Mașini de închiriat în Porto, în Districtul Porto

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Porto, în Districtul Porto? Caută aici!

Porto, Portugalia
2 oct — 9 oct
Returnare în același loc
Porto, Portugalia
Lu 2/10
Amiază
Lu 9/10
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte de la companii de închirieri în peste 70.000 de sucursale.

Informații și tendințe privind mașinile de închiriat în Porto

Informații utile pentru a te ajuta să rezervi mașina perfectă de închiriat în Porto

Care este cea mai ieftină agenție de închiriere de mașini în Porto?

Cele mai ieftine mașini de închiriat în Porto se găsesc, în general, prin intermediul Goldcar Rental SP. Atunci când rezervi cu Goldcar Rental SP, este posibil să găsești mașini de închiriat începând de la 6 €/zi. Prețul mediu pentru a închiria o mașină în Porto este de 7 €/zi.

Ce companie de închirieri auto din Porto are cele mai multe locații?

Sunnycars are cele mai multe locații dintre toate companiile de închirieri auto din Porto, cu 6 sucursale.

Care este mașină care se închiriază cel mai des în Porto?

Atunci când închiriază o mașină în Porto,majoritatea utilizatorilor noștri optează pentru modelul Seat Arona, care are un preț mediu de 13 €/zi. Al doilea cel mai popular model este Fiat 500 și are un preț mediu de 8 €/zi. Utilizatorii noștri au găsit, însă, mașini Seat Arona de închiriat în Porto începând de la 11 €/zi și Fiat 500, de la 8 €/zi.

Cele mai bune oferte la mașinile de închiriat găsite în Porto, în Districtul Porto

Găsiți oferte excelente mai jos, pentru o varietate de tipuri populare de mașini de închiriat în Porto, în Districtul Porto.
Economy7 €/day
Compact8 €/day
Intermediar16 €/day
Mini6 €/day
Decapotabilă18 €/day
Familiar compact10 €/day
Compact SUV12 €/day
SUV intermediar26 €/day
Cele mai bune tarife găsite de utilizatorii momondo în ultimele 48 de ore.

Oferte la mașini de închiriat în Porto, în Districtul Porto găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Porto

Mașini Mică

6 € - 84 €

Toate tipurile de mașini

6 € - 104 €

Prețul mediu al unei mașini Mică de închiriat în Porto, în Portugalia este 31 €. noiembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 81% mai ieftin decât în restul anului - doar 6 € pe zi. O mașină Mică de închiriat este, în mod normal cu 25% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Porto. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Porto poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Mică de închiriat în Porto, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Medie de închiriat în Porto, în Portugalia este 41 €. ianuarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 74% mai ieftin decât în restul anului - doar 11 € pe zi. O mașină Medie de închiriat este, în mod normal cu 0% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Porto. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Porto poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Medie de închiriat în Porto, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini SUV de închiriat în Porto, în Portugalia este 32 €. ianuarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 85% mai ieftin decât în restul anului - doar 5 € pe zi. O mașină SUV de închiriat este, în mod normal cu 20% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Porto. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Porto poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile SUV de închiriat în Porto, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Chevrolet Aveo Sedan
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri
Mașini cu 5 uși

7 €/zi

20 oct - 3 nov
Chevrolet Aveo Sedan
Opel Astra
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

8 €/zi

20 oct - 3 nov
Opel Astra

Registru agenții de închirieri auto din Porto

Principalii furnizori de închirieri auto din Porto, în Districtul Porto

Hertz

5 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

10,0

Confort

10,0

Evaluare Generală

10,0

Preluare/Returnare

10,0

Valoare

10,0

SADORENT

3 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

10,0

Confort

10,0

Evaluare Generală

10,0

Preluare/Returnare

10,0

Valoare

10,0

Europcar

2 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

10,0

Confort

10,0

Evaluare Generală

10,0

Preluare/Returnare

10,0

Valoare

8,0

Sixt

3 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,5

Confort

8,6

Evaluare Generală

8,3

Preluare/Returnare

8,2

Valoare

8,2

keddy by Europcar

3 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,0

Confort

8,0

Evaluare Generală

8,0

Preluare/Returnare

8,0

Valoare

8,0

Budget

3 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,7

Confort

7,5

Evaluare Generală

6,5

Preluare/Returnare

6,2

Valoare

6,2

Dollar

4 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

2,0

Confort

2,0

Evaluare Generală

2,0

Preluare/Returnare

2,0

Valoare

2,0

Sunnycars

6 sucursale

Informații despre închirierea de mașini în Porto

Găsește informații despre oferte excelente de închiriere, companii populare de închiriere de mașini și politici pentru vizita ta în Porto

Tipuri populare de mașini

Compact, Economy, Mini

Cea mai ieftină mașină de închiriat

120 €

Cel mai popular model

Seat Arona
În ultimele 72 de ore, companiile de închirieri auto din Porto au pus la dispoziție următoarele tipuri de mașini: Compact, Economy, Mini.
Cel mai scăzut preț pentru o mașină de închiriat în Porto este de 120 €/zi. Pentru această zonă, te poți aștepta ca prețurile medii să înceapă de la 126 €/zi.
Cel mai popular model de mașină de închiriat în Porto a fost, în ultimele zile, Seat Arona. Ca alternativă, utilizatorii noștri aleg și Fiat 500.

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din Porto

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din Porto

Cum conduci cu o mașină închiriată în Porto - Întrebări frecvente

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Porto și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Se aplică vreo taxă dacă îmi anulez rezervarea auto în Porto, Portugalia?

Fiecare companie de închirieri auto din Porto are propria politică de anulare. momondo va afișa întotdeauna toate rezultatele căutărilor de mașini, indiferent dacă agenția care le oferă aplică sau nu taxă de anulare. Unele dintre cele mai bune companii de închirieri auto din Porto sunt Hertz, SADORENT și Europcar, așadar, începe prin a verifica dacă ele oferă posibilitatea de anulare gratuită.

Care este cel mai recomandabil tip de mașină de închiriat în Porto, în luna octombrie?

Îți recomandăm ca, atunci când călătorești în Porto în timpul lunii octombrie, să închiriezi o mașină economică pentru a fi cât mai bine pregătit pentru condițiile climatice și de drum. O mașină economică răspunde bine atât la drumurile umede, cât și la cele uscate care acoperă Porto în timpul lunii octombrie, când temperaturile sunt în jur de 13 °C, iar precipitațiile medii, 158 mm. Închirierea unei mașini Economy în Porto te va costa, în medie 71 €/zi.

Care este limita de viteză în Porto, Portugalia?

Călătorii care închiriază o mașină în Porto trebuie să aibă în vedere că limita maximă de viteză în oraș este 50 km/h. Limita corespunzătoare suburbiilor orașului Porto este de 100 km/h, în vreme ce, aceea de pe autostrăzi, 120 km/h. Ia în calcul faptul că aceste viteze pot varia în funcție de drumul pe care călătorești, așa că fii atent la semnele de circulație.

Cum este vremea în Porto, Portugalia în luna septembrie?

În luna septembrie, în Porto se înregistrează precipitații de 71 mm și o temperatură medie de 19 °C. Această informație poate fi de mare folos dacă te interesează să închiriezi o mașină în Porto pentru că te poate ajuta să iei cea mai bună decizie.

Este vremea în Porto asemănătoare cu cea din restul regiunii Districtul Porto?

Temperatura în Districtul Porto în timpul lunii septembrie este de obicei 19 °C cu precipitații preconizate de 71 mm pe parcursul lunii. Cei care doresc să închirieze o mașină și să plece din Porto într-o excursie în zona înconjurătoare ar trebui să ia în considerare aceste informații.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Porto?

Prețurile pentru mașini în Porto au fost actualizate ieri.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Porto?

Începând cu septembrie 2023, ai la dispoziție 105 operatori pentru mașini în Porto.

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Porto?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Porto. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Porto?

Atunci când închiriezi o mașină în Porto, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. Un permis de conducere internațional este necesar dacă permisul de conducere este într-o limbă diferită de cea a țării de închiriere și poate fi necesar pentru a evita riscul unor potențiale amenzi. În cazul în care închiriezi în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere cu care efectuezi rezervarea.


Tipuri de mașini de închiriat populare în Porto

Închiriază oricare dintre aceste tipuri de mașini de închiriat în Porto

Inchirieri auto în cartierele din Porto

Ai nevoie de o mașină de închiriat într-o anumită zonă din Porto? Restrânge căutarea folosind opțiunile de mai jos

Caută mai multe închirieri auto în în Portugalia

Caută oferte de închirieri auto în în Portugalia

Începe să-ți planifici călătoria în Porto


De ce să folosești Momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a închiria o mașină în Porto?

Folosind momondo pentru a rezerva o mașină în Porto poți economisi timp și bani. momondo caută prin mii de website-uri și sucursale specializate pentru a-ți oferi o gamă largă de opțiuni și mașini din care să alegi.

Cum mă ajută momondo să găsesc cea mai bună ofertă la mașinile de închiriat în Porto?

Prin faptul că îți permite să reduci numărul de rezultatele folosind numeroase filtre, momondo te ajută să găsești cu ușurință mașina ideală de închiriat în Porto. Poți filtra opțiunile în funcție de preț, tipul mașinii, amplasarea sucursalelor și multe altele.

Afișează momondo mașini de închiriat în Porto cu anulare gratuită?

Anularea gratuită este o politică în funcție de care se pot filtra rezultatele căutărilor de mașini pe momondo, în Porto și în toate celelalte destinații. Disponibilitatea variază în funcție de loc.

Pot închiria o mașină cu politică specifică privind combustibilul în Porto, cu ajutorul momondo?

Da, momondo oferă un filtru special pentru politicile privind combustibilul, valabil pentru toate destinațiile în care poți închiria o mașină, inclusiv Porto.

Pot să găsesc o mașină de închiriat în Porto, pe momondo, care să vină cu opțiunea de curățare în profunzime?

Atunci când cauți mașini de închiriat pe momondo, poți alege opțiunea de curățare în profunzime pentru toate destinațiile, inclusiv Porto.

Pot căuta, pe momondo, mașini de închiriat în Porto cu kilometraj nelimitat?

Da, pe momondo poți găsi mașini de închiriat în Porto cu kilometraj nelimitat.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Porto

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.