Mașini de închiriat Enterprise în Málaga

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Enterprise în Málaga

Málaga, AN, Spania
31 mai — 7 iun
Returnare în același loc
Málaga, AN, Spania
Ma 31/5
Amiază
Ma 7/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Málaga în Enterprise

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Enterprise din Málaga, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
4 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

5,0

Confort

4,5

Evaluare Generală

4,5

Preluare/Returnare

4,0

Valoare

4,0

Informații despre mașini de închiriat cu Enterprise în Málaga

Enterprise și-au intensificat metodele de curățire în sucursalele din Málaga pentru a preveni răspândirea COVID-19 în rândul clienților și a personalului. Aceste eforturi includ dezinfectarea interioarelor vehiculelor (volan și bord), exterioarelor (mânere și chei) și a altor suprafețe atinse frecvent. De asemenea, Enterprise are următoarele politici suplimentare de sănătate și siguranță:
• Închirieri fără contact, pentru a asigura distanțarea socială
• Număr limitat de pasageri în autobuzele de transfer
• Curățire profundă în autobuzele de transfer
• Promisiunea de curățare completă
• Instruire exhaustivă a personalului

Există 1 sucursală în Aeroportul Malaga. Adresa biroului de închirieri auto Enterprise este Avda. Comandante Garcia Morato.

Enterprise oferă anulare gratuită pentru închirierea mașinilor în Málaga. Reține că ar putea exista totuși o taxă pentru anulările făcute în ultimul moment. Dacă vrei să afli mai multe despre politicile de anulare Enterprise, fă clic aici pentru a vedea o listă a numerelor de telefon (sub fila Sucursale).

Conform datelor noastre, vehiculele de tip Standard sunt cele mai populare tipuri de mașină pentru cei care închiriază de la Málaga, în luna iunie. Conform prețurilor agenției Enterprise din luna iunie a anului trecut, te poți aștepta la un preț mediu de 110 €/zi pentru închirierea unei vehicul tip Standard. Pentru luna iunie, utilizatorii noștri au găsit și prețuri de doar 110 €/zi, ceea ce înseamnă că ai putea găsi și tu prețuri similare pe momondo anul acesta.

Estacion Vialia Maria Zambrano este cea mai populară sucursală a agenției Enterprise dintre toate cele 4 locations pe care le are în Málaga. Conform datelor oferite de căutările utilizatorilor noștri în ultimele 12 luni, 67% dintre cei care au ales să își închirieze mașină cu Enterprise, au făcut-o din această sucursală în Estacion Vialia Maria Zambrano.


Mașini de la Enterprise în alte orașe din Spania

Găsește toate ofertele de închirieri auto de la Enterprise în alte orașe populare din Spania, precum Barcelona și Madrid