Mașini de închiriat keddy by Europcar în Munchen

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu keddy by Europcar în Munchen

Munchen, Germania
28 mai — 4 iun
Returnare în același loc
Munchen, Germania
Sâ 28/5
Amiază
Sâ 4/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Munchen în keddy by Europcar

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto keddy by Europcar din Munchen, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
21 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu keddy by Europcar în Munchen

keddy by Europcar vrea să se asigure că personalul și clienții lor din Munchen se simt în siguranță în timpul pandemiei de COVID-19. De aceea, agenția a adoptat proceduri stricte de curățire profundă în toate sucursalele ei din Munchen. Aceste măsuri de siguranță includ dezinfectarea suprafețelor atinse frecvent, precum mânerele, volanele și consola centrală.

Nu, keddy by Europcar nu are momentan nicio sucursală în Aeroportul Oberpfaffenhofen. Însă, cel mai probabil, există în aeroport alte agenții de închirieri auto din care să alegi.

Dacă ai nevoie să închiriezi o mașină în Munchen, în luna iunie, îți recomandăm să alegi un vehicul tip Compact, oferit de keddy by Europcar. Atunci când închirieri mașini tip Compact în iunie, te poți aștepta la un preț mediu de 41 € pe zi și la unul minim de 34 €. Să ai în vedere faptul că există și alte tipuri de mașini de închiriat de la keddy by Europcar, dar Compact este cea mai popoulară în rândul utilizatorilor noștri, în această perioadă a anului.

Pentru 41 €/zi (în medie), Compact este cel mai ieftin tip de mașină de închiriat oferit de keddy by Europcar în Munchen (cu 15% mai ieftin decât cel mai scump vehicul keddy by Europcar). În ultimul an, 79% dintre utilizatorii momondo care au ales să închirieze cu keddy by Europcar în sejurul lor în Munchen, au închiriat o mașină de tip Compact pentru a economisi bani. Să ai în vedere faptul că poți închiria și alte tipuri de mașini de la keddy by Europcar, în funcție de nevoile tale de călătorie.

keddy by Europcar operează momentan în 21 de sucursale în Munchen. Cea mai populară dintre acestea se află la adresa: Flughafen Munchen 2 Car Rental Center. În ultimele 12 luni, 72% dintre utilizatorii care au căutat oferte auto cu keddy by Europcar în Munchen, și-au închiriat mașina din această sucursală.


Mașini de închiriat în Bavaria, de la keddy by Europcar

Închiriază o mașină de la keddy by Europcar în alte orașe din Bavaria, precum Nürnberg și Augsburg