Ponta Delgada (Açores), Portugalia Mașini

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Ponta Delgada (Açores), Portugalia? Caută aici!

Ponta Delgada (Açores), Portugalia
14 mar — 21 mar
Aceeași locație
Ponta Delgada (Açores), Portugalia
Du 14/3
13:00
Du 21/3
Amiază

Ponta Delgada (Açores) Lista Serviciilor de Închirieri Auto

Principalii furnizori de închirieri auto din Ponta Delgada (Açores), Portugalia
Scorul agenției: 10.0 (Excelent)

Scor calculat în baza a 1 review

Scorul agenției: 8.6 (Excelent)

Scor calculat în baza a 2 de review-uri

Scorul agenției: 8.3 (Excelent)

Scor calculat în baza a 10 de review-uri

Scorul agenției: 5.3 (Acceptabil)

Scor calculat în baza a 3 de review-uri


Distanța Ponta Delgada (Açores), Portugalia față de hotelurile populare

Parchează-ți mașina și odihnește-te într-unul din aceste hoteluri populare, din apropierea punctului de închirieri auto din Aeroportul Ponta Delgada (Açores) Nordela

Mașini de închiriat în Ponta Delgada (Açores)

Pe parcursul lunii Martie, am procesat 17 căutări de închirieri de mașini în Ponta Delgada (Açores) pentru utilizatorii momondo

Ce măsuri de curățenie iau companiile de închirieri auto din Ponta Delgada (Açores) pentru a împiedica răspândirea COVID-19?

Multe companii de închirieri auto din Ponta Delgada (Açores) aplică noi standarde de curățenie pentru a se asigura că mașinile lor sunt dezinfectate pentru siguranța ta. Această nouă funcționalitate de curățenie profundă este oferită acum în locații precum Alamo, Enterprise și National. Folosește noul nostru filtru de căutare și vezi toate companiile care oferă curățenie sporită în Ponta Delgada (Açores). Pe măsură ce lucrurile se schimbă, același lucru se întâmplă și cu regulile. Facem tot ce ne stă în putință pentru a-ți oferi cele mai actualizate informații, dar asigură-te că verifici și pe site-ul furnizorului.

Care dintre agențiile de închirieri auto din Ponta Delgada (Açores) are cele mai mici prețuri?

Cel mai mic preț pentru închirierile auto în Ponta Delgada (Açores) este oferit, în general, de către Wayzor, care are 6 locații de închiriere în oraș. Deși utilizatorii momondo au găsit tarife pe zi de numai 61 lei, prețul mediu pentru mașinile de închiriat Wayzor în Ponta Delgada (Açores) este de 73 lei/zi.

Se aplică vreo taxă dacă îmi anulez rezervarea auto în Ponta Delgada (Açores), Portugalia?

Majoritatea agențiilor de închirieri auto din Ponta Delgada (Açores) cu care am încheiat parteneriate nu au o taxă de anulare. Asta înseamnă că, dacă planurile tale se schimbă pe neprevăzut, multe dintre centrele de închirieri, precum Alamo, Enterprise și National, pot oferi anulare gratuită, în funcție de momentul în care ai rezervat.

Câte locații de închiriere are Wayzor în Ponta Delgada (Açores)?

Wayzor este compania de închirieri auto cu cele mai multe locații din Ponta Delgada (Açores), Portugalia. În una dintre aceste 6 locații ale sale, te poți aștepta la un preț mediu de 73 lei pe zi, în Ponta Delgada (Açores), Portugalia.

Care este limita de viteză în Ponta Delgada (Açores), Portugalia?

Atunci când închiriezi o mașină în Ponta Delgada (Açores), trebuie să te conformezi limitei de viteză de 50 km/h. Limitele maxime pe drumurile de suburbie și autostrăzile din Ponta Delgada (Açores) sunt de 100 km/h, respectiv 120 km/h. Fii atent la semnele de circulație, întrucât aceste limite de viteză pot varia în funcție de zona în care te afli.

Cum este vremea în Ponta Delgada (Açores), Portugalia în luna Martie?

În timpul lunii Martie, temperatura medie în Ponta Delgada (Açores) este de 14 °C, iar precipitațiile, 85 mm. Această informație este utilă călătorilor care vor să închirieze o mașină în Ponta Delgada (Açores).

Ce mașină îmi recomandă momondo, dată fiind vremea în Martie?

În mod normal, vremea în Ponta Delgada (Açores) în luna Martie nu ar trebui să influențeze foarte mult tipul de mașină. Utilizatorii momondo par să prefere anumite tipuri de mașini atunci când caută un vehicul anume pentru călătoria lor în Ponta Delgada (Açores). Călătorii interesați de închirierea ieftină a unei mașini în Ponta Delgada (Açores) preferă, în general, mașinile mici. Acestea sunt, de cele mai multe ori, cele mai ieftine. Fiat Panda, Chevrolet Spark și Ford Fiesta sunt exemple de mașini mici, disponibile pentru închirieri.

Este vremea în Ponta Delgada (Açores) asemănătoare cu cea din restul regiunii Insulele Azore?

Cei interesați de închirierea unei mașini în Ponta Delgada (Açores) pentru un roadtrip în regiunile înconjurătoare să ia în calcul că temperatura în Insulele Azore în timpul lunii Martie este de aproximativ 14 °C, cu posibilități de precipitații de 85 mm.


Mașini în alte orașe din Portugalia

Vezi ofertele noastre de închirieri auto din orașe precum Lisabona, Faro și Porto din Portugalia

Mașini de închiriat în aeroporturile din Ponta Delgada (Açores)

Rezervă o mașină de închiriat într-un alt aeroport în apropiere de Ponta Delgada (Açores)

Începe să-ți planifici călătoria în Ponta Delgada (Açores)