Mașini de închiriat în Miami, în Florida

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Miami, în Florida? Caută aici!

Miami, FL, Statele Unite
1 iun — 8 iun
Returnare în același loc
Miami, FL, Statele Unite
Mi 1/6
Amiază
Mi 8/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte la mașini de închiriat în Miami, în Florida găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Miami

Mașini Mică

20 € - 113 €

Toate tipurile de mașini

24 € - 146 €

Prețul mediu al unei mașini Mică de închiriat în Miami, în Statele Unite este 42 €. noiembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 53% mai ieftin decât în restul anului - doar 20 € pe zi. O mașină Mică de închiriat este, în mod normal cu 36% mai ieftin decât media în Miami. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Miami poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini Medie de închiriat în Miami, în Statele Unite este 43 €. mai este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 35% mai ieftin decât în restul anului - doar 29 € pe zi. O mașină Medie de închiriat este, în mod normal cu 33% mai ieftin decât media în Miami. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Miami poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini Mare de închiriat în Miami, în Statele Unite este 66 €. iunie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 28% mai ieftin decât în restul anului - doar 48 € pe zi. O mașină Mare de închiriat este, în mod normal cu 2% mai scump decât media în Miami. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Miami poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini SUV de închiriat în Miami, în Statele Unite este 59 €. martie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 49% mai ieftin decât în restul anului - doar 31 € pe zi. O mașină SUV de închiriat este, în mod normal cu 8% mai ieftin decât media în Miami. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Miami poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.


Registru agenții de închirieri auto din Miami

Principalii furnizori de închirieri auto din Miami, în Florida
2 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,7

Confort

8,8

Evaluare Generală

8,6

Preluare/Returnare

8,5

Valoare

8,5
26 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,3

Confort

7,5

Evaluare Generală

7,0

Preluare/Returnare

7,0

Valoare

7,0
9 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,4

Confort

7,2

Evaluare Generală

6,3

Preluare/Returnare

6,3

Valoare

6,3
9 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

6,5

Confort

6,6

Evaluare Generală

6,1

Preluare/Returnare

5,8

Valoare

6,3
2 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

6,4

Confort

6,3

Evaluare Generală

5,3

Preluare/Returnare

5,6

Valoare

5,8
16 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

6,2

Confort

6,2

Evaluare Generală

5,4

Preluare/Returnare

5,2

Valoare

5,7
8 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

5,9

Confort

6,1

Evaluare Generală

5,2

Preluare/Returnare

5,0

Valoare

5,5
4 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

6,0

Confort

2,0

Evaluare Generală

2,0

Preluare/Returnare

2,0

Valoare

2,0

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din Miami

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din Miami

Car rental in Miami

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Miami și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Thrifty are, de obicei, cele mai mici prețuri din Miami, pentru mașini pe care le poți găsi la oricare dintre sucursalele lor. În medie, așteaptă-te să plătești 12 €/zi, deși utilizatorii noștri au găsit și prețuri de doar 12 €/zi pentru închirierea lor auto din Miami.

În cele mai multe cazuri, nu se aplică nicio taxă atunci când îți anulezi rezervarea auto în Miami. Te sfătuim , totuși, să verifici dacă compania de închirieri auto pe care o preferi oferă posibilitatea de anulare gratuită atunci când rezervi cu momondo.

Majoritatea călătorilor preferă să închirieze o mașină standard în Miami pe parcursul lunii iunie. Cu temperaturi medii de aproximativ 29 °C în timpul lunii iunie și precipitații de 165 mm, o mașină standard este făcută să răspundă corespunzător acestor condiții climatice. Acesta este timpul perfect de mașină de închiriat pentru drumuri ploiase și temperaturi peste 0. Închirierea unei mașini Standard în Miami te va costa, în medie 45 €/zi.

Thrifty are 2 locații de închiriere. Utilizatorii momondo se pot aștepta la un preț de 12 €/zi, în medie, atunci când închiriază o mașină din aceste locații.

Călătorii care închiriază o mașină în Miami trebuie să aibă în vedere că limita maximă de viteză în oraș este 40 km/h. Limita corespunzătoare suburbiilor orașului Miami este de 120 km/h, în vreme ce, aceea de pe autostrăzi, 120 km/h. Ia în calcul faptul că aceste viteze pot varia în funcție de drumul pe care călătorești, așa că fii atent la semnele de circulație.

În mod normal, temperatura în Miami în luna mai este 27 °C, iar valorilor precipitațiilor sunt 135 mm. Aceasta este o informație importantă pentru a știi când și ce fel de mașină să închiriezi astfel încât să fii cât mai bine pregătit.

Temperatura în Florida în timpul lunii mai este de obicei 26 °C cu precipitații preconizate de 100,5 mm pe parcursul lunii. Cei care doresc să închirieze o mașină și să plece din Miami într-o excursie în zona înconjurătoare ar trebui să ia în considerare aceste informații.


Mașini de închiriat în aeroporturile populare din apropiere de Miami

Rezervă o mașină de închiriat în unul dintre aceste aeroporturi populare din apropiere de Miami

Începe să-ți planifici călătoria în Miami


De ce să folosești Momondo?

momondo găsește și compară mii de website-uri specializate în mașini de închiriat, pentru a-ți afișa cea mai bună selecție de politici și mașini de închiriat în Miami. În plus, folosirea motorului de căutare momondo este rapidă și gratuită.

Prin filtrele pe care le pune la dispoziție, momondo te ajută să găsești cea mai bună mașină de închiriat în Miami. Poți reduce numărul de rezultatele folosind opțiunile de preț și funcțiile hărții, precum și filtre ce țin de politicile de kilometraj, printre altele.

Anularea gratuită este o politică în funcție de care se pot filtra rezultatele căutărilor de mașini pe momondo, în Miami și în toate celelalte destinații. Disponibilitatea variază în funcție de loc.

Desigur! momondo oferă această funcționalitate celor care caută mașini de închiriat în Miami.

Pe momondo poți realiza căutări în Miami, filtrând rezultatele în funcție de opțiunea de curățare în profunzime.

Da, pe momondo poți găsi mașini de închiriat în Miami cu kilometraj nelimitat.


Iată de ce călătorii aleg momondo
Rezervă cu încredere
Noi compară mașini de închiriat din 70.000 de sucursale, ajutându-te să faci o alegere rapidă și simplă.
Eco-responsabil
Alege dintr-o gamă largă de vehicule, inclusiv opțiuni electrice sau hibrid, pentru a te asigura că faci o călătorie eco-friendly.
Fără costuri ascunse
Toate prețurile afișate reprezintă prețul final, fără costuri sau taxe ascunse; poți avea încredere în prețul pe care îl vezi.