Porto, Portugalia Mașini

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Porto, Portugalia? Caută aici!

Porto, Portugalia
18 apr — 25 apr
Aceeași locație
Porto, Portugalia
Du 18/4
Amiază
Du 25/4
Amiază

Porto Lista Serviciilor de Închirieri Auto

Principalii furnizori de închirieri auto din Porto, Portugalia
Scorul agenției: 7.8 (Bun)

Scor calculat în baza a 34 de review-uri

Scorul agenției: 7.3 (Bun)

Scor calculat în baza a 39 de review-uri

Scorul agenției: 8.2 (Excelent)

Scor calculat în baza a 2 de review-uri

Scorul agenției: 8.0 (Excelent)

Scor calculat în baza a 9 de review-uri

Scorul agenției: 7.8 (Bun)

Scor calculat în baza a 4 de review-uri

Scorul agenției: 7.0 (Bun)

Scor calculat în baza a 8 de review-uri

Scorul agenției: 6.9 (Bun)

Scor calculat în baza a 11 de review-uri


Distanța Porto, Portugalia față de hotelurile populare

Parchează-ți mașina și odihnește-te într-unul din aceste hoteluri populare, din apropierea punctului de închirieri auto din Aeroportul Porto

Mașini de închiriat în Porto

Până în acest moment al lunii Aprilie, s-au realizat 14 de căutări pe momondo pentru mașini de închiriat în Porto.

Ce măsuri de curățenie iau companiile de închirieri auto din Porto pentru a împiedica răspândirea COVID-19?

Curățenia mașinilor a fost întotdeauna o prioritate. În plus, agențiile de închirieri auto din Porto au introdus standarde îmbunătățite, garantând dezinfectarea în profunzime a vehiculelor și siguranța ta. Unele dintre companiile care oferă servicii de curățenie în profunzime sunt Alamo, Avis și Hertz. Află mai multe despre opțiunile disponibile pentru tine. Pe măsură ce lucrurile se schimbă, același lucru se întâmplă și cu regulile. Facem tot ce ne stă în putință pentru a-ți oferi cele mai actualizate informații, dar asigură-te că verifici și pe site-ul furnizorului.

Care dintre agențiile de închirieri auto din Porto are cele mai mici prețuri?

Așteaptă-te ca cele mai bune prețuri din Porto să le găsești la SURPRICE CAR RENTAL . Cu tarife medii de 53 lei/zi, disponibile la locația lor de închiriere, SURPRICE CAR RENTAL este o companie foarte bună de rezervări auto.

Se aplică vreo taxă dacă îmi anulez rezervarea auto în Porto, Portugalia?

Fiecare companie de închirieri auto din Porto are propria politică de anulare. momondo va afișa întotdeauna toate rezultatele căutărilor de mașini, indiferent dacă agenția care le oferă aplică sau nu taxă de anulare. Unele dintre cele mai bune companii de închirieri auto din Porto sunt Alamo, Avis și Hertz, așadar, începe prin a verifica dacă ele oferă posibilitatea de anulare gratuită.

Câte locații de închiriere are SURPRICE CAR RENTAL în Porto?

În Porto, Portugalia, există 1 locație disponibilă. În aceste spații ce aparțin companiei SURPRICE CAR RENTAL , utilizatorii momondo pot închiria mașini cu un preț mediu de 53 lei/zi.

Care este limita de viteză în Porto, Portugalia?

Călătorii care închiriază o mașină în Porto trebuie să aibă în vedere că limita maximă de viteză în oraș este 50 km/h. Limita corespunzătoare suburbiilor orașului Porto este de 100 km/h, în vreme ce, aceea de pe autostrăzi, 120 km/h. Ia în calcul faptul că aceste viteze pot varia în funcție de drumul pe care călătorești, așa că fii atent la semnele de circulație.

Cum este vremea în Porto, Portugalia în luna Aprilie?

În luna Aprilie, în Porto se înregistrează precipitații de 116 mm și o temperatură medie de 13 °C. Această informație poate fi de mare folos dacă te interesează să închiriezi o mașină în Porto pentru că te poate ajuta să iei cea mai bună decizie.

Ce mașină îmi recomandă momondo, dată fiind vremea în Aprilie?

În mod normal, vremea în Porto în luna Aprilie nu ar trebui să influențeze foarte mult tipul de mașină. Utilizatorii momondo par să prefere anumite tipuri de mașini atunci când caută un vehicul anume pentru călătoria lor în Porto. Călătorii interesați de închirierea ieftină a unei mașini în Porto preferă, în general, mașinile mici. Acestea sunt, de cele mai multe ori, cele mai ieftine. Volkswagen Polo, Fiat 500 și Opel Corsa sunt exemple de mașini mici, disponibile pentru închirieri.

Este vremea în Porto asemănătoare cu cea din restul regiunii Districtul Porto?

Temperatura în Districtul Porto în Aprilie este, de obicei, 13 °C cu o cantitate de precipitații de 116 mm, pe parcursul întregii luni. Această informație i-ar putea ajuta pe cei care plănuiesc să închirieze o mașină și să părăsească Porto pentru a face un roadrip în zonele înconjurătoare.


Mașini în alte orașe din Portugalia

Vezi ofertele noastre de închirieri auto din orașe precum Lisabona, Faro și Funchal din Portugalia

Mașini de închiriat în aeroporturile din Porto

Rezervă o mașină de închiriat într-un alt aeroport în apropiere de Porto

Începe să-ți planifici călătoria în Porto