Mașini de închiriat Hertz în Munchen

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Hertz în Munchen

Munchen, Germania
25 mai — 1 iun
Returnare în același loc
Munchen, Germania
Mi 25/5
Amiază
Mi 1/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Munchen în Hertz

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Hertz din Munchen, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
10 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

6,9

Confort

6,7

Evaluare Generală

6,4

Preluare/Returnare

5,2

Valoare

6,0

Informații despre mașini de închiriat cu Hertz în Munchen

Toate sucursalele de închirieri auto Hertz din Munchen iau măsuri în plus pentru a garanta siguranța clienților în timpul pandemiei de COVID-19. Măsurile de sănătate și siguranță suplimentare includ metodele de curățire în profunzime ale mașinilor și a zonelor de închiriere propriu-zise, precum și următoarele politici:
• Fiecărui vehicul i se atașează sigla „Gold Standard Clean” de închiriat după curățire
• Instruire exhaustivă a personalului

Nu, Hertz nu are momentan nicio sucursală în Aeroportul Oberpfaffenhofen. Însă, cel mai probabil, există în aeroport alte agenții de închirieri auto din care să alegi.

Da, îți poți anula rezervarea auto cu Hertz, din Munchen, fără costuri. Totuși, anularea făcută exact înainte de data programată pentru preluarea mașinii ar putea avea o taxă. Pentru întrebări privind politica precisă de anulare, sună agenția Hertz. Găsești o listă cu numerele lor de telefon în fila Sucursale, dacă faci clic aici.

Cel mai popular tip de mașină de închiriat de la Hertz în Munchen, în timpul lunii iunie este Economy. Te poți aștepta la un preț de 27 € pe zi, deși unii utilizatori au găsit și prețuri începând de la 27 € pe zi.

Hertz deține 10 sucursale de închirieri auto în Munchen. Cea aflată la adresa Muenchen Airport Center Level este cea mai populară în rândul utilizatorilor noștri. În ultimele 12 luni, 70% dintre utilizatorii noștri, care au închiriat o mașină de la Hertz în Munchen, au ales această sucursală.


Mașini de închiriat în Bavaria, de la Hertz

Închiriază o mașină de la Hertz în alte orașe din Bavaria, precum Nürnberg și Augsburg