Mașini de închiriat Avis în Bari

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Avis în Bari

Bari, Provincia Bari, Italia
30 sept — 7 oct
Returnare în același loc
Bari, Provincia Bari, Italia
Sâ 30/9
Amiază
Sâ 7/10
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte la mașini de închiriat cu Avis în Bari, Apulia

Găsește-ți mașina perfectă de închiriat cu momondo

Mașini Mică

13 € - 95 €

Toate tipurile de mașini

13 € - 123 €

Cea mai bună perioadă pentru a închiria o mașină Mică de la Avis în Bari, Apulia este ianuarie, când prețul mediu este de 13 € pe zi. Acesta este un preț cu 74% mai ieftin decât media anuală de 51 €, percepută de Avis pentru o mașină Mică în Bari. În vreme ce ianuarie este cea mai ieftină lună pentru o astfel de închiriere auto, aprilie este cea mai scumpă. Ai putea, totuși, să găsești oferte bune chiar și în aprilie, în funcție de ziua în care rezervi.


Sucursale Bari în Avis

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Avis din Bari, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.

Avis

4 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

6,5

Confort

6,0

Evaluare Generală

5,5

Preluare/Returnare

5,5

Valoare

5,0

Informații despre mașini de închiriat cu Avis în Bari

Are Avis o sucursală în Aeroportul Bari Palese?

Avis are 1 sucursală în Aeroportul Bari Palese. Vei găsi agenția Avis la adresa Aeroporto Bari Palese.

Oferă Avis anulare gratuită pentru mașinile rezervate în Bari?

Da, în Bari, Avis oferă anulare gratuită la mașinile de închiriat. Totuși, îți recomandăm întotdeauna să apelezi Avis dacă vrei să faci o anulare în ultimul moment, întrucât acestea împlică uneori taxe. Poți găsi o listă cu numerele de telefon ale agenției Avis aici, sub fila Sucursale.

Care este cea mai populară mașină de închiriat de la Avis în Bari, în luna octombrie?

Cel mai popular tip de mașină de închiriat de la Avis în Bari, în timpul lunii octombrie este Intermediar. Te poți aștepta la un preț de 78 € pe zi pentru Intermediar în octombrie, deși unii utilizatori au găsit și prețuri începând de la 78 € pe zi.

Câte sucursale de închirieri auto are Avis în Bari?

Avis operează momentan în 4 sucursale din Bari. Cea mai populară sucursală din Bari pe care Avis o are se află la adresa: Aeroporto Bari Palese. În ultimele 12 luni, 73% dintre utilizatorii care au căutat oferte auto cu Avis în Bari, și-au închiriat mașina din sucursala Aeroporto Bari Palese.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Bari?

Prices for mașini in Bari refresh daily.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Bari?

Numărul de operatori disponibili pentru mașini în Bari este de 96 (de la septembrie 2023).

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Bari?

În diferite țări, inclusiv în Bari, vârsta minimă pentru șoferi variază. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Bari?

Atunci când închiriezi o mașină în Bari, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. Un permis de conducere internațional este necesar dacă permisul de conducere este într-o limbă diferită de cea a țării de închiriere și poate fi necesar pentru a evita riscul unor potențiale amenzi. În cazul în care închiriezi în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere cu care efectuezi rezervarea.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Bari

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.