Mașini de închiriat Dollar în Munchen

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Dollar în Munchen

Munchen, Germania
8 dec — 15 dec
Munchen, Germania
Vi 8/12
Amiază
Vi 15/12
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Munchen în Dollar

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Dollar din Munchen, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.

Dollar

7 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,4

Confort

7,8

Evaluare Generală

3,5

Preluare/Returnare

3,9

Valoare

3,9

Informații despre mașini de închiriat cu Dollar în Munchen

Are Dollar o sucursală în Aeroportul Oberpfaffenhofen?

Nu, Dollar nu are momentan nicio sucursală în Aeroportul Oberpfaffenhofen. Însă, cel mai probabil, există în aeroport alte agenții de închirieri auto din care să alegi.

Oferă Dollar anulare gratuită pentru mașinile rezervate în Munchen?

Dollar oferă într-adevăr anulare gratuită pentru închirierea mașinilor în Munchen (deși ar putea percepe o taxă pentru anulările de ultim moment). Poți apela Dollar dacă vrei să afli mai multe despre politicile lor. Pentru o listă a numerelor lor de telefon, fă clic aici, apoi selectează fila Sucursale.

Care este cea mai populară mașină de închiriat de la Dollar în Munchen, în luna ianuarie?

Vehiculele de tip Economy sunt cele mai populare închirieri ale agenției Dollar în Munchen, în timpul lunii ianuarie. În medie, acestea vor costa 63 € pe zi, în vreme cel prețul cel mai ieftin găsit în ianuarie a fost de 63 € pe zi.

Câte sucursale de închirieri auto are Dollar în Munchen?

sunt 7 sucursalele de închiriere de mașini în Munchen ale Dollar. Cea aflată la adresa Muenchen Airport Center Level și în Munchen este cea mai populară în rândul utilizatorilor noștri. În ultimele 12 luni, 75% dintre utilizatorii noștri, care au închiriat o mașină de la Dollar în Munchen, au ales sucursala din Muenchen Airport Center Level.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Munchen?

Prices for mașini in Munchen refresh daily.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Munchen?

Începând cu decembrie 2023, ai la dispoziție 245 de operatori pentru mașini în Munchen.

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Munchen?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Munchen. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Munchen?

Pentru a închiria o mașină în Munchen, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi și dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere auto cu care efectuezi rezervarea.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Munchen

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.