Mașini de închiriat Dollar în Málaga

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Dollar în Málaga

Málaga, AN, Spania
25 mai — 1 iun
Returnare în același loc
Málaga, AN, Spania
Mi 25/5
Amiază
Mi 1/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Málaga în Dollar

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Dollar din Málaga, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
4 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu Dollar în Málaga

Pentru a se asigura că te simți confortabil atunci când închiriezi o mașină cu Dollar în Málaga în timpul pandemiei de COVID-19, compania și-a luat precauții suplimentare, precum metode de curățire în profunzime a vehiculelor și a birourilor de închiriere. Dollar a mai introdus perioada aceasta și politicile de mai jos, ca măsuri preventive adiționale:
• Curățire profundă în autobuzele de transfer

Momentan, Dollar are 1 sucursală în Aeroportul Malaga:
Ap Costa Del Sol.

Dollar oferă anulare gratuită pentru închirierea mașinilor în Málaga. Reține că ar putea exista totuși o taxă pentru anulările făcute în ultimul moment. Dacă vrei să afli mai multe despre politicile de anulare Dollar, fă clic aici pentru a vedea o listă a numerelor de telefon (sub fila Sucursale).

Vehiculele de tip Break sunt cele mai populare închirieri ale agenției Dollar în Málaga, în timpul lunii iunie. În medie, acestea vor costa 59 € pe zi, în vreme cel prețul cel mai ieftin găsit în iunie a fost de 59 € pe zi.

Dollar are în Málaga 4 sucursale de închirieri auto. Conform utilizatorilor noștri, cea mai populară dintre acestea este cea aflată la adresa Ap Costa Del Sol. 74% dintre cei care au închiriat o mașină de la Dollar în Málaga în ultimul an, au închiriat-o de la această sucursală.