Bilete de avion ieftine spre Munchen

Dus-întors
Economic
Wichita (ICT)
Munchen (MUC)
vin. 18/6
vin. 25/6
Any month
Compară cu momondo |

Cele mai ieftine zboruri către aeroporturile din Munchen

Găsește cele mai ieftine zboruri către aeroporturile din Munchen, plecând din orașul sau aeroportul care îți este cel mai aproape
Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
Munchen

CEL MAI IEFTIN TRASEU DIN Bucureşti CĂTRE Munchen

Bucureşti Aeroportul Henri Coandă (OTP) către Memmingen (FMM)

De obicei, zborurile către Munchen din Bucureşti sunt mai ieftine atunci când zbori din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă către Memmingen Memmingen-Allgau, cu un preț mediu de 517 lei

CEA MAI IEFTINĂ LUNĂ PENTRU A ZBURA CĂTRE MUNCHEN DIN BUCUREŞTI AEROPORTUL HENRI COANDĂiunieCu 14% mai ieftinZborurile din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă către Munchen costă în medie doar 549 lei în iunie
CEA MAI SCUMPĂ LUNĂ PENTRU A ZBURA CĂTRE MUNCHEN DIN BUCUREŞTI AEROPORTUL HENRI COANDĂseptembrieCu 19% mai scumpÎn septembrie, un zbor către Munchen din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă costă aproximativ 760 lei
CEA MAI POPULARĂ LUNĂ PENTRU A ZBURA CĂTRE MUNCHEN DIN BUCUREŞTI AEROPORTUL HENRI COANDĂdecembrie429% mai vizitatUtilizatorii momondo caută zboruri către Munchen din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă în decembrie mai des decât în orice altă lună

Când e cel mai bine să-ţi rezervi zborul spre Munchen

Dacă vrei să vizitezi Munchen fără să fii deranjat de mulțimea de alți vizitatori, cel mai bine e să îți cumperi bilete între martie și mai. Temperatura este numai bună de mers pe jos iar orașul încă nu a început să primească turiștii în vacanțe.

Totuși, Oktoberfest rămâne un reper, chiar dacă aglomerația își depășește cu mult cotele. Dacă nu îți propui să încerci toate tipurile de bere, ar fi bine să îți iei haine mai groase, pentru că temperaturile sunt scăzute de obicei în lunile de toamnă târzie și iarna.

În general, poți obține cele mai bune prețuri la bilete de avion dacă rezervi cu 56 de zile în avans. Cea mai scumpă zi pentru a rezerva este, de obicei, ziua în care este zborul. Pentru cele mai ieftine bilete de avion, cea mai bună zi de zbor este Marți și cea mai scumpă este Sâmbătă. Dacă zbori Marți, te poți bucura de o săptămâna scurtă în cazul în care te duci la serviciu Miercuri. Ca perioadă din zi recomandată pentru zbor, seara și noaptea sunt mai ieftine decât zborurile de dimineață. Ora la care ajungi depinde de destinație, prin urmare nu putem fi siguri dacă vei câștiga timp, dar cu siguranța zborurile de seară te pot ajuta să economisești bani.

Care este cel mai ieftin zbor către Munchen?

Utilizatorii care au rezervat călătorii către Munchen, cu plecare din Budapesta, au găsit bilete de avion cu 81% mai ieftine decât prețul mediu al zborurilor în Munchen. Pentru a găsi cele mai ieftine prețuri din zona ta, folosește funcționalitatea momondo Ghid pentru prețul acestei rute.

Care este cea mai ieftină lună pentru a zbura în Munchen?

Cea mai ieftină lună pentru a zbura în Munchen din România este mai. Zborurile, care costă în jur de 561 lei, sunt mai ieftine în această perioadă de extra-sezon. Dacă nu poți călători în timpul lunii mai, atunci rezervă zboruri în Munchen din România pentru luna iunie. Zborurile către Munchen în iunie, deși nu sunt la fel de ieftine ca cele din mai, au totuși un preț mediu de 565 lei.

Cu cât timp înainte ar trebui să-mi rezerv zborul către Munchen?

Pentru mjoritatea călătorilor, rezervarea biletelor cu 60 zile înainte de data de plecare este cea mai bună variantă pentru a găsi prețuri ieftine către Munchen. În acest interval de timp, prețurile la zboruri costă în jur de 644 lei. Te sfătuim, totuși, să verifici prețurile acum pentru că utilizatorii momondo au găsit recent bilete la numai 435 lei.

Care este cea mai ieftină zi pentru a zbura în Munchen?

Cea mai ieftină zi pentru plecarea ta în Munchen este miercuri, atunci când pot fi găsite bilete de avion la numai 641 lei. Acest lucru se datorează faptului că există o cerere mai mică pentru zborurile din această zi a săptămânii. Pe de altă parte, pentru că este convenabil deopotrivă pentru călătorii de afaceri, cât și pentru cei care pleacă în vacanță, duminică este cea mai ieftină zi pentru a zbura din România. Drept urmare, prețurile tind să fie în jur de 786 lei.

Care este cel mai ieftin moment al zilei pentru a zbura în Munchen?

Cu prețuri la biletele de avion de numai 636 lei, seara este cel mai ieftin moment al zilei pentru a zbura din România în Munchen. Zborul în Munchen seara este ideal datorită orelor puțin aglomerate de călătorie. Cu un preț mediu al biletului de 708 lei, zborurile după-amiaza sunt, în general, cele mai scumpe.

Există și alte opțiuni de aeroporturi în apropiere de Munchen?

În funcție de luna și de aeroportul de plecare, cei care zboară în Munchen ar putea găsi prețuri mai bune pentru Aeroportul Franz J Strauss Munchen (la 29 km de centrul orașului Munchen), Aeroportul Munchen Augsburg/Mühlhausen (la 57 km de centrul orașului Munchen), Aeroportul Memmingen Memmingen-Allgau (la 101 km de centrul orașului Munchen), pentru Aeroportul Nürnberg (155 km from Munchen city center).

Există o alternativă mai ieftină pentru zborul în Munchen?

Poți găsi oferte către Aeroportul Memmingen Memmingen-Allgau, cu un preț mediu de 715 lei/persoană. Să ai, totuși, în vedere că prețul poate fluctua în funcție de aeroportul tău de plecare. Pentru a economisi bani, folosește funcționalitatea momondo Ghid pentru prețul acestei rute.


Oferte găsite pe momondo pentru zborurile către Franz J Strauss Munchen

Vezi care sunt unele dintre cele mai bune prețuri găsite recent de utilizatorii momondo pentru zborurile din România în Franz J Strauss Munchen
Lufthansa
7 iul.
CLJ10:15Cluj-Napoca Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj
1h 50m
MUC12:05Franz J Strauss Munchen
14 iul.
MUC06:55Franz J Strauss Munchen
1h 40m
CLJ08:35Cluj-Napoca Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj
Companii aeriene multiple
25 iun.
OTP03:15Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
2h 05m
MUC05:20Franz J Strauss Munchen
11 iul.
MUC05:45Franz J Strauss Munchen
2h 00m
OTP07:45Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
Blue Air
7 sept.
OTP03:25Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
2h 05m
MUC05:30Franz J Strauss Munchen
14 sept.
MUC05:20Franz J Strauss Munchen
2h 05m
OTP07:25Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
Lufthansa
6 sept.
OTP02:25Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
2h 10m
MUC04:35Franz J Strauss Munchen
13 sept.
MUC17:45Franz J Strauss Munchen
2h 00m
OTP19:45Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
Blue Air
7 sept.
OTP03:25Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
2h 05m
MUC05:30Franz J Strauss Munchen
14 sept.
MUC05:20Franz J Strauss Munchen
2h 05m
OTP07:25Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
Lufthansa
22 iul.
OTP02:55Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
2h 10m
MUC05:05Franz J Strauss Munchen
25 iul.
MUC05:45Franz J Strauss Munchen
2h 00m
OTP07:45Bucureşti Aeroportul Henri Coandă

Găsește cele mai ieftine zboruri doar dus în Franz J Strauss Munchen

Dacă te interesează zborurile doar dus către Munchen, vezi mai jos câteva dintre ofertele noastre oferite de Blue Air și TAROM
Blue Air
28 iun.
OTP03:25Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
2h 05m
MUC05:30Franz J Strauss Munchen
Blue Air
3 aug.
OTP03:25Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
2h 05m
MUC05:30Franz J Strauss Munchen
Blue Air
28 iul.
OTP03:25Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
2h 05m
MUC05:30Franz J Strauss Munchen

Ce companii aeriene zboară spre Munchen?

Iată o selecție a celor mai populare și mai ieftine companii aeriene pentru zborurile tale către Munchen

Lufthansa și TAROM sunt companiile aeriene care oferă zboruri directe din România spre Munchen.

Din București, compania Lufthansa oferă trei zboruri directe pe zi. De asemenea și TAROM are zboruri directe pe această rută.

Din Sibiu spre Munchen zboară Lufthansa și TAROM, iar din Cluj-Napoca și Timișoara doar compania Lufthansa.

În cazul în care vrei să zbori din Iași spre Munchen poți găsi zboruri cu escală în Viena oferite de Austrian Airlines sau de către TAROM, cu escală pe Aeroportul Henri Coandă Otopeni.

Poți să găsești și combinații de zboruri cu escală oferite de companiile low-cost. Ține însă minte că deși companiile low cost sunt, de obicei, mai ieftine, nu uita că acestea nu includ bagajul de cală, mâncare sau băuturi. Verifică taxele adiționale estimate în cadrul rezultatelor noastre pentru a-ți face o idee despre cât de mult ar trebui să plătești în plus.


Aeroporturi în apropiere de Munchen

Mai jos poți vedea toate aeroporturile din Munchen, împreună cu distanța față de centrul orașului

Zboruri către Munchen

Cele mai căutate zboruri către Munchen împreună cu cel mai mic preț și durata minimă de călătorie
Zboruri din Bucureşti către Munchen
Cel mai rapid zbor
2h 05m
Ieftin
436 lei
Zboruri din Cluj-Napoca către Munchen
Cel mai rapid zbor
1h 50m
Ieftin
659 lei
Zboruri din Timișoara către Munchen
Cel mai rapid zbor
1h 30m
Ieftin
753 lei
Zboruri din Iași către Munchen
Cel mai rapid zbor
3h 35m
Ieftin
822 lei
Vezi mai multe

Cum poți ajunge de la aeroport către centrul orașului?

Pentru a ajunge din aeroport către centrul orașului, cea mai rapidă cale este să folosești rețeaua S-Bahn, care e conectată cu U-Bahn și cu rețeaua de autobuze. Vei ajunge în centru în aproximativ 45 de minute, iar frecvența trenurilor este de 10 minute. Orarul este foarte generos, rețeaua funcționând între 04.00 și 01.30, deci pentru zborurile din București, Sibiu sau Timișoara spre Munchen nu vei avea nicio problemă.   


Obiective Turistice

Capitala Bavariei este al 3-lea oraș ca mărime din Germania și te așteaptă să îți demonstreze că nu e cu nimic mai prejos decât primele 2.

Pentru a te convinge, ai putea să începi vizita din piața centrală (Marenplatz), unde vei putea admira clădirile celor 2 primării ale orașului (cea veche și cea nouă). Apoi vei continua cu Peterskirche de unde vei admira priveliștea din turn. Cu siguranță nu vei rezista să vizitezi muzeul BMW și nici nu ai vreun motiv pentru a te abține.

Te vei relaxa apoi în cel mai mare parc public urban din lume, Grădina Engleză (Englisher Garten), pentru că meriți!


 • Dus-întors
 • Doar dus
 • Multi-City
 • Economic
 • Premium Economy
 • Business
 • Clasa întâi
 • Multiple
Economic
 • Economic
 • Premium Economy
 • Business
 • Clasa întâi
Economic
 • Economic
 • Premium Economy
 • Business
 • Clasa întâi
Economic
 • Economic
 • Premium Economy
 • Business
 • Clasa întâi
Economic
 • Economic
 • Premium Economy
 • Business
 • Clasa întâi
Economic
 • Economic
 • Premium Economy
 • Business
 • Clasa întâi
Economic
 • Economic
 • Premium Economy
 • Business
 • Clasa întâi