Miami, Florida Mașini

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Miami, FL? Caută aici!

Miami, FL, Statele Unite
15 apr — 22 apr
Aceeași locație
Miami, FL, Statele Unite
Jo 15/4
Amiază
Jo 22/4
Amiază

Miami Lista Serviciilor de Închirieri Auto

Principalii furnizori de închirieri auto din Miami, FL
Scorul agenției: 8.8 (Excelent)

Scor calculat în baza a 864 de review-uri

Scorul agenției: 8.1 (Excelent)

Scor calculat în baza a 526 de review-uri

Scorul agenției: 7.4 (Bun)

Scor calculat în baza a 469 de review-uri

Scorul agenției: 7.2 (Bun)

Scor calculat în baza a 164 de review-uri

Scorul agenției: 7.1 (Bun)

Scor calculat în baza a 467 de review-uri

Scorul agenției: 7.1 (Bun)

Scor calculat în baza a 317 de review-uri

Scorul agenției: 6.8 (Bun)

Scor calculat în baza a 364 de review-uri

Scorul agenției: 6.5 (Bun)

Scor calculat în baza a 276 de review-uri


Distanța Miami, FL față de hotelurile populare

Parchează-ți mașina și odihnește-te într-unul din aceste hoteluri populare, din apropierea punctului de închirieri auto din Aeroportul Miami

Mașini de închiriat în Miami

În luna Aprilie, până la momentul actual, 13 utilizatori momondo au căutat mașini de închiriat ieftin în Miami.

Ce măsuri de curățenie iau companiile de închirieri auto din Miami pentru a împiedica răspândirea COVID-19?

Curățenia mașinilor a fost întotdeauna o prioritate. În plus, agențiile de închirieri auto din Miami au introdus standarde îmbunătățite, garantând dezinfectarea în profunzime a vehiculelor și siguranța ta. Unele dintre companiile care oferă servicii de curățenie în profunzime sunt Alamo, Enterprise și Avis. Află mai multe despre opțiunile disponibile pentru tine. Pe măsură ce lucrurile se schimbă, același lucru se întâmplă și cu regulile. Facem tot ce ne stă în putință pentru a-ți oferi cele mai actualizate informații, dar asigură-te că verifici și pe site-ul furnizorului.

Care dintre agențiile de închirieri auto din Miami are cele mai mici prețuri?

Alamo are, de obicei, cele mai mici prețuri din Miami, pentru mașini pe care le poți găsi la oricare dintre locațiile lor de închirere. În medie, așteaptă-te să plătești 210 lei/zi, deși utilizatorii noștri au găsit și prețuri de doar 142 lei/zi pentru închirierea lor auto din Miami.

Se aplică vreo taxă dacă îmi anulez rezervarea auto în Miami, FL?

În cele mai multe cazuri, nu se aplică nicio taxă atunci când îți anulezi rezervarea auto în Miami. Te sfătuim , totuși, să verifici dacă compania de închirieri auto pe care o preferi oferă posibilitatea de anulare gratuită atunci când rezervi cu momondo.

Care este cel mai recomandabil tip de mașină de închiriat în Miami, în luna Mai?

Majoritatea călătorilor preferă să închirieze o mașină standard în Miami pe parcursul lunii Mai. Cu temperaturi medii de aproximativ 28 °C în timpul lunii Mai și precipitații de 246 mm, o mașină standard este făcută să răspundă corespunzător acestor condiții climatice. Acesta este timpul perfect de mașină de închiriat pentru drumuri ploiase și temperaturi peste 0. Închirierea unei mașini Standard în Miami te va costa, în medie 200 lei/zi.

Câte locații de închiriere are Alamo în Miami?

Alamo are 2 locații de închiriere. Utilizatorii momondo se pot aștepta la un preț de 210 lei/zi, în medie, atunci când închiriază o mașină din aceste locații.

Care este limita de viteză în Miami, FL?

Călătorii care închiriază o mașină în Miami trebuie să aibă în vedere că limita maximă de viteză în oraș este 40 km/h. Limita corespunzătoare suburbiilor orașului Miami este de 120 km/h, în vreme ce, aceea de pe autostrăzi, 120 km/h. Ia în calcul faptul că aceste viteze pot varia în funcție de drumul pe care călătorești, așa că fii atent la semnele de circulație.

Cum este vremea în Miami, FL în luna Aprilie?

În mod normal, temperatura în Miami în luna Aprilie este 24 °C, iar valorilor precipitațiilor sunt 79 mm. Aceasta este o informație importantă pentru a știi când și ce fel de mașină să închiriezi astfel încât să fii cât mai bine pregătit.

Ce mașină îmi recomandă momondo, dată fiind vremea în Aprilie?

Având în vedere că temperaturile în Miami sunt în general ridicate în luna Aprilie, iar șansele de ploaie relativ scăzute, momondo îți sugerează să închiriezi o mașină decapotabilă din care să te poți bucura de vremea excelentă.

Este vremea în Miami asemănătoare cu cea din restul regiunii Florida?

Temperatura în Florida în Aprilie este, de obicei, 23 °C cu o cantitate de precipitații de 67,2 mm, pe parcursul întregii luni. Această informație i-ar putea ajuta pe cei care plănuiesc să închirieze o mașină și să părăsească Miami pentru a face un roadrip în zonele înconjurătoare.


Mașini de închiriat în aeroporturile din Miami

Rezervă o mașină de închiriat într-un alt aeroport în apropiere de Miami

Începe să-ți planifici călătoria în Miami