Mașini de închiriat Avis în Bari

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Avis în Bari

Bari, Provincia Bari, Italia
30 mai — 6 iun
Returnare în același loc
Bari, Provincia Bari, Italia
Lu 30/5
Amiază
Lu 6/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Bari în Avis

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Avis din Bari, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
4 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,0

Confort

7,0

Evaluare Generală

6,5

Preluare/Returnare

7,5

Valoare

6,0

Informații despre mașini de închiriat cu Avis în Bari

Metodele de curățire în profunzime, precum dezinfectarea interioarelor și exterioarelor tuturor vehiculelor care se închiriază cu Avis sunt doar câteva dintre măsurile puse în practică în timpul pandemiei COVID-19. Pentru a se asigura că personalul și clienții săi din Bari se simt în siguranță, Avis a mai adoptat și alte politici suplimentare:
• Mănuși de unică folosință și dezinfectant de mâini
• Contracte de rezervare fără hârtii (disponibile în maajoritatea birourilor)
• Număr limitat de pasageri în autobuzele de transfer
• Instruire exhaustivă a personalului

61 € pe zi este cel mai ieftin preț pentru închirierea unei mașini de la Avis în Bari, în luna iunie. Totuși, vei vedea că prețul mediu de închirere pe zi cu Avis este de aproximativ 61 € în luna iunie, iar cel pe săptămână este de 430 €. Aceste tarife se bazează pe prețurile din luna iunie a anului trecut, așa că este posibil să găsești chiar și oferte mai bune anul acesta.

Avis are 1 sucursală în Aeroportul Bari Palese. Vei găsi agenția Avis la adresa Aeroporto Bari Palese.

Da, în Bari, Avis oferă anulare gratuită la mașinile de închiriat. Totuși, îți recomandăm întotdeauna să apelezi Avis dacă vrei să faci o anulare în ultimul moment, întrucât acestea împlică uneori taxe. Poți găsi o listă cu numerele de telefon ale agenției Avis aici, sub fila Sucursale.

Cel mai popular tip de mașină de închiriat de la Avis în Bari, în timpul lunii iunie este Economy. Te poți aștepta la un preț de 65 € pe zi, deși unii utilizatori au găsit și prețuri începând de la 61 € pe zi.

Dacă vrei să economisești bani atunci când închiriezi o mașină de la Avis, atunci închiriază un vehicul Economy, cel mai ieftin tip din Bari. Închirierea unei mașini Economy cu Avis costă, în medie, 65 € pe zi, ceea ce este cu 49% mai ieftin decât cea mai scumpă mașină. Anul trecut, 69% dintre utilizatorii noștri au optat pentru închirerea unei mașini Economy (de la Avis), economisind astfel bani în călătoria lor în Bari.

Avis operează momentan în 4 sucursale în Bari. Cea mai populară dintre acestea se află la adresa: Via Leonida Laforgia. În ultimele 12 luni, 54% dintre utilizatorii care au căutat oferte auto cu Avis în Bari, și-au închiriat mașina din această sucursală.


Mașini de la Avis în alte orașe din Italia

Găsește toate ofertele de închirieri auto de la Avis în alte orașe populare din Italia, precum Milano și Roma

Mașini de închiriat de la alte agenții din Bari

Nu găsești ceea ce căuți la cei de la Avis? Compară oferte de închirieri auto de la alte companii din Bari