Mașini de închiriat INTERRENT în Munchen

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu INTERRENT în Munchen

Munchen, Germania
24 mai — 31 mai
Returnare în același loc
Munchen, Germania
Ma 24/5
Amiază
Ma 31/5
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte la mașini de închiriat cu INTERRENT în Munchen, Bavaria

Găsește-ți mașina perfectă de închiriat cu momondo

Mașini Mică

19 € - 41 €

Toate tipurile de mașini

19 € - 41 €

Cea mai bună perioadă pentru a închiria o mașină Mică de la INTERRENT în Munchen, Bavaria este octombrie, când prețul mediu este de 19 € pe zi. Acesta este un preț cu 29% mai ieftin decât media anuală de 27 €, percepută de INTERRENT pentru o mașină Mică în Munchen. În vreme ce octombrie este cea mai ieftină lună pentru o astfel de închiriere auto, septembrie este cea mai scumpă. Ai putea, totuși, să găsești oferte bune chiar și în septembrie, în funcție de ziua în care rezervi.


Sucursale Munchen în INTERRENT

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto INTERRENT din Munchen, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
7 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

6,6

Confort

6,6

Evaluare Generală

6,0

Preluare/Returnare

9,3

Valoare

5,3

Informații despre mașini de închiriat cu INTERRENT în Munchen

INTERRENT vrea să se asigure că personalul și clienții lor din Munchen se simt în siguranță în timpul pandemiei de COVID-19. De aceea, agenția a adoptat proceduri stricte de curățire profundă în toate sucursalele ei din Munchen. Aceste măsuri de siguranță includ dezinfectarea suprafețelor atinse frecvent, precum mânerele, volanele și consola centrală.

Nu, INTERRENT nu are momentan nicio sucursală în Aeroportul Oberpfaffenhofen. Însă, cel mai probabil, există în aeroport alte agenții de închirieri auto din care să alegi.