Lisabona, Portugalia Mașini

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Lisabona, Portugalia? Caută aici!

Lisabona, Portugalia
15 apr — 22 apr
Aceeași locație
Lisabona, Portugalia
Jo 15/4
Amiază
Jo 22/4
Amiază

Care este cel mai ieftin moment pentru a închiria o mașină în Lisabona?

Tot

19 lei - 149 lei

Cel mai ieftin moment pentru a închiria o mașină în Lisabona, Portugalia este luna mai. La doar 19 lei pe zi, prețul este cu 62% mai scăzut decât în restul anului. Cea mai scumpă lună este iulie. Prețul unei mașini de închiriat în Lisabona poate varia în funcție de mai mulți factori, prin care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.


Lisabona Lista Serviciilor de Închirieri Auto

Principalii furnizori de închirieri auto din Lisabona, Portugalia
Scorul agenției: 7.6 (Bun)

Scor calculat în baza a 110 de review-uri

Scorul agenției: 7.6 (Bun)

Scor calculat în baza a 45 de review-uri

Scorul agenției: 7.5 (Bun)

Scor calculat în baza a 59 de review-uri

Scorul agenției: 7.1 (Bun)

Scor calculat în baza a 43 de review-uri

Scorul agenției: 6.7 (Bun)

Scor calculat în baza a 31 de review-uri

Scorul agenției: 10.0 (Excelent)

Scor calculat în baza a 1 review

Scorul agenției: 9.0 (Excelent)

Scor calculat în baza a 2 de review-uri

Scorul agenției: 8.8 (Excelent)

Scor calculat în baza a 2 de review-uri


Distanța Lisabona, Portugalia față de hotelurile populare

Parchează-ți mașina și odihnește-te într-unul din aceste hoteluri populare, din apropierea punctului de închirieri auto din Aeroportul Lisabona Humberto Delgado

Mașini de închiriat în Lisabona

Până în acest moment al lunii, am avut 164 de căutări de închiriere mașini în Lisabona.

Ce măsuri de curățenie iau companiile de închirieri auto din Lisabona pentru a împiedica răspândirea COVID-19?

Alamo, Enterprise și National sunt unele dintre companiile care oferă opțiunea de curățenie profundă pentru a reduce riscul de răspândire COVID-19 în Lisabona. Vehiculele sunt oricum întotdeauna curățate cu regularitate: companiile merg, însă, acum și mai departe pentru a se asigură că mașinile sunt dezinfectate. Poți vedea care sunt toate companiile de închirieri auto din Lisabona care oferă acest serviciu, aplicând filtrul corespunzător și făcând o căutare pe momondo. Pe măsură ce lucrurile se schimbă, același lucru se întâmplă și cu regulile. Facem tot ce ne stă în putință pentru a-ți oferi cele mai actualizate informații, dar asigură-te că verifici și pe site-ul furnizorului.

Care dintre agențiile de închirieri auto din Lisabona are cele mai mici prețuri?

Cu un tarif mediu pe zi de 82 lei, Lisabona este cel mai ieftin furnizor din SURPRICE CAR RENTAL ; în Lisabona are 3 locații de închiriere. Cea mai ieftină ofertă găsită de utilizatorii momondo în Lisabona și oferită de SURPRICE CAR RENTAL este 13 lei.

Se aplică vreo taxă dacă îmi anulez rezervarea auto în Lisabona, Portugalia?

În cele mai multe cazuri, nu se aplică nicio taxă atunci când îți anulezi rezervarea auto în Lisabona. Te sfătuim , totuși, să verifici dacă compania de închirieri auto pe care o preferi oferă posibilitatea de anulare gratuită atunci când rezervi cu momondo.

Care este cel mai recomandabil tip de mașină de închiriat în Lisabona, în luna Mai?

Cu temperaturi medii de 20 °C și precipitații de 17 mm, cea mai bună opțiune pe care o ai în privința închirierii unei mașini în luna Mai este o decapotabilă. Închirierea unei decapotabile în Lisabona este o modalitate excelentă de a cunoaște cât mai multe, fără să te îngrijorezi că vremea ți-ar putea afecta planurile. Este, însă, de preferat să verifici și tu prognoza vremii înainte de a călători și să îți adaptezi planurile conform acesteia. Închirierea unei mașini Convertibil în Lisabona te va costa, în medie 384 lei/zi.

Câte locații de închiriere are Avis în Lisabona?

Avis are 4 locații de închiriere. Utilizatorii momondo se pot aștepta la un preț de 428 lei/zi, în medie, atunci când închiriază o mașină din aceste locații.

Care este limita de viteză în Lisabona, Portugalia?

Călătorii care închiriază o mașină în Lisabona trebuie să aibă în vedere că limita maximă de viteză în oraș este 50 km/h. Limita corespunzătoare suburbiilor orașului Lisabona este de 100 km/h, în vreme ce, aceea de pe autostrăzi, 120 km/h. Ia în calcul faptul că aceste viteze pot varia în funcție de drumul pe care călătorești, așa că fii atent la semnele de circulație.

Cum este vremea în Lisabona, Portugalia în luna Aprilie?

Cei interesați de închirierea unei mașini în Lisabona în luna Aprilie, se pot aștepta la temperaturi de aproximativ 15 °C și precipitații în jur de 65 mm. Această informație poate fi foarte utilă pentru a alege tipul mașinii pe care să o închiriezi.

Ce mașină îmi recomandă momondo, dată fiind vremea în Aprilie?

Vremea în Lisabona în timpul lunii Aprilie nu ar trebui să influențeze prea mult tipul de mașină pe care o închiriezi. Utilizatorii momondo par totuși să prefere anumite tipuri de mașină pentru călătoria lor în Lisabona. Călătorii interesați de închirierea ieftină a unei mașini în Lisabona preferă, în general, mașinile mici. Acestea sunt, de cele mai multe ori, cele mai ieftine. Volkswagen Polo, Ford Fiesta și Ford Focus sunt exemple de mașini mici, disponibile pentru închirieri.

Este vremea în Lisabona asemănătoare cu cea din restul regiunii Districtul Lisabona?

Dacă te interesează să închiriezi o mașină în Lisabona, în luna Aprilie, pentru un roadtrip în zonele înconjurătoare, este important să știi că zona Districtul Lisabona are, în general, o temperatură de 15 °C și caz precipitații de 65 mm.


Mașini în alte orașe din Portugalia

Vezi ofertele noastre de închirieri auto din orașe precum Faro, Porto și Funchal din Portugalia

Mașini de închiriat în aeroporturile din Lisabona

Rezervă o mașină de închiriat într-un alt aeroport în apropiere de Lisabona

Începe să-ți planifici călătoria în Lisabona