Mașini de închiriat MAGGIORE în Bari

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu MAGGIORE în Bari

Bari, Provincia Bari, Italia
26 mai — 2 iun
Returnare în același loc
Bari, Provincia Bari, Italia
Jo 26/5
Amiază
Jo 2/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte la mașini de închiriat cu MAGGIORE în Bari, Apulia

Găsește-ți mașina perfectă de închiriat cu momondo

Mașini Mică

17 € - 91 €

Toate tipurile de mașini

17 € - 91 €

Cea mai bună perioadă pentru a închiria o mașină Mică de la MAGGIORE în Bari, Apulia este septembrie, când prețul mediu este de 17 € pe zi. Acesta este un preț cu 64% mai ieftin decât media anuală de 48 €, percepută de MAGGIORE pentru o mașină Mică în Bari. În vreme ce septembrie este cea mai ieftină lună pentru o astfel de închiriere auto, August este cea mai scumpă. Ai putea, totuși, să găsești oferte bune chiar și în August, în funcție de ziua în care rezervi.

Chevrolet Sonic Sedan
Economy sau asemănător
Până la 2 de pasageri
Mașini cu 4-5 uși
MAGGIORE

81 €/zi

3 iul - 10 iul
Chevrolet Sonic Sedan
Citroen C2
Mini sau asemănător
Până la 2 de pasageri
Mașini cu 2-3 uși
MAGGIORE

81 €/zi

3 iul - 10 iul
Citroen C2
Chevrolet Sonic Sedan
Compact sau asemănător
Până la 4 de pasageri
Mașini cu 4-5 uși
MAGGIORE

100 €/zi

3 iul - 10 iul
Chevrolet Sonic Sedan

Sucursale Bari în MAGGIORE

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto MAGGIORE din Bari, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
4 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu MAGGIORE în Bari

MAGGIORE vrea să se asigure că personalul și clienții lor din Bari se simt în siguranță în timpul pandemiei de COVID-19. De aceea, agenția a adoptat proceduri stricte de curățire profundă în toate sucursalele ei din Bari. Aceste măsuri de siguranță includ dezinfectarea suprafețelor atinse frecvent, precum mânerele, volanele și consola centrală.

Conform datelor de anul trecut, de la agenția MAGGIORE te poți aștepta la prețuri medii de 80 € pe zi pentru închirierea unei mașini în Bari, în luna iunie. Totuși, nu ar fi neobișnuit să găsești prețuri începând de la 54 € pe zi, oferite de MAGGIORE în această perioadă a anului, în orașul Bari. 561 € este costul mediu obișnuit pentru închirerea timp de o săptămână a unei mașini de la MAGGIORE în Bari, în luna iunie.

Momentan, MAGGIORE are 1 sucursală în Aeroportul Bari Palese:
Viale Enzo Ferrari, c/o.

În iunie, utilizatorii noștri care au închiriat o mașină de la MAGGIORE în Bari au preferat o/un Economy. Dacă te interesează să rezervi un astfel de vehicul în această lună, așteaptă-te la un preț mediu de 74 €/zi și la unul minim de 54 €/zi. Ține minte că prețurile pot fluctua în funcție de timpul cu care rezervi în avans și de modelul de mașină pe care îl alegi.

Pentru 39 €/zi (în medie), Compact este cel mai ieftin tip de mașină de închiriat oferit de MAGGIORE în Bari (cu 20% mai ieftin decât cel mai scump vehicul MAGGIORE ). În ultimul an, 15% dintre utilizatorii momondo care au ales să închirieze cu MAGGIORE în sejurul lor în Bari, au închiriat o mașină de tip Compact pentru a economisi bani. Să ai în vedere faptul că poți închiria și alte tipuri de mașini de la MAGGIORE , în funcție de nevoile tale de călătorie.

MAGGIORE operează momentan în 4 sucursale în Bari. Cea mai populară dintre acestea se află la adresa: Viale Enzo Ferrari, c/o. În ultimele 12 luni, 91% dintre utilizatorii care au căutat oferte auto cu MAGGIORE în Bari, și-au închiriat mașina din această sucursală.


Mașini de la MAGGIORE în alte orașe din Italia


Mașini de închiriat de la alte agenții din Bari

Nu găsești ceea ce căuți la cei de la MAGGIORE ? Compară oferte de închirieri auto de la alte companii din Bari