Descoperă zboruri ieftine către Munchen de la 63 €.

Dus-întors
1 adult
Economic
De unde?
În?
Ma 30/5
Ma 6/6

Oferte din partea a peste 900 de site-uri de călătorii.

Despre zborurile către Munchen

Rezumat al prețurilor pentru zborurile către Munchen, durata și companiile aeriene

Cel mai bun preț doar dus

63 €

Cel mai bun preț dus-întors

119 €

Cel mai rapid zbor

1h 35m

Operat de

5 companii aeriene
Cel mai ieftin zbor doar dus în Munchen din România pe care l-am găsit în ultimele 72 de ore este 63 € (Timișoara Internațional Timișoara - Traian Vuia - Franz J Strauss Munchen).
Cel mai ieftin zbor dus-întors în Munchen din România pe care l-am găsit în ultimele 72 de ore este 119 € (Timișoara Internațional Timișoara - Traian Vuia - Franz J Strauss Munchen).
Cel mai rapid zbor din România în Munchen durează 1h 35m (Timișoara Internațional Timișoara - Traian Vuia to Franz J Strauss Munchen).
Zborurile în Munchen sunt operate de 5 companii aeriene, printre care Lufthansa, SWISS și LOT.

Informații despre tendințe și zboruri către Munchen

Vezi informații despre zborul către Munchen pentru a-ți crea cel mai bun plan de călătorie.

Care este cea mai ieftină lună pentru a zbura în Munchen?

Cea mai ieftină lună pentru a zbura în Munchen din România este mai. Zborurile, care costă în jur de 120 €, sunt mai ieftine în această perioadă de extra-sezon. Dacă nu poți călători în timpul lunii mai, atunci rezervă zboruri în Munchen din România pentru luna iunie. Zborurile către Munchen în iunie, deși nu sunt la fel de ieftine ca cele din mai, au totuși un preț mediu de 129 €.

Care este cel mai ieftin zbor către Munchen?

Utilizatorii care au rezervat călătorii către Munchen, cu plecare din Iași, au găsit bilete de avion cu 63% mai ieftine decât prețul mediu al zborurilor în Munchen. Pentru a găsi cele mai ieftine prețuri către Munchen din zona ta, folosește Instrumentul de stabilire al prețului de la aeroport momondo.
Vezi prețurile pentru:

Care este cea mai ieftină zi pentru a zbura în Munchen?

Cea mai ieftină zi pentru plecarea ta în Munchen este Vineri, atunci când pot fi găsite bilete de avion la numai 185 €. Acest lucru se datorează faptului că există o cerere mai mică pentru zborurile din această zi a săptămânii. Pe de altă parte, pentru că este convenabil deopotrivă pentru călătorii de afaceri, cât și pentru cei care pleacă în vacanță, duminică este cea mai ieftină zi pentru a zbura din România. Drept urmare, prețurile tind să fie în jur de 233 €.

Care este cel mai ieftin moment al zilei pentru a zbura în Munchen?

Cu prețuri la biletele de avion de numai 178 €, seara este cel mai ieftin moment al zilei pentru a zbura din România în Munchen. Zborul în Munchen seara este ideal datorită orelor puțin aglomerate de călătorie. Cu un preț mediu al biletului de 232 €, zborurile după-amiaza sunt, în general, cele mai scumpe.

Cât timp durează zborul către Munchen?

Zborul din România în Munchen depinde de aeroporturile de plecare și de sosire și de posibile escale. Dacă zbori din Bucureşti Henri Coandă (un aeroport popular din România) pe Franz J Strauss Munchen (cel mai popular aeroport din Munchen), timpul de zbor mediu este de 2h 10m. Dacă zbori din Cluj-Napoca Internațional Avram Iancu Cluj (un alt aeroport popular din România) pe Franz J Strauss Munchen, acest timp va fi de 1h 45m.

Cu cât timp înainte ar trebui să-mi rezerv zborul către Munchen?

Pentru mjoritatea călătorilor, rezervarea biletelor cu 60 zile înainte de data de plecare este cea mai bună variantă pentru a găsi prețuri ieftine către Munchen. În acest interval de timp, prețurile la zboruri costă în jur de 152 €. Te sfătuim să verifici prețurile acum pentru că utilizatorii momondo au găsit recent bilete la numai 127 €.

Cele mai ieftine zboruri către aeroporturile din Munchen

Găsește cele mai ieftine zboruri către aeroporturile din Munchen, plecând din orașul sau aeroportul care îți este cel mai aproape
Aeroportul Bucureşti Henri Coandă
Munchen

CEL MAI IEFTIN TRASEU DIN Bucureşti CĂTRE Munchen

Aeroportul Bucureşti Henri Coandă (OTP) către Memmingen (FMM)

De obicei, zborurile către Munchen din Bucureşti sunt mai ieftine atunci când zbori din Bucureşti Henri Coandă către Memmingen-Allgau, cu un preț mediu de 103 €


Întrebări frecvente despre zborul către Munchen

Dacă vrei să vizitezi Munchen fără să fii deranjat de mulțimea de alți vizitatori, cel mai bine e să îți cumperi bilete între martie și mai. Temperatura este numai bună de mers pe jos iar orașul încă nu a început să primească turiștii în vacanțe.

Totuși, Oktoberfest rămâne un reper, chiar dacă aglomerația își depășește cu mult cotele. Dacă nu îți propui să încerci toate tipurile de bere, ar fi bine să îți iei haine mai groase, pentru că temperaturile sunt scăzute de obicei în lunile de toamnă târzie și iarna.

În general, poți obține cele mai bune prețuri la bilete de avion dacă rezervi cu 56 de zile în avans. Cea mai scumpă zi pentru a rezerva este, de obicei, ziua în care este zborul. Pentru cele mai ieftine bilete de avion, cea mai bună zi de zbor este Marți și cea mai scumpă este Sâmbătă. Dacă zbori Marți, te poți bucura de o săptămâna scurtă în cazul în care te duci la serviciu Miercuri. Ca perioadă din zi recomandată pentru zbor, seara și noaptea sunt mai ieftine decât zborurile de dimineață. Ora la care ajungi depinde de destinație, prin urmare nu putem fi siguri dacă vei câștiga timp, dar cu siguranța zborurile de seară te pot ajuta să economisești bani.

Cei care zboară spre Munchen ar putea găsi prețuri mai bune la Aeroportul Franz J Strauss Munchen. (la 29 km de centrul orașului Munchen), Aeroportul Munchen Augsburg/Mühlhausen (la 57 km de centrul orașului Munchen), Aeroportul Memmingen-Allgau (la 101 km de centrul orașului Munchen) sau Aeroportul Nürnberg. (la 155 km de centrul orașului Munchen) în funcție de lună și de aeroportul de plecare.

Poți găsi oferte către Aeroportul Memmingen-Allgau, cu un preț mediu de 93 €/persoană, însă prețul poate fluctua în funcție de aeroportul tău de plecare. Pentru a economisi bani, folosește funcționalitatea momondo Ghid pentru prețul acestei rute.


Oferte găsite pe momondo pentru zborurile către Munchen

Vezi care sunt unele dintre cele mai bune prețuri găsite recent de utilizatorii momondo pentru zborurile din România în Munchen
Lufthansa
6 iun.
TSR02:20Timișoara Internațional Timișoara - Traian Vuia
1h 35m
MUC03:55Franz J Strauss Munchen
20 iun.
MUC16:10Franz J Strauss Munchen
1h 25m
TSR17:35Timișoara Internațional Timișoara - Traian Vuia
LOT
22 aug.
OTP14:10Bucureşti Henri Coandă
5h 10m
1 escală
MUC19:20Franz J Strauss Munchen
29 aug.
MUC03:00Franz J Strauss Munchen
9h 30m
1 escală
OTP12:30Bucureşti Henri Coandă
LOT
15 sept.
OTP10:35Bucureşti Henri Coandă
8h 45m
1 escală
MUC19:20Franz J Strauss Munchen
21 sept.
MUC05:55Franz J Strauss Munchen
6h 35m
1 escală
OTP12:30Bucureşti Henri Coandă
Lufthansa
26 iun.
TSR10:05Timișoara Internațional Timișoara - Traian Vuia
1h 35m
MUC11:40Franz J Strauss Munchen
30 iun.
MUC07:00Franz J Strauss Munchen
1h 25m
TSR08:25Timișoara Internațional Timișoara - Traian Vuia
LOT
15 sept.
OTP14:10Bucureşti Henri Coandă
16h 05m
1 escală
MUC06:15Franz J Strauss Munchen
19 sept.
MUC15:35Franz J Strauss Munchen
17h 20m
1 escală
OTP08:55Bucureşti Henri Coandă
Lufthansa
20 iun.
TSR10:05Timișoara Internațional Timișoara - Traian Vuia
1h 35m
MUC11:40Franz J Strauss Munchen
4 iul.
MUC16:10Franz J Strauss Munchen
1h 25m
TSR17:35Timișoara Internațional Timișoara - Traian Vuia

Găsește cele mai ieftine zboruri doar dus în Munchen

Dacă te interesează zborurile doar dus din România în Munchen, vezi mai jos câteva dintre oferte noastre oferite de Austrian Airlines și Lufthansa
Lufthansa
26 iun.
TSR02:15Timișoara Internațional Timișoara - Traian Vuia
1h 35m
MUC03:50Franz J Strauss Munchen
Lufthansa
16 sept.
OTP15:20Bucureşti Henri Coandă
2h 10m
MUC17:30Franz J Strauss Munchen
Lufthansa
15 iun.
TSR10:05Timișoara Internațional Timișoara - Traian Vuia
1h 35m
MUC11:40Franz J Strauss Munchen

Care companie aeriană zboară către Munchen?

Iată o selecție a celor mai populare și mai ieftine companii aeriene pentru zborurile tale către Munchen

În medie, 23 zboruri LOT săptămânale se îndreaptă către Munchen. Cele mai multe pleacă din Varsovia F.Chopin cu destinația Munchen, aceasta fiind cea mai populară rută LOT în Munchen. Prețurile variază în funcție de dată și de aeroportul LOT de plecare; cel mai ieftin zbor către Munchen, care a fost găsit în ultimele trei zile pe momondo a fost 148 €, cu plecare din Cluj-Napoca Internațional Avram Iancu Cluj. LOT este compania aeriană cea mai populară pe momondo pentru această rută, cu o notă de 7,4/10 din partea a 297 utilizatori.

Lufthansa (7,0/10, din 651 de evaluări) este o altă alegere populară pentru zborurile în Munchen, cu oferte începând de la 90 €, cu plecare din Cluj-Napoca Internațional Avram Iancu Cluj, pentru o călătorie dus-întors. Cu 68 de zboruri Lufthansa în fiecare săptămână în Munchen, prețurile pot varia semnificativ în funcție de disponibilitate și de aeroportul de origine.


Rute populare către Munchen

Cele mai frecvente căutări de zboruri către Munchen, împreună cu cele mai mici prețuri și cele mai scurte durate de zbor
Zboruri din Bucureşti către Munchen
Cel mai rapid zbor2h 10m
Cel mai ieftin107 €
Zboruri din Cluj-Napoca către Munchen
Cel mai rapid zbor1h 45m
Cel mai ieftin137 €
Zboruri din Timișoara către Munchen
Cel mai rapid zbor1h 35m
Cel mai ieftin119 €
Zboruri din Iași către Munchen
Cel mai rapid zbor3h 40m
Cel mai ieftin164 €

Cum să călătorești în Munchen

Pentru a ajunge din aeroport către centrul orașului, cea mai rapidă cale este să folosești rețeaua S-Bahn, care e conectată cu U-Bahn și cu rețeaua de autobuze. Vei ajunge în centru în aproximativ 45 de minute, iar frecvența trenurilor este de 10 minute. Orarul este foarte generos, rețeaua funcționând între 04.00 și 01.30, deci pentru zborurile din București, Sibiu sau Timișoara spre Munchen nu vei avea nicio problemă.   


Începe să-ți planifici călătoria în Munchen


Cele mai bune lucruri de făcut și văzut în Munchen

Capitala Bavariei este al 3-lea oraș ca mărime din Germania și te așteaptă să îți demonstreze că nu e cu nimic mai prejos decât primele 2.

Pentru a te convinge, ai putea să începi vizita din piața centrală (Marenplatz), unde vei putea admira clădirile celor 2 primării ale orașului (cea veche și cea nouă). Apoi vei continua cu Peterskirche de unde vei admira priveliștea din turn. Cu siguranță nu vei rezista să vizitezi muzeul BMW și nici nu ai vreun motiv pentru a te abține.

Te vei relaxa apoi în cel mai mare parc public urban din lume, Grădina Engleză (Englisher Garten), pentru că meriți!


De ce să folosești momondo?

Noi te ajutăm să găsești zborul care se potrivește cel mai bine nevoilor tale; momondo compară prețurile a sute de companii aeriene și agenți de turism și te ajută să le filtrezi pentru a găsi exact ce te interesează.

Da, toate zborurile în Munchen de pe momondo pot fi comparate și filtrate în funcție de diverse politici, inclusiv politici referitoare la flexibilitatea rezervării.


Iată de ce călătorii aleg momondo
Călătorii flexibile
momondo îți înțelege nevoia de flexibilitate și de aceea îți punem la dispoziție un filtru special pentru zborurile care nu percep taxe de modificare.
Sfaturi de la experți
Informații bazate pe date și redactate pentru a te ajuta să găsești cel mai bun zbor (de la cel mai ieftin moment de zbor al zilei la intervalul cu care să rezervi în avans).
Alerte de preț
Urmărește prețul rutei de zbor preferate și primește alerte atunci când apar modificări.