Mașini de închiriat Autovia în Palermo

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Autovia în Palermo

Palermo, SI, Italia
31 mai — 7 iun
Returnare în același loc
Palermo, SI, Italia
Ma 31/5
Amiază
Ma 7/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Palermo în Autovia

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Autovia din Palermo, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
4 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu Autovia în Palermo

Autovia vrea să se asigure că personalul și clienții lor din Palermo se simt în siguranță în timpul pandemiei de COVID-19. De aceea, agenția a adoptat proceduri stricte de curățire profundă în toate sucursalele ei din Palermo. Aceste măsuri de siguranță includ dezinfectarea suprafețelor atinse frecvent, precum mânerele, volanele și consola centrală.

Dacă ai nevoie să închiriezi o mașină în Palermo, în luna iunie, îți recomandăm să alegi un vehicul tip Economy, oferit de Autovia. Atunci când închirieri mașini tip Economy în iunie, te poți aștepta la un preț mediu de 37 € pe zi și la unul minim de 37 €. Să ai în vedere faptul că există și alte tipuri de mașini de închiriat de la Autovia, dar Economy este cea mai popoulară în rândul utilizatorilor noștri, în această perioadă a anului.

Autovia are 4 sucursale de închirieri auto în Palermo. Conform datelor noastre, cea aflată la Palermo airport este cea mai populară. În ultimele 12 luni, 93% dintre utilizatorii care au căutat să închirieze o mașină de la Autovia în Palermo au ales să o închirieze pe cea aflată la Palermo airport.


Mașini de închiriat de la alte agenții din Palermo

Nu găsești ceea ce căuți la cei de la Autovia? Compară oferte de închirieri auto de la alte companii din Palermo