Găsește bilete de avion ieftine spre Bari

mie. 1/4
mie. 8/4
Any month
Compară cu momondo |

Cele mai ieftine zboruri către aeroporturile din Bari

Găsește cele mai ieftine zboruri către aeroporturile din Bari, plecând din orașul sau aeroportul care îți este cel mai aproape
În acest moment nu există informații pentru ruta selectată; alege un alt aeroport de plecare.

Când este perioada ideală pentru a zbura către Bari ?

Situată în sudul Italiei, capitala regiunii Puglia este una dintre cele mai frumoase şi importante oraşe din Peninsulă.

Un deosebit port comercial şi industrial, oraşul Bari poate fi simţit în două ipostaze:

Centrul medieval, bine conservat, cu clădiri vechi, străduţe înguste şi întortocheate păstrează caracterul rustic specific acestei zone, redat de pieţele însorite şi trattoria micuţe unde puteţi servi preparate delicioase din bucătăria locală.

Îndepărtarea de port vă va apropia de partea modernă a oraşului, în care arhitectura e colosală, clădirile sunt înalte, de sticlă, universităţile sunt numeroase iar oraşul este aglomerat de studenți şi baruri, componentele de bază ale vieţii de noapte.

Deşi vă imaginaţi acest context în plină vară, recomandăm primăvara şi primele două luni ale toamnei pentru vizită, din cauza căldurii toride din timpul verii. Să nu uităm, Africa e la doi paşi de uriaș.

Care este cea mai ieftină lună pentru a zbura în Bari?

De obicei, când îți rezervi zborul către Bari, ianuarie este, în medie, cea mai ieftină lună.

Care este cel mai bun moment pentru a rezerva zborul către Bari?

Majoritatea călătorilor au observat că atunci când rezervă biletele de avion cu 53 zile zile înainte de data de plecare se bucură, de obicei, de cel mai ieftin zbor către Bari.

Care este cea mai ieftină zi pentru a te urca în avionul cu destinația Bari?

Din majoritatea locațiilor, cea mai ieftină zi pentru a zbura către Bari este luni. Cei mai mulți utilizatori au observat că plecarea într-o zi de sâmbătă a fost cea mai scumpă.

Care este cel mai ieftin moment al zilei pentru a zbura către Bari?

În medie, poți găsi cele mai bune oferte la biletele de avion către Bari, încercând să rezervi zborul de plecare într-o zi de amiază.

Cum se ajunge de la aeroport în oraș?

Centrul oraşului se află la 8 km de aeroportul Karol Wojtyla, iar până aici puteţi ajunge fie cu autobuzul AMTAB 16 din faţa terminalului (0,90€/ călătorie), shuttle bus-ul Tempesta Auto Servizi (4€/călătorie), trenul din interiorul aeroportului (5€/ călătorie) sau taxiul (aproximativ 30 € cursa), pentru cei ce vor să evite aglomerația şi aşteptarea. Tot în aeroport veţi găsi sediile companiilor de închiriere de autovehicule pentru perioada stabilită de dumneavoastră.

Când este perioada ideală pentru a zbura către Bari ?

Situată în sudul Italiei, capitala regiunii Puglia este una dintre cele mai frumoase şi importante oraşe din Peninsulă. Un deosebit port comercial şi industrial, oraşul Bari poate fi simţit în două ipostaze: Centrul medieval, bine conservat, cu clădiri vechi, străduţe înguste şi întortocheate păstrează caracterul rustic specific acestei zone, redat de pieţele însorite şi trattoria micuţe unde puteţi servi preparate delicioase din bucătăria locală. Îndepărtarea de port vă va apropia de partea modernă a oraşului, în care arhitectura e colosală, clădirile sunt înalte, de sticlă, universităţile sunt numeroase iar oraşul este aglomerat de studenți şi baruri, componentele de bază ale vieţii de noapte. Deşi vă imaginaţi acest context în plină vară, recomandăm primăvara şi primele două luni ale toamnei pentru vizită, din cauza căldurii toride din timpul verii. Să nu uităm, Africa e la doi paşi de uriaș.

Ce companii aeriene zboară spre Bari?

Wizz Air: București, Timișoara Zborurile din capitală sunt operate în cea mai mare parte de Wizz Air, Alitalia și KLM, iar aici se adugă companiile Ryanair, Tarom, Blue Air, LOT Polish Airlines, Deutsche Lufthansa. Zborurile directe sunt operate doar de Wizz Air, în funcție de perioada selectată. Dacă doriți să zburați din Cluj, companiile responsabile cu acest zbor se regăsesc în cele enumerate pentru București, adăugând aici compania Turkish Airlines. Timișoara oferă zboruri directe, dus-întors, însă în funcție de zilele selectate. Zborurile sunt efectuate de Wizz Air, iar pentru cele cu escale se găsesc majoritatea companiilor menționate pentru orașele Cluj și București. Majoritatea companiilor menționate anterior operează zboruri și pentru orașul Iași.


Oferte găsite pe momondo pentru zborurile către Bari

Verifică unele dintre cele mai bune prețuri la zborurile către Bari, găsite recent de utilizatorii momondo.
Rapid
Ieftin
Lufthansa
12 aug.
OTP
Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
6h 00m
1 escală
BRI
Bari Palese
17 aug.
BRI
Bari Palese
5h 35m
1 escală
OTP
Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
Wizz Air
1 oct.
OTP
Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
1h 45m
BRI
Bari Palese
4 oct.
BRI
Bari Palese
1h 40m
OTP
Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
Companii aeriene multiple
6 iul.
OTP
Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
1h 45m
BRI
Bari Palese
11 iul.
BRI
Bari Palese
7h 50m
2 escale
OTP
Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
Turkish Airlines
12 aug.
OTP
Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
6h 00m
1 escală
BRI
Bari Palese
17 aug.
BRI
Bari Palese
8h 20m
1 escală
OTP
Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
Lufthansa
12 aug.
OTP
Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
12h 25m
1 escală
BRI
Bari Palese
17 aug.
BRI
Bari Palese
5h 35m
1 escală
OTP
Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
Wizz Air
1 oct.
OTP
Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
1h 45m
BRI
Bari Palese
4 oct.
BRI
Bari Palese
1h 40m
OTP
Bucureşti Aeroportul Henri Coandă

Ce companii aeriene zboară spre Bari?

Iată o selecție a celor mai populare și mai ieftine companii aeriene pentru zborurile tale către Bari

Wizz Air: București, Timișoara

Zborurile din capitală sunt operate în cea mai mare parte de Wizz Air, Alitalia și KLM, iar aici se adugă companiile Ryanair, Tarom, Blue Air, LOT Polish Airlines, Deutsche Lufthansa.

Zborurile directe sunt operate doar de Wizz Air, în funcție de perioada selectată.

Dacă doriți să zburați din Cluj, companiile responsabile cu acest zbor se regăsesc în cele enumerate pentru București, adăugând aici compania Turkish Airlines.

Timișoara oferă zboruri directe, dus-întors, însă în funcție de zilele selectate. Zborurile sunt efectuate de Wizz Air, iar pentru cele cu escale se găsesc majoritatea companiilor menționate pentru orașele Cluj și București.

Majoritatea companiilor menționate anterior operează zboruri și pentru orașul Iași.


Cum se ajunge de la aeroport în oraș?

Mai jos vei putea vedea aeroporturile din Bari și distanța față de centrul orașului

Centrul oraşului se află la 8 km de aeroportul Karol Wojtyla, iar până aici puteţi ajunge fie cu autobuzul AMTAB 16 din faţa terminalului (0,90€/ călătorie), shuttle bus-ul Tempesta Auto Servizi (4€/călătorie), trenul din interiorul aeroportului (5€/ călătorie) sau taxiul (aproximativ 30 € cursa), pentru cei ce vor să evite aglomerația şi aşteptarea.

Tot în aeroport veţi găsi sediile companiilor de închiriere de autovehicule pentru perioada stabilită de dumneavoastră.


Zboruri către Bari

Cele mai căutate zboruri către Bari împreună cu cel mai mic preț și durata minimă de călătorie
Zboruri din Bucharest către Bari
Cel mai rapid zbor
1h 45m
Ieftin
132€
Zboruri din Cluj Napoca către Bari
Cel mai rapid zbor
1h 40m
Ieftin
152€

Începe să-ți planifici călătoria în Bari


Obiective Turistice

Vizita în orașul Bari trebuie începută din Centrul Vechi. Spiritul orașului se află pe străzile înguste, componente ale unui labirint, care duce către vârful peninsulei, iar indiferent ce rută vei alege, vei ajunge la biserica Basilica di San Nicola.

Construită special pentru a adăposti moaștele Sfântului Nicolae, clădirea veche din 1197 a necesitat 970 de ani de muncă până a ajuns la forma în care o putem vedea astăzi. Anii de trudă nu vor fi observați din exterior.

Locul preferat de întâlnire al localnicilor, dar și al turiștilor, se află la marginea centrului și se numește Piazza Mercantile. Aglomerată de cafenele și restaurante, superba zonă are un trecut interesant. O coloană din piață avea scopul de a ține legați infractorii pentru amuzamentul localnicilor.

Castello Svevo, aflat la vestul centrului medieval, a fost folosit în mai multe scopuri de-a lungul anilor. În prezent, găzduiește o colecție de statui pe care nu trebuie să o ratați, precum și expoziții temporare.

Trecând de bulevardul Corso Vittorio Emanuele II, veți ajunge în centrul comercial și de business Borgo Murattiano, în care stilul dominant al arhitecturii este specific secolului XIX, art nouveau. Aici se pot vizita palatele Fizzarotti și Mincuzzi.

În apropierea portului se află Teatrul Margherita și Palatul Prefecturii, iar apoi puteți continua cu o plimbare pe Lungomare Nazario Sauro. Aceasta este denumirea falezei ce urmărește linia coastei ducând către o plajă grozavă aflată la capătul său. Faleza este perfectă pentru plimbările romantice de seara, la apus, printre palmieri.