Mașini de închiriat în Dublin, Republica Irlanda

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Dublin, Republica Irlanda? Caută aici!

Dublin, Republica Irlanda
1 feb — 8 feb
Returnare în același loc
Dublin, Republica Irlanda
Ma 1/2
Amiază
Ma 8/2
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte la mașini de închiriat în Dublin, Republica Irlanda găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine

Mașini Mică

8 € - 49 €

Toate tipurile de mașini

8 € - 49 €

Prețul mediu al unei mașini Mică de închiriat în Dublin, Republica Irlanda este 13 €. aprilie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 39% mai ieftin decât în restul anului - doar 8 € pe zi. O mașină Mică de închiriat este, în mod normal cu 0% mai scump decât media în Dublin. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Dublin poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru închirieri auto de Dublin în Mică, găsite pe momondo în ultima săptămână.


Dublin Lista Serviciilor de Închirieri Auto

Principalii furnizori de închirieri auto din Dublin, Republica Irlanda
5 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

9,1

Confort

9,0

Evaluare Generală

8,6

Valoare

8,2
3 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,4

Confort

6,9

Evaluare Generală

6,6

Valoare

6,2
3 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

10,0

Confort

10,0

Evaluare Generală

4,0

Valoare

2,0
2 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

6,7

Confort

6,1

Evaluare Generală

5,6

Valoare

5,4
5 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,7

Confort

6,7

Evaluare Generală

5,3

Valoare

4,7
3 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

6,9

Confort

6,0

Evaluare Generală

5,6

Valoare

5,2
6 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

6,4

Confort

5,9

Evaluare Generală

4,9

Valoare

4,4
4 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

6,3

Confort

5,5

Evaluare Generală

5,0

Valoare

4,8

Distanța Dublin, Republica Irlanda față de hotelurile populare

Parchează-ți mașina și odihnește-te într-unul din aceste hoteluri populare, din apropierea punctului de închirieri auto din Aeroportul Dublin

Mașini de închiriat în Dublin

 • Ce măsuri de curățenie iau companiile de închirieri auto din Dublin pentru a împiedica răspândirea COVID-19?

  Budget, Avis și Europcar sunt unele dintre companiile care oferă opțiunea de curățenie profundă pentru a reduce riscul de răspândire COVID-19 în Dublin. Vehiculele sunt oricum întotdeauna curățate cu regularitate: companiile merg, însă, acum și mai departe pentru a se asigură că mașinile sunt dezinfectate. Poți vedea care sunt toate companiile de închirieri auto din Dublin care oferă acest serviciu, aplicând filtrul corespunzător și făcând o căutare pe momondo. Pe măsură ce lucrurile se schimbă, același lucru se întâmplă și cu regulile. Facem tot ce ne stă în putință pentru a-ți oferi cele mai actualizate informații, dar asigură-te că verifici și pe site-ul furnizorului.

 • Se aplică vreo taxă dacă îmi anulez rezervarea auto în Dublin, Republica Irlanda?

  Fiecare companie de închirieri auto din Dublin are propria politică de anulare. momondo va afișa întotdeauna toate rezultatele căutărilor de mașini, indiferent dacă agenția care le oferă aplică sau nu taxă de anulare. Unele dintre cele mai bune companii de închirieri auto din Dublin sunt Budget, Avis și Europcar, așadar, începe prin a verifica dacă ele oferă posibilitatea de anulare gratuită.

 • Care este limita de viteză în Dublin, Republica Irlanda?

  Călătorii care închiriază o mașină în Dublin trebuie să aibă în vedere că limita maximă de viteză în oraș este 50 km/h. Limita corespunzătoare suburbiilor orașului Dublin este de 100 km/h, în vreme ce, aceea de pe autostrăzi, 120 km/h. Ia în calcul faptul că aceste viteze pot varia în funcție de drumul pe care călătorești, așa că fii atent la semnele de circulație.

 • Care este mașină care se închiriază cel mai des în Dublin?

  Conform datelor noastre, mașinile Hyundai Accent și Ford Focus sunt cele mai populare modele de închiriat în Dublin. Prețurile pentru Hyundai Accent variază în funcție de compania de la care închiriezi, dar utilizatorii noștri au găsit prețuri medii de 19 €/zi, cu un minim de 1 €. Prețurile pentru Ford Focus variază și ele, dar tind să aibă un preț mediu de 27 €/zi, cu cele mai ieftine oferte ajungând la 1 €.

 • Care companie Mercedes-Benz G-Class în oferă spre închiriere mașini Dublin?

  Easirent este cea mai populară companie de închirieri auto care dispune de mașini Mercedes-Benz G-Class în Dublin. Costul închirierii unei astfel de mașini este de 54 €/zi (în medie).

 • Cum este vremea în Dublin, Republica Irlanda în luna ianuarie?

  În timpul lunii ianuarie, temperatura medie în Dublin este de 5 °C, iar precipitațiile, 63 mm. Această informație este utilă călătorilor care vor să închirieze o mașină în Dublin.

 • Ce mașină îmi recomandă momondo, dată fiind vremea în ianuarie?

  În mod normal, vremea din Dublin în timpul lunii ianuarie nu ar trebui să influențeze tipul de mașină pe care vrei să închiriezi pentru călătoria ta. Conform datelor noastre, utilizatorii momondo caută adesea anumite tipuri de vehicule atunci când vor să închirieze o mașină în Dublin. Călătorii interesați de închirierea ieftină a unei mașini în Dublin preferă, în general, mașinile mici. Acestea sunt, de cele mai multe ori, cele mai ieftine. Fiat Panda, Hyundai Accent și Ford Focus sunt exemple de mașini mici, disponibile pentru închirieri.

 • Este vremea în Dublin asemănătoare cu cea din restul regiunii Dublin?

  Temperatura în Dublin în ianuarie este, de obicei, 5 °C cu o cantitate de precipitații de 63 mm, pe parcursul întregii luni. Această informație i-ar putea ajuta pe cei care plănuiesc să închirieze o mașină și să părăsească Dublin pentru a face un roadrip în zonele înconjurătoare.


Mașini de închiriat în aeroporturile din Dublin

Rezervă o mașină de închiriat într-un alt aeroport în apropiere de Dublin

Începe să-ți planifici călătoria în Dublin