Mașini de închiriat Solo Rent a Car în Málaga

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Solo Rent a Car în Málaga

Málaga, AN, Spania
31 mai — 7 iun
Returnare în același loc
Málaga, AN, Spania
Ma 31/5
Amiază
Ma 7/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Málaga în Solo Rent a Car

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Solo Rent a Car din Málaga, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
4 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu Solo Rent a Car în Málaga

Solo Rent a Car vrea să se asigure că personalul și clienții lor din Málaga se simt în siguranță în timpul pandemiei de COVID-19. De aceea, agenția a adoptat proceduri stricte de curățire profundă în toate sucursalele ei din Málaga. Aceste măsuri de siguranță includ dezinfectarea suprafețelor atinse frecvent, precum mânerele, volanele și consola centrală.

Solo Rent a Car are 1 sucursală în Aeroportul Malaga. Vei găsi agenția Solo Rent a Car la adresa Malaga Airport.

În iunie, utilizatorii noștri care au închiriat o mașină de la Solo Rent a Car în Málaga au preferat o/un Premium. Dacă te interesează să rezervi un astfel de vehicul în această lună, așteaptă-te la un preț mediu de 75 €/zi și la unul minim de 75 €/zi. Ține minte că prețurile pot fluctua în funcție de timpul cu care rezervi în avans și de modelul de mașină pe care îl alegi.

Solo Rent a Car are 5 sucursale de închirieri auto în Málaga. Conform datelor noastre, cea aflată la Malaga Airport este cea mai populară. În ultimele 12 luni, 100% dintre utilizatorii care au căutat să închirieze o mașină de la Solo Rent a Car în Málaga au ales să o închirieze pe cea aflată la Malaga Airport.