Mașini de închiriat keddy by Europcar în Munchen

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu keddy by Europcar în Munchen

Munchen, Germania
8 dec — 15 dec
Munchen, Germania
Vi 8/12
Amiază
Vi 15/12
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte la mașini de închiriat cu keddy by Europcar în Munchen, Bavaria

Găsește-ți mașina perfectă de închiriat cu momondo

Mașini Mică

30 € - 70 €

Toate tipurile de mașini

30 € - 124 €

Cea mai bună perioadă pentru a închiria o mașină Mică de la keddy by Europcar în Munchen, Bavaria este februarie, când prețul mediu este de 30 € pe zi. Acesta este un preț cu 33% mai ieftin decât media anuală de 44 €, percepută de keddy by Europcar pentru o mașină Mică în Munchen. În vreme ce februarie este cea mai ieftină lună pentru o astfel de închiriere auto, iulie este cea mai scumpă. Ai putea, totuși, să găsești oferte bune chiar și în iulie, în funcție de ziua în care rezervi.

Cea mai bună perioadă pentru a închiria o mașină Medie de la keddy by Europcar în Munchen, Bavaria este noiembrie, când prețul mediu este de 21 € pe zi. Acesta este un preț cu 65% mai ieftin decât media anuală de 61 €, percepută de keddy by Europcar pentru o mașină Medie în Munchen. În vreme ce noiembrie este cea mai ieftină lună pentru o astfel de închiriere auto, ianuarie este cea mai scumpă. Ai putea, totuși, să găsești oferte bune chiar și în ianuarie, în funcție de ziua în care rezervi.

Audi A3
Mini sau asemănător
Până la 2 pasageri
Mașini cu 2/4 uși
keddy by Europcar

27 €/zi

7 dec - 14 dec
Audi A3
Chevrolet Sonic Sedan
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri
Mașini cu 4-5 uși
keddy by Europcar

28 €/zi

7 dec - 14 dec
Chevrolet Sonic Sedan
Audi A3
Mini sau asemănător
Până la 2 pasageri
Mașini cu 2/4 uși
keddy by Europcar

28 €/zi

7 dec - 14 dec
Audi A3

Sucursale Munchen în keddy by Europcar

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto keddy by Europcar din Munchen, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.

keddy by Europcar

28 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

9,0

Confort

9,0

Evaluare Generală

9,0

Preluare/Returnare

10,0

Valoare

9,0

Informații despre mașini de închiriat cu keddy by Europcar în Munchen

Cât mă va costa închirerea unei mașini de la keddy by Europcar în Munchen, în luna decembrie?

Închirierea unei mașini în Munchen de la keddy by Europcar în luna decembrie va costa, în medie, 42 € pe zi. Cu toate acestea, unii utilizatori au găsit prețuri în decembrie începând cu 42 € pe zi, cu agenția keddy by Europcar, ceea ce înseamnă că ai putea găsi și tu prețuri similare anul acesta. Dacă vrei să închiriezi o mașină în Munchen pentru o săptămână, prețul mediu perceput de keddy by Europcar este de 293 €.

Are keddy by Europcar o sucursală în Aeroportul Oberpfaffenhofen?

Nu, keddy by Europcar nu are momentan nicio sucursală în Aeroportul Oberpfaffenhofen. Însă, cel mai probabil, există în aeroport alte agenții de închirieri auto din care să alegi.

Care este cea mai populară mașină de închiriat de la keddy by Europcar în Munchen, în luna decembrie?

Dacă ai nevoie să închiriezi o mașină în Munchen, în luna decembrie, îți recomandăm să alegi un vehicul tip Break, oferit de keddy by Europcar. Atunci când închirieri mașini de tipul Break în decembrie, te poți aștepta la un preț mediu de 43 € pe zi și la unul minim de 42 €. Să ai în vedere faptul că există și alte tipuri de mașini de închiriat de la keddy by Europcar, dar Break este cea mai popoulară în rândul utilizatorilor noștri, în această perioadă a anului.

Câte sucursale de închirieri auto are keddy by Europcar în Munchen?

keddy by Europcar operează momentan în 28 sucursale din Munchen. Cea mai populară sucursală din Munchen pe care keddy by Europcar o are se află la adresa: Flughafen Munchen 2 Car Rental Center. În ultimele 12 luni, 59% dintre utilizatorii care au căutat oferte auto cu keddy by Europcar în Munchen, și-au închiriat mașina din sucursala Flughafen Munchen 2 Car Rental Center.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Munchen?

Prices for mașini in Munchen refresh daily.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Munchen?

Începând cu noiembrie 2023, ai la dispoziție 245 de operatori pentru mașini în Munchen.

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Munchen?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Munchen. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Munchen?

Pentru a închiria o mașină în Munchen, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi și dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere auto cu care efectuezi rezervarea.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Munchen

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.