Mașini de închiriat SICILY BY CAR în Palermo

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu SICILY BY CAR în Palermo

Palermo, SI, Italia
26 mai — 2 iun
Returnare în același loc
Palermo, SI, Italia
Jo 26/5
Amiază
Jo 2/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte la mașini de închiriat cu SICILY BY CAR în Palermo, Sicilia

Găsește-ți mașina perfectă de închiriat cu momondo

Mașini Mică

17 € - 62 €

Toate tipurile de mașini

17 € - 119 €

Cea mai bună perioadă pentru a închiria o mașină Mică de la SICILY BY CAR în Palermo, Sicilia este februarie, când prețul mediu este de 17 € pe zi. Acesta este un preț cu 51% mai ieftin decât media anuală de 35 €, percepută de SICILY BY CAR pentru o mașină Mică în Palermo. În vreme ce februarie este cea mai ieftină lună pentru o astfel de închiriere auto, aprilie este cea mai scumpă. Ai putea, totuși, să găsești oferte bune chiar și în aprilie, în funcție de ziua în care rezervi.

Kia Rio Hatchback
Mini sau asemănător
Până la 2 de pasageri
Mașini cu 2/4 uși
SICILY BY CAR

79 €/zi

24 iun - 2 iul
Kia Rio Hatchback
Chevrolet Sonic Sedan
Economy sau asemănător
Până la 2 de pasageri
Mașini cu 4-5 uși
SICILY BY CAR

87 €/zi

24 iun - 2 iul
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
Compact sau asemănător
Până la 4 de pasageri
Mașini cu 4-5 uși
SICILY BY CAR

119 €/zi

8 iun - 15 iun
Chevrolet Sonic Sedan

Sucursale Palermo în SICILY BY CAR

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto SICILY BY CAR din Palermo, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
5 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

6,0

Confort

4,0

Evaluare Generală

6,0

Preluare/Returnare

4,0

Valoare

4,0

Informații despre mașini de închiriat cu SICILY BY CAR în Palermo

SICILY BY CAR vrea să se asigure că personalul și clienții lor din Palermo se simt în siguranță în timpul pandemiei de COVID-19. De aceea, agenția a adoptat proceduri stricte de curățire profundă în toate sucursalele ei din Palermo. Aceste măsuri de siguranță includ dezinfectarea suprafețelor atinse frecvent, precum mânerele, volanele și consola centrală.

Închirierea unei mașini de la SICILY BY CAR în Palermo, în luna iunie, te va costa, în medie, 64 € pe zi. Totuși, utilizatorii noștri au găsit prețuri începând de la 49 € pe zi. Dacă ai nevoie să închiriezi o mașină cu SICILY BY CAR timp de o săptămână în iunie, în Palermo, așteaptă-te la un preț de aproximativ 445 € . Aceste prețuri se bazează pe cele de anul trecut, dar este foarte probabil ca și anul acesta să găsești oferte asemănătoare pe momondo.

Cu un cost mediu de 62 €/zi, închirierea unei mașini de tip Mini, de la SICILY BY CAR , în Palermo (în luna iunie) este cea mai populară opțiune a utilizatorilor momondo. Ai mai putea găsi oferte la mașini de închiriat de la SICILY BY CAR , în Palermo, începând de la 54 €/zi - care a fost cel mai mic preț găsit în luna iunie a anului trecut.

Pentru un preț mediu de 62 € pe zi, o mașină de tip Economy este cea mai ieftină opțiune oferită de agenția SICILY BY CAR în Palermo. În ultimele 12 luni, 17% dintre utilizatorii noștri, care au închiriat o mașină în Palermo de la SICILY BY CAR , au optat pentru Economy, tocmai pentru a economisi bani. Ar mai trebui să știi că 62 € pe zi (pentru Economy) este cu 22% mai ieftin decât costul mediu al celei mai scumpe mașini oferite de SICILY BY CAR , ceea ce înseamnă că economisești oricum bani alegând cea mai ieftină opțiune.

SICILY BY CAR operează momentan în 5 sucursale în Palermo. Cea mai populară dintre acestea se află la adresa: Airport Punta Raisi. Desk in Rent a Car area. În ultimele 12 luni, 85% dintre utilizatorii care au căutat oferte auto cu SICILY BY CAR în Palermo, și-au închiriat mașina din această sucursală.


Mașini de la SICILY BY CAR în alte orașe din Italia