Descoperă zboruri ieftine către Bari de la 27 €.

1 adult
De unde?
În?
Du 10/12
Du 17/12

Oferte din partea a peste 900 de site-uri de călătorii.

Despre zborurile către Bari

Rezumat al prețurilor pentru zborurile către Bari, durata și companiile aeriene

Cel mai bun preț doar dus

27 €

Cel mai bun preț dus-întors

53 €

Cel mai rapid zbor

1h 30m

Operat de

O companie aeriană
Cel mai ieftin zbor doar dus în Bari din România pe care l-am găsit în ultimele 72 de ore este 27 € (Bucureşti Henri Coandă - Bari Palese).
Cel mai ieftin zbor dus-întors în Bari din România pe care l-am găsit în ultimele 72 de ore este 53 € (Bucureşti Henri Coandă - Bari Palese).
Cel mai rapid zbor din România în Bari durează 1h 30m (Bucureşti Henri Coandă to Bari Palese).
Zborurile în Bari sunt operate de o companie aeriană, printre care Wizz Air Malta.

Informații despre tendințe și zboruri către Bari

Vezi informații despre zborul către Bari pentru a-ți crea cel mai bun plan de călătorie.

Care este cea mai ieftină lună pentru a zbura în Bari?

Cea mai ieftină lună pentru a zbura în Bari din România este ianuarie. Zborurile, care costă în jur de 54 €, sunt mai ieftine în această perioadă de extra-sezon. Luna noiembrie este o altă opțiune grozavă pentru a călători în Bari, având prețuri medii de 64 € la zborurile cu plecare din România.

Care este cel mai ieftin zbor către Bari?

Vezi prețurile pentru:

Care este cea mai ieftină zi pentru a zbura în Bari?

În medie, cea mai ieftină zi pentru a zbura din România către Bari este miercuri. Utilizatorii momondo au găsit bilete cu plecare în zilele de miercuri pentru numai 64 €. Totuși, acest preț poate fluctua în funcție de compania aeriană care operează zborul, sezonul și perioada. Asigură-te că nu îți rezervi plecarea într-o zi de luni, deoarece prețurile tind să fie mai scumpe decât de obicei. Conform datelor noastre, prețul mediu al biletului de avion către Bari, într-o zi de luni, este de 132 €.

Care este cel mai ieftin moment al zilei pentru a zbura în Bari?

Cu prețuri la biletele de avion de numai 70 €, dimineața este cel mai ieftin moment al zilei pentru a zbura din România în Bari. Zborul în Bari dimineața este ideal datorită orelor puțin aglomerate de călătorie. La capătul opus, cel mai scump moment al zilei pentru a zbura către Bari este după-amiaza, când prețurile costă în jur de 154 €.

Cât timp durează zborul către Bari?

Durata zborului variază în funcție de aeroportul din România de pe care pleci și de cel din Bari pe care aterizezi. De exemplu, zborul de pe Bucureşti Henri Coandă pe Bari Palese durează 1h 25m. Pe de altă parte, zburând de pe Iaşi pe Bari Palese, îți va lua aproximativ . Evident, un zbor fără escale este mult mai scurt, așa că fă o căutare pe momondo pentru a vedea dacă există unul direct pentru ruta ta.

Cu cât timp înainte ar trebui să-mi rezerv zborul către Bari?

Este mult mai probabil să găsești zboruri mai ieftine în Bari (cu plecare din România) atunci când rezervi cu 56 zile înainte de data plecării. În general, atunci când le cauți cu 56 zile înainte, prețurile pentru zborurile în Bari costă în jur de 108 €. Totuși, prețurile zborurilor pot fi mai mici în afara acestui interval de timp. De exemplu, călătorii au găsi recent, pe momondo, zboruri din România în Bari la numai 62 €.

Cele mai ieftine zboruri către aeroporturile din Bari

Găsește cele mai ieftine zboruri către aeroporturile din Bari, plecând din orașul sau aeroportul care îți este cel mai aproape
Aeroportul Bucureşti Henri Coandă
Bari

CEL MAI IEFTIN TRASEU DIN Bucureşti CĂTRE Bari

Aeroportul Bucureşti Henri Coandă (OTP) către Bari (BRI)

De obicei, zborurile către Bari din Bucureşti sunt mai ieftine atunci când zbori din Bucureşti Henri Coandă către Bari Palese, cu un preț mediu de 82 €

CEA MAI IEFTINĂ LUNĂ PENTRU A ZBURA CĂTRE BARI DIN AEROPORTUL BUCUREŞTI HENRI COANDĂianuarieCu 53% mai ieftinZborurile din Aeroportul Bucureşti Henri Coandă către Bari costă în medie doar 39 € în ianuarie
CEA MAI SCUMPĂ LUNĂ PENTRU A ZBURA CĂTRE BARI DIN AEROPORTUL BUCUREŞTI HENRI COANDĂAugustCu 96% mai scumpÎn August, un zbor către Bari din Aeroportul Bucureşti Henri Coandă costă aproximativ 161 €
CEA MAI POPULARĂ LUNĂ PENTRU A ZBURA CĂTRE BARI DIN AEROPORTUL BUCUREŞTI HENRI COANDĂnoiembrie276% mai vizitatUtilizatorii momondo caută zboruri către Bari din Aeroportul Bucureşti Henri Coandă în noiembrie mai des decât în orice altă lună

Întrebări frecvente despre zborul către Bari

Situată în sudul Italiei, capitala regiunii Puglia este una dintre cele mai frumoase şi importante oraşe din Peninsulă.

Un deosebit port comercial şi industrial, oraşul Bari poate fi simţit în două ipostaze:

Centrul medieval, bine conservat, cu clădiri vechi, străduţe înguste şi întortocheate păstrează caracterul rustic specific acestei zone, redat de pieţele însorite şi trattoria micuţe unde puteţi servi preparate delicioase din bucătăria locală.

Îndepărtarea de port vă va apropia de partea modernă a oraşului, în care arhitectura e colosală, clădirile sunt înalte, de sticlă, universităţile sunt numeroase iar oraşul este aglomerat de studenți şi baruri, componentele de bază ale vieţii de noapte.

Deşi vă imaginaţi acest context în plină vară, recomandăm primăvara şi primele două luni ale toamnei pentru vizită, din cauza căldurii toride din timpul verii. Să nu uităm, Africa e la doi paşi de uriaș.

Există și alte opțiuni de aeroporturi în apropiere de Bari?

Aeroportul Brindisi Papola Casale, Aeroportul Vieste, Aeroportul Foggia Gino Lisa sau Aeroportul San Domino Island pot fi opțiuni alternative de aeroporturi pentru zborul către Bari.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru zboruri în Aeroportul Bari Palese?

Prețurile pentru zboruri în Aeroportul Bari Palese sunt actualizate de la o zi la alta.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru zboruri în Aeroportul Bari Palese?

5 operatori pentru zboruri în Aeroportul Bari Palese există pe piață începând cu decembrie 2023.

Care este vârsta minimă necesară pentru a zbura în Aeroportul Bari Palese?

Deși vârsta minimă la care un copil poate călători singur este de cinci ani, companiile aeriene care oferă acest serviciu pentru minorii neînsoțiți (UNMR) au propriile reguli, influențate de factori precum durata zborului, orele de zbor și escalele. Îți recomandăm să verifici informația cu compania aeriana de la care rezervi zborul în Aeroportul Bari Palese.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a zbura în Aeroportul Bari Palese?

Documentele de călătorie obligatorii și asigurarea de sănătate de care vei avea nevoie pentru a călători în Aeroportul Bari Palese pot diferi în funcție de itinerar și de situația personală. În mod normal, ar trebui să ai la îndemână mai multe documente, precum buletinul sau permisul de conducere, în plus față de pașaportul valabil cel puțin șase luni de la data la care ajungi în Aeroportul Bari Palese. Este întotdeauna o idee bună să ceri sfaturi companiei aeriene sau unei entități terțe de încredere, precum IATA.


Oferte găsite pe momondo pentru zborurile către Bari

Vezi care sunt unele dintre cele mai bune prețuri găsite recent de utilizatorii momondo pentru zborurile din România în Bari
Wizz Air Malta
25 ian.
OTP15:05Bucureşti Henri Coandă
1h 50m
BRI15:55Bari Palese
28 ian.
BRI16:25Bari Palese
1h 45m
OTP19:10Bucureşti Henri Coandă
Wizz Air Malta
21 dec.
OTP15:05Bucureşti Henri Coandă
1h 30m
BRI15:35Bari Palese
25 dec.
BRI20:40Bari Palese
1h 45m
OTP23:25Bucureşti Henri Coandă
Wizz Air Malta
27 feb.
OTP15:05Bucureşti Henri Coandă
1h 50m
BRI15:55Bari Palese
29 feb.
BRI16:30Bari Palese
1h 45m
OTP19:15Bucureşti Henri Coandă
Wizz Air Malta
31 ian.
OTP15:05Bucureşti Henri Coandă
1h 50m
BRI15:55Bari Palese
4 feb.
BRI16:25Bari Palese
1h 45m
OTP19:10Bucureşti Henri Coandă
Wizz Air Malta
15 dec.
OTP19:05Bucureşti Henri Coandă
1h 30m
BRI19:35Bari Palese
17 dec.
BRI16:25Bari Palese
1h 45m
OTP19:10Bucureşti Henri Coandă
Wizz Air Malta
21 dec.
OTP15:05Bucureşti Henri Coandă
1h 30m
BRI15:35Bari Palese
25 dec.
BRI20:40Bari Palese
1h 45m
OTP23:25Bucureşti Henri Coandă

Găsește cele mai ieftine zboruri doar dus în Bari

Dacă te interesează zborurile doar dus din România în Bari, vezi mai jos câteva dintre oferte noastre oferită de Wizz Air Malta
Wizz Air Malta
22 dec.
OTP19:05Bucureşti Henri Coandă
1h 30m
BRI19:35Bari Palese
Wizz Air Malta
22 dec.
OTP19:05Bucureşti Henri Coandă
1h 30m
BRI19:35Bari Palese
Wizz Air Malta
14 dec.
OTP15:05Bucureşti Henri Coandă
1h 50m
BRI15:55Bari Palese

Cele mai bune lucruri de făcut și văzut în Bari

Vizita în orașul Bari trebuie începută din Centrul Vechi. Spiritul orașului se află pe străzile înguste, componente ale unui labirint, care duce către vârful peninsulei, iar indiferent ce rută vei alege, vei ajunge la biserica Basilica di San Nicola.

Construită special pentru a adăposti moaștele Sfântului Nicolae, clădirea veche din 1197 a necesitat 970 de ani de muncă până a ajuns la forma în care o putem vedea astăzi. Anii de trudă nu vor fi observați din exterior.

Locul preferat de întâlnire al localnicilor, dar și al turiștilor, se află la marginea centrului și se numește Piazza Mercantile. Aglomerată de cafenele și restaurante, superba zonă are un trecut interesant. O coloană din piață avea scopul de a ține legați infractorii pentru amuzamentul localnicilor.

Castello Svevo, aflat la vestul centrului medieval, a fost folosit în mai multe scopuri de-a lungul anilor. În prezent, găzduiește o colecție de statui pe care nu trebuie să o ratați, precum și expoziții temporare.

Trecând de bulevardul Corso Vittorio Emanuele II, veți ajunge în centrul comercial și de business Borgo Murattiano, în care stilul dominant al arhitecturii este specific secolului XIX, art nouveau. Aici se pot vizita palatele Fizzarotti și Mincuzzi.

În apropierea portului se află Teatrul Margherita și Palatul Prefecturii, iar apoi puteți continua cu o plimbare pe Lungomare Nazario Sauro. Aceasta este denumirea falezei ce urmărește linia coastei ducând către o plajă grozavă aflată la capătul său. Faleza este perfectă pentru plimbările romantice de seara, la apus, printre palmieri.


De ce să folosești momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a găsi o ofertă de zbor în Bari?

Găsirea zborurilor în Bari este o treabă simplă și ușoară cu momondo. Căutăm și afișăm numeroase opțiuni de zboruri din partea a diferite companii și agenții. Tu poți folosi apoi filtrele noastre pentru a-ți reduce numărul rezultatelor, găsind zborul cel mai convenabil pentru tine.

Pot să găsesc pe momondo zboruri în Bari cu rezervare flexibilă?

Poți găsi zboruri în Bari cu politici flexibile de rezervare folosind formularul de căutare din partea de sus și selectând filtrul special pentru acest tip de zboruri.

Cum mă poate ajuta momondo să găsesc zboruri în Bari?

După ce ai realizat o căutare de zboruri în Bari, momondo te ajută să îl găsești pe cel mai potrivit, punându-ți la dispoziție o serie de filtre. Zborurile pot fi selectate în funcție de mai mulți factori, cum ar fi compania aeriană, aeroportul și prețul, dar și după criterii precum tipul de avion și metoda de plată.

Nu sunt pregătit să rezerv un zbor în Bari chiar acum. Poate momondo să mă anunțe dacă se schimbă prețul?

Da. momondo poate urmări prețurile zborurilor în Bari, trimitându-ți alerte când se schimbă. Tot ce trebuie să faci pentru a configura o alertă este să realizezi o căutare și să introduci o adresă de e-mail validă.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Bari

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.