Găsește cele mai ieftine zboruri către Cagliari

Dus-întors
1 adult
Economic
De unde?
În?
Ma 24/5
Ma 31/5

Oferte din partea a peste 900 de site-uri de călătorii.

Despre zborurile în Cagliari

Rezumat al prețurilor pentru zborurile în Cagliari, durata și companiile aeriene

Cel mai bun preț doar dus

25 €

Cel mai bun preț dus-întors

54 €

Cel mai rapid zbor

8h 30m

Operat de

O companie aeriană
Cel mai ieftin zbor doar dus în Cagliari din România pe care l-am găsit în ultimele 72 de ore este 25 € (Bucureşti Aeroportul Henri Coandă - Cagliari Elmas).
Cel mai ieftin zbor dus-întors în Cagliari din România pe care l-am găsit în ultimele 72 de ore este 54 € (Bucureşti Aeroportul Henri Coandă - Cagliari Elmas).
Cel mai rapid zbor din România în Cagliari durează 8h 30m (Bucureşti Aeroportul Henri Coandă to Cagliari Elmas).
Zborurile în Cagliari sunt operate de o companie aeriană, printre care Ryanair.

Cele mai ieftine zboruri către aeroporturile din Cagliari

Găsește cele mai ieftine zboruri către aeroporturile din Cagliari, plecând din orașul sau aeroportul care îți este cel mai aproape
Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
Cagliari

CEL MAI IEFTIN TRASEU DIN Bucureşti CĂTRE Cagliari

Bucureşti Aeroportul Henri Coandă (OTP) către Cagliari (CAG)

De obicei, zborurile către Cagliari din Bucureşti sunt mai ieftine atunci când zbori din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă către Cagliari Elmas, cu un preț mediu de 173 €

CEA MAI IEFTINĂ LUNĂ PENTRU A ZBURA CĂTRE CAGLIARI DIN BUCUREŞTI AEROPORTUL HENRI COANDĂAugustCu 66% mai ieftinZborurile din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă către Cagliari costă în medie doar 58 € în August
CEA MAI SCUMPĂ LUNĂ PENTRU A ZBURA CĂTRE CAGLIARI DIN BUCUREŞTI AEROPORTUL HENRI COANDĂseptembrieCu 52% mai scumpÎn septembrie, un zbor către Cagliari din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă costă aproximativ 264 €
CEA MAI POPULARĂ LUNĂ PENTRU A ZBURA CĂTRE CAGLIARI DIN BUCUREŞTI AEROPORTUL HENRI COANDĂAugust698% mai vizitatUtilizatorii momondo caută zboruri către Cagliari din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă în August mai des decât în orice altă lună

Care este cel mai bun moment pentru a zbura către Cagliari?

Luna August este, în medie, cea mai ieftină pentru a zbura în Cagliari din România, majoritatea prețurilor fiind de doar 62 €. Dacă nu vrei să vizitezi Cagliari în August, atunci at trebui să aștepți până în luna martie pentru a zbura din România; și atunci, prețurile biletelor de avion sunt ieftine, având un preț mediu de 137 €.

Cel mai bun moment pentru a-ți rezerva zborul în Cagliari este cu 31 zile în avans, când prețurile costă în jur de 182 €. Ține minte că poți găsi zboruri ieftine către Cagliari și în afara acestui interval. De fapt, utilizatorii momondo au găsit recent zboruri din România în Cagliari, la 54 €.

Conform datelor noastre, joi este cea mai ieftină zi pentru a zbura în Cagliari din România. Cele mai ieftine bilete de avion pentru o plecare într-o zi de joi au costat, de curând, 53 €. Ia în calcul faptul că prețurile pot varia întotdeauna în funcție de rută, iar zborurile domestice au prețuri diferite față de cele internaționale. Atunci când alegi să zbori într-o zi de sâmbătă, cea mai scumpă zi a săptămânii, te poți aștepta la prețuri în jur de 157 € pentru biletele de avion din România în Cagliari.

Cu prețuri la biletele de avion de numai 53 €, seara este cel mai ieftin moment al zilei pentru a zbura din România în Cagliari. Zborul în Cagliari seara este ideal datorită orelor puțin aglomerate de călătorie. Încearcă să nu rezervi zborurile după-amiaza pentru că au un preț de aproximativ 141 €. Bineînțeles, acest preț poate varia în funcție de perioada anului și de aeroportul de destinație.Oferte găsite pe momondo pentru zborurile către Cagliari

Vezi care sunt unele dintre cele mai bune prețuri găsite recent de utilizatorii momondo pentru zborurile din România în Cagliari
Ryanair
6 iun.
OTP18:40Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
24h 35m
1 escală
CAG19:15Cagliari Elmas
8 iun.
CAG02:50Cagliari Elmas
6h 45m
1 escală
OTP09:35Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
Ryanair
9 iun.
OTP19:25Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
9h 00m
1 escală
CAG04:25Cagliari Elmas
15 iun.
CAG19:15Cagliari Elmas
8h 50m
1 escală
OTP04:05Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
Companii aeriene multiple
31 mai
OTP02:00Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
9h 40m
1 escală
CAG11:40Cagliari Elmas
10 iun.
CAG02:20Cagliari Elmas
13h 20m
2 de escale
OTP15:40Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
Ryanair
9 iun.
OTP19:25Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
9h 00m
1 escală
CAG04:25Cagliari Elmas
16 iun.
CAG02:25Cagliari Elmas
6h 55m
1 escală
OTP09:20Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
Companii aeriene multiple
6 iun.
OTP17:55Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
16h 40m
2 de escale
CAG10:35Cagliari Elmas
8 iun.
CAG06:30Cagliari Elmas
35h 30m
2 de escale
OTP18:00Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
Ryanair
11 iun.
OTP19:40Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
10h 10m
1 escală
CAG05:50Cagliari Elmas
14 iun.
CAG02:35Cagliari Elmas
26h 00m
2 de escale
OTP04:35Bucureşti Aeroportul Henri Coandă

Găsește cele mai ieftine zboruri doar dus în Cagliari

Dacă te interesează zborurile doar dus din România în Cagliari, vezi mai jos câteva dintre oferte noastre oferită de Ryanair
Ryanair
13 iun.
OTP18:40Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
11h 15m
1 escală
CAG05:55Cagliari Elmas
Ryanair
4 iun.
OTP19:40Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
10h 10m
1 escală
CAG05:50Cagliari Elmas
Ryanair
2 iun.
OTP19:25Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
9h 00m
1 escală
CAG04:25Cagliari Elmas

Care companie aeriană zboară către Cagliari?

Iată o selecție a celor mai populare și mai ieftine companii aeriene pentru zborurile tale către Cagliari

Ce companii aeriene zboară în Cagliari?

Conform datelor noastre, cele mai populare companii aeriene care zboră din România în Cagliari sunt Wizz Air, Ryanair, Lufthansa și SWISS. În funcție de aeroportul din România care te interesează, ar putea exista și altele.

Zboruri Lufthansa în Cagliari

În o săptămână obișnuită, există 2 Lufthansa zboruri în Cagliari. Cel mai popular punct de plecare este Franz J Strauss Munchen, iar cel mai bun preț la un bilet Lufthansa găsit pe momondo a fost 179 € (în ultimele 72 de ore, din Cluj-Napoca Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj în Cagliari). Lufthansa are o notă de 7,3 din partea a 299 de evaluări pe momondo.

Zboruri Wizz Air în Cagliari

Prețurile zborurilor Wizz Air în Cagliari pot începe de la numai 31 € (călătorie dus-întors din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă, preț găsit în ultimele 72 de ore). Prețurile pot varia semnificativ pentru cele 6 zboruri către Cagliari operate de Wizz Air într-o săptămână obișnuită. Cea mai populară astfel de rută are plecarea din Milano Toate aeroporturile. Companiei Wizz Air i s-a oferit o notă de 7,2/10 pe momondo, în cadrul a 100 de evaluări.


Rute populare către Cagliari

Cele mai frecvente căutări de zboruri către Cagliari, împreună cu cele mai mici prețuri și cele mai scurte durate de zbor
Zboruri din Bucureşti către Cagliari
Cel mai scurt timp de zbor9h 40m
Cel mai ieftin54 €
Zboruri din Timișoara către Cagliari
Cel mai scurt timp de zbor9h 20m
Cel mai ieftin91 €

Începe să-ți planifici călătoria în Cagliari


De ce să folosești momondo?

momondo reunește toate opțiunile de zboruri într-un singur loc și te ajută să le filtrezi pentru a-l găsi pe cel cu direcția Cagliari care ți se potrivește cel mai bine. momondo te ajută să economisești timp și bani în călătoria ta.

Poți găsi zboruri în Cagliari cu politici flexibile de rezervare folosind formularul de căutare din partea de sus și selectând filtrul special pentru acest tip de zboruri.

După ce ți se afișează toate opțiunile de zbor în Cagliari, momondo îți permite să le ordonezi și filtrezi în funcție de preferințe, precum compania aeriană, prețul, orele de zbor etc.

Desigur, momondo poate urmări prețurile zborurilor în Cagliari. Tu ai nevoie doar de o adresă de e-mail validă, iar de restul ne ocupăm noi.


Iată de ce călătorii aleg momondo
Călătorii flexibile
momondo îți înțelege nevoia de flexibilitate și de aceea îți punem la dispoziție un filtru special pentru zborurile care nu percep taxe de modificare.
Sfaturi de la experți
Informații bazate pe date și redactate pentru a te ajuta să găsești cel mai bun zbor (de la cel mai ieftin moment de zbor al zilei la intervalul cu care să rezervi în avans).
Alerte de preț
Urmărește prețul rutei de zbor preferate și primește alerte atunci când apar modificări.