Mașini de închiriat Thrifty în Munchen

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Thrifty în Munchen

Munchen, Germania
23 mai — 30 mai
Returnare în același loc
Munchen, Germania
Lu 23/5
Amiază
Lu 30/5
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Munchen în Thrifty

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Thrifty din Munchen, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
7 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu Thrifty în Munchen

Thrifty și-au intensificat metodele de curățire în sucursalele din Munchen pentru a preveni răspândirea COVID-19 în rândul clienților și a personalului. Aceste eforturi includ dezinfectarea interioarelor vehiculelor (volan și bord), exterioarelor (mânere și chei) și a altor suprafețe atinse frecvent. De asemenea, Thrifty are următoarele politici suplimentare de sănătate și siguranță:
• Curățire profundă în autobuzele de transfer

Nu, Thrifty nu are momentan nicio sucursală în Aeroportul Oberpfaffenhofen. Însă, cel mai probabil, există în aeroport alte agenții de închirieri auto din care să alegi.

Da, îți poți anula rezervarea auto cu Thrifty, din Munchen, fără costuri. Totuși, anularea făcută exact înainte de data programată pentru preluarea mașinii ar putea avea o taxă. Pentru întrebări privind politica precisă de anulare, sună agenția Thrifty. Găsești o listă cu numerele lor de telefon în fila Sucursale, dacă faci clic aici.

Thrifty operează momentan în 7 sucursale în Munchen. Cea mai populară dintre acestea se află la adresa: Muenchen Airport Center Level. În ultimele 12 luni, 71% dintre utilizatorii care au căutat oferte auto cu Thrifty în Munchen, și-au închiriat mașina din această sucursală.