Mașini de închiriat în Miami, în Florida

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Miami, în Florida? Caută aici!

Miami, FL, Statele Unite
6 oct — 13 oct
Returnare în același loc
Miami, FL, Statele Unite
Vi 6/10
Amiază
Vi 13/10
Amiază

Oferte de la companii de închirieri în peste 70.000 de sucursale.

Informații și tendințe privind mașinile de închiriat în Miami

Informații utile pentru a te ajuta să rezervi mașina perfectă de închiriat în Miami

Care este cea mai ieftină agenție de închiriere de mașini în Miami?

Cele mai ieftine mașini de închiriat în Miami se găsesc, în general, prin intermediul HDC Rent A Car. Atunci când rezervi cu HDC Rent A Car, este posibil să găsești mașini de închiriat începând de la 9 €/zi. Prețul mediu pentru a închiria o mașină în Miami este de 22 €/zi.

Ce companie de închirieri auto din Miami are cele mai multe locații?

Enterprise Rent-A-Car are cele mai multe locații dintre toate companiile de închirieri auto din Miami, cu 26 sucursale.

Care este mașină care se închiriază cel mai des în Miami?

Atunci când închiriază o mașină în Miami,majoritatea utilizatorilor noștri optează pentru modelul Ford Mustang Convertible, care are un preț mediu de 71 €/zi. Al doilea cel mai popular model este Toyota RAV4 și are un preț mediu de 35 €/zi. Utilizatorii noștri au găsit, însă, mașini Ford Mustang Convertible de închiriat în Miami începând de la 52 €/zi și Toyota RAV4, de la 17 €/zi.

Cele mai bune oferte la mașinile de închiriat găsite în Miami, în Florida

Găsiți oferte excelente mai jos, pentru o varietate de tipuri populare de mașini de închiriat în Miami, în Florida.
Economy13 €/day
Compact13 €/day
Intermediar20 €/day
Standard20 €/day
Full-size24 €/day
Dubiță24 €/day
Full-size SUV42 €/day
SUV intermediar22 €/day
SUV Standard22 €/day
Compact SUV31 €/day
Cele mai bune tarife găsite de utilizatorii momondo în ultimele 48 de ore.

Oferte la mașini de închiriat în Miami, în Florida găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Miami

Mică

21 € - 91 €

Toate tipurile de mașini

46 € - 87 €

Prețul mediu al unei mașini Mică de închiriat în Miami, în Statele Unite este 38 €. noiembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 47% mai ieftin decât în restul anului - doar 21 € pe zi. O mașină Mică de închiriat este, în mod normal cu 35% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Miami. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Miami poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Mică de închiriat în Miami, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Medie de închiriat în Miami, în Statele Unite este 52 €. mai este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 41% mai ieftin decât în restul anului - doar 31 € pe zi. O mașină Medie de închiriat este, în mod normal cu 14% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Miami. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Miami poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Medie de închiriat în Miami, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Mare de închiriat în Miami, în Statele Unite este 86 €. august este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 56% mai ieftin decât în restul anului - doar 39 € pe zi. O mașină Mare de închiriat este, în mod normal cu 32% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Miami. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Miami poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Mare de închiriat în Miami, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini SUV de închiriat în Miami, în Statele Unite este 65 €. august este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 50% mai ieftin decât în restul anului - doar 33 € pe zi. O mașină SUV de închiriat este, în mod normal cu 8% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Miami. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Miami poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile SUV de închiriat în Miami, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Decapotabilă de închiriat în Miami, în Statele Unite este 71 €. octombrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 25% mai ieftin decât în restul anului - doar 54 € pe zi. O mașină Decapotabilă de închiriat este, în mod normal cu 17% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Miami. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Miami poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Opel Corsa
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri

13 €/zi

6 oct - 13 oct
Opel Corsa
Ford Focus
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

13 €/zi

6 oct - 13 oct
Ford Focus
Seat Toledo
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

25 €/zi

8 oct - 28 oct
Seat Toledo

Registru agenții de închirieri auto din Miami

Principalii furnizori de închirieri auto din Miami, în Florida

Alamo

2 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,6

Confort

9,3

Evaluare Generală

8,0

Preluare/Returnare

8,6

Valoare

8,0

Sixt

5 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,0

Confort

7,9

Evaluare Generală

7,1

Preluare/Returnare

7,2

Valoare

7,1

Enterprise Rent-A-Car

26 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

6,8

Confort

6,9

Evaluare Generală

6,6

Preluare/Returnare

6,6

Valoare

6,5

Dollar

2 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,3

Confort

7,4

Evaluare Generală

6,5

Preluare/Returnare

6,8

Valoare

6,7

Hertz

19 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,0

Confort

6,9

Evaluare Generală

6,3

Preluare/Returnare

6,2

Valoare

6,4

Avis

10 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

6,6

Confort

6,8

Evaluare Generală

6,2

Preluare/Returnare

6,1

Valoare

6,3

Budget

8 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

6,1

Confort

6,4

Evaluare Generală

5,6

Preluare/Returnare

5,8

Valoare

5,7

ACO Rent A Car

6 sucursale

Informații despre închirierea de mașini în Miami

Găsește informații despre oferte excelente de închiriere, companii populare de închiriere de mașini și politici pentru vizita ta în Miami

Cea mai populară agenție

HDC Rent A Car

Tipuri populare de mașini

SUV, Standard, Intermediate

Cea mai ieftină mașină de închiriat

34 €

Cel mai popular model

Ford Mustang Convertible
Cea mai populară companie de închirieri auto din Miami pe care am găsit-o pe momondo luna aceasta este HDC Rent A Car. Alternative foarte bune sunt Alamo și Routes Car & Truck Rentals.
În ultimele 72 de ore, companiile de închirieri auto din Miami au pus la dispoziție următoarele tipuri de mașini: SUV, Standard, Intermediate.
Cel mai scăzut preț pentru o mașină de închiriat în Miami este de 34 €/zi. Pentru această zonă, te poți aștepta ca prețurile medii să înceapă de la 50 €/zi.
Cel mai popular model de mașină de închiriat în Miami a fost, în ultimele zile, Ford Mustang Convertible. Ca alternativă, utilizatorii noștri aleg și Toyota RAV4.

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din Miami

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din Miami

Cum conduci cu o mașină închiriată în Miami - Întrebări frecvente

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Miami și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Cât de mult va costa închirierea unei mașini în Miami, Florida în octombrie?

Pentru închirierea unei mașini în Miami în luna octombrie în timpul un weekend, am găsit prețuri mici, de până la 39 € și o medie a acestora de 40 €. 38 € este o ofertă normală pentru închirierea unei mașini timp de o săptămână în Miami. Totuși, în luna octombrie, prețurile pot scădea până la 13 €, în funcție de cerințele tale specifice.

Se aplică vreo taxă dacă îmi anulez rezervarea auto în Miami, Florida?

În cele mai multe cazuri, nu se aplică nicio taxă atunci când îți anulezi rezervarea auto în Miami. Te sfătuim , totuși, să verifici dacă compania de închirieri auto pe care o preferi oferă posibilitatea de anulare gratuită atunci când rezervi cu momondo.

Care este cel mai recomandabil tip de mașină de închiriat în Miami, în luna octombrie?

Majoritatea călătorilor preferă să închirieze o mașină standard în Miami pe parcursul lunii octombrie. Cu temperaturi medii de aproximativ 24 °C în timpul lunii octombrie și precipitații de 84 mm, o mașină standard este făcută să răspundă corespunzător acestor condiții climatice. Acesta este timpul perfect de mașină de închiriat pentru drumuri ploiase și temperaturi peste 0. Închirierea unei mașini Standard în Miami te va costa, în medie 83 €/zi.

Care este limita de viteză în Miami, Florida?

Călătorii care închiriază o mașină în Miami trebuie să aibă în vedere că limita maximă de viteză în oraș este 40 km/h. Limita corespunzătoare suburbiilor orașului Miami este de 120 km/h, în vreme ce, aceea de pe autostrăzi, 120 km/h. Ia în calcul faptul că aceste viteze pot varia în funcție de drumul pe care călătorești, așa că fii atent la semnele de circulație.

Care companie BMW 3 Series în oferă spre închiriere mașini Miami?

Cum este vremea în Miami, FL în luna septembrie?

În mod normal, temperatura în Miami în luna septembrie este 28 °C, iar valorilor precipitațiilor sunt 252 mm. Aceasta este o informație importantă pentru a știi când și ce fel de mașină să închiriezi astfel încât să fii cât mai bine pregătit.

Este vremea în Miami asemănătoare cu cea din restul regiunii Florida?

Temperatura în Florida în timpul lunii septembrie este de obicei 27 °C cu precipitații preconizate de 203,6 mm pe parcursul lunii. Cei care doresc să închirieze o mașină și să plece din Miami într-o excursie în zona înconjurătoare ar trebui să ia în considerare aceste informații.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Miami?

Prices for mașini in Miami are refreshed on a daily basis.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Miami?

Începând cu septembrie 2023, ai la dispoziție 222 de operatori pentru mașini în Miami.

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Miami?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Miami. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Miami?

Atunci când închiriezi o mașină în Miami, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. Un permis de conducere internațional este necesar dacă permisul de conducere este într-o limbă diferită de cea a țării de închiriere și poate fi necesar pentru a evita riscul unor potențiale amenzi. În cazul în care închiriezi în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere cu care efectuezi rezervarea.


Mașini de închiriat în aeroporturile populare din apropiere de Miami

Rezervă o mașină de închiriat în unul dintre aceste aeroporturi populare din apropiere de Miami

Caută mai multe închirieri auto în în Florida

Caută oferte de închirieri auto în în Florida

Începe să-ți planifici călătoria în Miami


De ce să folosești Momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a închiria o mașină în Miami?

momondo găsește și compară mii de website-uri specializate în mașini de închiriat, pentru a-ți afișa cea mai bună selecție de politici și mașini de închiriat în Miami. În plus, folosirea motorului de căutare momondo este rapidă și gratuită.

Cum mă ajută momondo să găsesc cea mai bună ofertă la mașinile de închiriat în Miami?

Prin filtrele pe care le pune la dispoziție, momondo te ajută să găsești cea mai bună mașină de închiriat în Miami. Poți reduce numărul de rezultatele folosind opțiunile de preț și funcțiile hărții, precum și filtre ce țin de politicile de kilometraj, printre altele.

Afișează momondo mașini de închiriat în Miami cu anulare gratuită?

Anularea gratuită este o politică în funcție de care se pot filtra rezultatele căutărilor de mașini pe momondo, în Miami și în toate celelalte destinații. Disponibilitatea variază în funcție de loc.

Pot închiria o mașină cu politică specifică privind combustibilul în Miami, cu ajutorul momondo?

Desigur! momondo oferă această funcționalitate celor care caută mașini de închiriat în Miami.

Pot să găsesc o mașină de închiriat în Miami, pe momondo, care să vină cu opțiunea de curățare în profunzime?

Pe momondo poți realiza căutări în Miami, filtrând rezultatele în funcție de opțiunea de curățare în profunzime.

Pot căuta, pe momondo, mașini de închiriat în Miami cu kilometraj nelimitat?

Da, pe momondo poți găsi mașini de închiriat în Miami cu kilometraj nelimitat.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Miami

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.