Mașini de închiriat în Târgu Jiu, în Județul Gorj

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Târgu Jiu, în Județul Gorj? Caută aici!

Târgu Jiu, România
2 dec — 9 dec
Târgu Jiu, România
Sâ 2/12
Amiază
Sâ 9/12
Amiază
Vârsta șoferului:

Informații și tendințe privind mașinile de închiriat în Târgu Jiu

Informații utile pentru a te ajuta să rezervi mașina perfectă de închiriat în Târgu Jiu

Care este mașină care se închiriază cel mai des în Târgu Jiu?

Închirierea unei mașini Dacia Logan în Târgu Jiu este cea mai populară alegere în rândul utilizatorilor momondo, urmată de Toyota Aygo. S-au găsit oferte la Dacia Logan (cu închierere din Târgu Jiu) pentru 25 € pe zi (în medie) și cu un minim de 22 €. Tot aici, închirierea zilnică a unei mașini Toyota Aygo in Târgu Jiu costă, în medie, 20 €, deși au fost găsite prețuri de numai 19 €.

Cele mai bune oferte la mașinile de închiriat găsite în Târgu Jiu, în Județul Gorj

Găsiți oferte excelente mai jos, pentru o varietate de tipuri populare de mașini de închiriat în Târgu Jiu, în Județul Gorj.
Economy24 €/day
Compact24 €/day
Intermediar26 €/day
Standard44 €/day
Dubiță135 €/day
Mini22 €/day
Dubă pentru pasageri146 €/day
SUV intermediar47 €/day
SUV Standard54 €/day
Cele mai bune tarife găsite de utilizatorii momondo în ultimele 48 de ore.

Oferte la mașini de închiriat în Târgu Jiu, în Județul Gorj găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Târgu Jiu

Mică cars

22 € - 121 €

Toate tipurile de mașini

45 € - 144 €

Prețul mediu al unei mașini mică car de închiriat în Târgu Jiu, în România este 51 €. octombrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 58% mai ieftin decât în restul anului - doar 22 € pe zi. O mașină mică car de închiriat este, în mod normal cu 38% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Târgu Jiu. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Târgu Jiu poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile mică car de închiriat în Târgu Jiu, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini medie car de închiriat în Târgu Jiu, în România este 51 €. noiembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 55% mai ieftin decât în restul anului - doar 23 € pe zi. O mașină medie car de închiriat este, în mod normal cu 39% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Târgu Jiu. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Târgu Jiu poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile medie car de închiriat în Târgu Jiu, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini mare car de închiriat în Târgu Jiu, în România este 106 €. decembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 43% mai ieftin decât în restul anului - doar 62 € pe zi. O mașină mare car de închiriat este, în mod normal cu 23% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Târgu Jiu. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Târgu Jiu poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Seat Leon
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

24 €/zi

30 nov - 7 dec
Seat Leon
Chevrolet Aveo Sedan
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri
Mașini cu 5 uși

24 €/zi

30 nov - 7 dec
Chevrolet Aveo Sedan

Registru agenții de închirieri auto din Târgu Jiu

Principalii furnizori de închirieri auto din Târgu Jiu, în Județul Gorj

Autonom

4 sucursale

Flexicar

3 sucursale

Flex Rent a Car

2 sucursale

Autounion Car Rental

1 sucursală

Informații despre închirierea de mașini în Târgu Jiu

Găsește informații despre oferte excelente de închiriere, companii populare de închiriere de mașini și politici pentru vizita ta în Târgu Jiu

Tipuri populare de mașini

Economy, Intermediate, SUV

Cea mai ieftină mașină de închiriat

21 €

Cel mai popular model

Dacia Logan
În ultimele 72 de ore, companiile de închirieri auto din Târgu Jiu au pus la dispoziție următoarele tipuri de mașini: Economy, Intermediate, SUV.
Cel mai scăzut preț pentru o mașină de închiriat în Târgu Jiu este de 21 €/zi. Pentru această zonă, te poți aștepta ca prețurile medii să înceapă de la 25 €/zi.
Cel mai popular model de mașină de închiriat în Târgu Jiu a fost, în ultimele zile, Dacia Logan. Ca alternativă, utilizatorii noștri aleg și Toyota Aygo.

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din Târgu Jiu

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din Târgu Jiu

Cum conduci cu o mașină închiriată în Târgu Jiu - Întrebări frecvente

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Târgu Jiu și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Care este limita de viteză în Târgu Jiu, România?

Atunci când conduci în interiorul orașului Târgu Jiu, limita de viteză este de 50 km/h . Este posibil ca aceeași limită să se aplice cartierelor și orașelor din jur. Limita în zonele de periferie ale orașului Târgu Jiu este 100 km/h, iar cea de pe autostrăzi, 130 km/h. Totuși, pentru că aceste limite pot varia, asigură-te că urmezi indicațiile semnelor de circulație

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Târgu Jiu?

Prețurile pentru mașini în Târgu Jiu au fost actualizate ieri.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Târgu Jiu?

Începând cu noiembrie 2023, ai la dispoziție 13 operatori pentru mașini în Târgu Jiu..

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Târgu Jiu?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Târgu Jiu. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Târgu Jiu?

Atunci când închiriezi o mașină în Târgu Jiu, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. Un permis de conducere internațional este necesar dacă permisul de conducere este într-o limbă diferită de cea a țării de închiriere și poate fi necesar pentru a evita riscul unor potențiale amenzi. În cazul în care închiriezi în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere cu care efectuezi rezervarea.


De ce să folosești Momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a închiria o mașină în Târgu Jiu?

Folosind momondo pentru a rezerva o mașină în Târgu Jiu poți economisi timp și bani. momondo caută prin mii de website-uri și sucursale specializate pentru a-ți oferi o gamă largă de opțiuni și mașini din care să alegi.

Cum mă ajută momondo să găsesc cea mai bună ofertă la mașinile de închiriat în Târgu Jiu?

După ce ai realizat o căutare pentru mașini de închiriat în Târgu Jiu, momondo îți afișează rezultatele și te ajută să găsești cea mai bună ofertă, punându-ți la dispoziție o serie de filtre. Astfel, pot restrânge rezultatele în funcție de tipul vehiculului, prețul, compania sau politici specifice fiecărei închirieri.

Afișează momondo mașini de închiriat în Târgu Jiu cu anulare gratuită?

Da, momondo îți permite să sortezi companiile de închirieri auto din Târgu Jiu în funcție de politica de anulare gratuită.

Pot închiria o mașină cu politică specifică privind combustibilul în Târgu Jiu, cu ajutorul momondo?

Desigur! momondo oferă această funcționalitate celor care caută mașini de închiriat în Târgu Jiu.

Pot să găsesc o mașină de închiriat în Târgu Jiu, pe momondo, care să vină cu opțiunea de curățare în profunzime?

Atunci când cauți mașini de închiriat pe momondo, poți alege opțiunea de curățare în profunzime pentru toate destinațiile, inclusiv Târgu Jiu.

Pot căuta, pe momondo, mașini de închiriat în Târgu Jiu cu kilometraj nelimitat?

Da, momondo îți poate afișa doar opțiunile mașinilor de închiriat Târgu Jiu cu kilometraj nelimitat.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Târgu Jiu

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.