Lisabona Mașini

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Lisabona? Caută aici!

Lisabona, Portugalia
27 ian. — 3 feb.
Aceeași locație
Lisabona, Portugalia
Mie 27/1
Amiază
Mie 3/2
Amiază

Care este cel mai ieftin moment pentru a închiria o mașină în Lisabona?

Tot

14 lei - 185 lei

Economic

17 lei - 101 lei

Cel mai ieftin moment pentru a închiria o mașină în Lisabona este luna noiembrie. La doar 20 lei pe zi, prețul este cu 62% mai scăzut decât în restul anului. Cea mai scumpă lună este august. Dacă ești în căutarea unui tip de mașină în special, o idee bună ar fi închirierea unei mașini economice în ianuarie. Prețul unei mașini de închiriat în Lisabona poate varia în funcție de mai mulți factori, prin care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.


Lisabona Lista Serviciilor de Închirieri Auto

Principalii furnizori de închirieri auto din Lisabona
Scorul agenției: 7.6 (Bun)

Scor calculat în baza a 110 de review-uri

Scorul agenției: 7.6 (Bun)

Scor calculat în baza a 45 de review-uri

Scorul agenției: 7.5 (Bun)

Scor calculat în baza a 59 de review-uri

Scorul agenției: 7.1 (Bun)

Scor calculat în baza a 43 de review-uri

Scorul agenției: 6.7 (Bun)

Scor calculat în baza a 31 de review-uri

Scorul agenției: 10.0 (Excelent)

Scor calculat în baza a 1 review

Scorul agenției: 9.0 (Excelent)

Scor calculat în baza a 2 de review-uri

Scorul agenției: 8.8 (Excelent)

Scor calculat în baza a 2 de review-uri


Distanța Lisabona față de hotelurile populare

Parchează-ți mașina și odihnește-te într-unul din aceste hoteluri populare, din apropierea punctului de închirieri auto din Aeroportul Lisabona Humberto Delgado

Mașini de închiriat în Lisabona

Până în acest moment al lunii, am avut 164 de căutări de închiriere mașini în Lisabona.

Ce măsuri de curățenie iau companiile de închirieri auto din Lisabona pentru a împiedica răspândirea COVID-19?

Alamo, Enterprise și National sunt unele dintre companiile care oferă opțiunea de curățenie profundă pentru a reduce riscul de răspândire COVID-19 în Lisabona. Vehiculele sunt oricum întotdeauna curățate cu regularitate: companiile merg, însă, acum și mai departe pentru a se asigură că mașinile sunt dezinfectate. Poți vedea care sunt toate companiile de închirieri auto din Lisabona care oferă acest serviciu, aplicând filtrul corespunzător și făcând o căutare pe momondo. Pe măsură ce lucrurile se schimbă, același lucru se întâmplă și cu regulile. Facem tot ce ne stă în putință pentru a-ți oferi cele mai actualizate informații, dar asigură-te că verifici și pe site-ul furnizorului.

Cât de mult va costa închirierea unei mașini în Lisabona în Februarie?

În Lisabona, prețul mediu al mașinilor de închiriat, în timpul unui weekend, în luna Februarie a fost de 146 lei. Totuși, unii utilizatori au găsit oferte mai ieftine, de până la 146 lei. Închirierea unei mașini pentru o săptămână în Lisabona în luna Februarie costă (în medie) 116 lei. Cele mai bune oferte încep de la 10 lei.

Care dintre agențiile de închirieri auto din Lisabona are cele mai mici prețuri?

Cu un tarif mediu pe zi de 80 lei, Lisabona este cel mai ieftin furnizor din SURPRICE CAR RENTAL ; în Lisabona are 3 locații de închiriere. Cea mai ieftină ofertă găsită de utilizatorii momondo în Lisabona și oferită de SURPRICE CAR RENTAL este 13 lei.

Se aplică vreo taxă dacă îmi anulez rezervarea auto în Lisabona?

În cele mai multe cazuri, nu se aplică nicio taxă atunci când îți anulezi rezervarea auto în Lisabona. Te sfătuim , totuși, să verifici dacă compania de închirieri auto pe care o preferi oferă posibilitatea de anulare gratuită atunci când rezervi cu momondo.

Care este cel mai recomandabil tip de mașină de închiriat în Lisabona, în luna Februarie?

O mașină standard este alegerea ideală atunci când vizitezi Lisabona în Februarie. În timpul lunii Februarie, precipitațiile medii în Lisabona sunt de 51 mm, iar temperaturile se învârt în jurul a 14 °C. Aceste condiții se potrivesc perfect unei mașini standard, care poate fi manevrată cu ușurință pe ploaie și rezistă la temperaturi scăzute. Închirierea unei mașini Standard în Lisabona te va costa, în medie 374 lei/zi.

Câte locații de închiriere are Avis în Lisabona?

Avis are 4 locații de închiriere. Utilizatorii momondo se pot aștepta la un preț de 416 lei/zi, în medie, atunci când închiriază o mașină din aceste locații.

Care este limita de viteză în Lisabona?

Călătorii care închiriază o mașină în Lisabona trebuie să aibă în vedere că limita maximă de viteză în oraș este 50 km/h. Limita corespunzătoare suburbiilor orașului Lisabona este de 100 km/h, în vreme ce, aceea de pe autostrăzi, 120 km/h. Ia în calcul faptul că aceste viteze pot varia în funcție de drumul pe care călătorești, așa că fii atent la semnele de circulație.

Cum este vremea în Lisabona, Portugalia în luna Ianuarie?

Cei interesați de închirierea unei mașini în Lisabona în luna Ianuarie, se pot aștepta la temperaturi de aproximativ 11 °C și precipitații în jur de 97 mm. Această informație poate fi foarte utilă pentru a alege tipul mașinii pe care să o închiriezi.

Ce mașină îmi recomandă momondo, dată fiind vremea în Ianuarie?

Vremea în Lisabona în timpul lunii Ianuarie nu ar trebui să influențeze prea mult tipul de mașină pe care o închiriezi. Utilizatorii momondo par totuși să prefere anumite tipuri de mașină pentru călătoria lor în Lisabona. Călătorii interesați de închirierea ieftină a unei mașini în Lisabona preferă, în general, mașinile mici. Acestea sunt, de cele mai multe ori, cele mai ieftine. Volkswagen Polo, Ford Fiesta și Ford Focus sunt exemple de mașini mici, disponibile pentru închirieri.

Este vremea în Lisabona asemănătoare cu cea din restul regiunii Districtul Lisabona?

Dacă te interesează să închiriezi o mașină în Lisabona, în luna Ianuarie, pentru un roadtrip în zonele înconjurătoare, este important să știi că zona Districtul Lisabona are, în general, o temperatură de 11 °C și caz precipitații de 97 mm.


Mașini în alte orașe din Portugalia

Vezi ofertele noastre de închirieri auto din orașe precum Faro, Porto și Funchal din Portugalia

Începe să-ți planifici călătoria în Lisabona

 • Află ultimele sfaturi legate de zborurile din/către Lisabona

  Află care e cea mai bună perioadă pentru a călători, cele mai mici prețuri și cele mai populare companii aeriene.

  Găsește zboruri către Lisabona
 • Începe-ți planificarea călătoriei azi

  Aruncă o privire peste hotelurile de top din cele mai populare cartiere ale

  Găsește hoteluri în Lisabona
 • Cazează-te la o casă de vacanță

  Bucură-te de facilitățile de acasă, chiar și când ești plecat. Află mai multe despre casele de vacanță de aici.

  Găsește cazări în Lisabona