometraj nelimitat?

Bineînțeles. Pe momondo, poți filtra rezultatele mașinilor de închiriat în Lisabona, astfel încât să ți se afișeze doar cele cu kilometraj nelimitat.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Lisabona

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.