Mașini de închiriat Dollar în Munchen

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Dollar în Munchen

Munchen, Germania
24 mai — 31 mai
Returnare în același loc
Munchen, Germania
Ma 24/5
Amiază
Ma 31/5
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Munchen în Dollar

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Dollar din Munchen, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
7 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,5

Confort

7,4

Evaluare Generală

4,2

Preluare/Returnare

4,5

Valoare

3,7

Informații despre mașini de închiriat cu Dollar în Munchen

Sucursalele agenției de închirieri auto Dollar din Munchen aplică proceduri de curățire în profunzime pentru a garanta siguranța ta și a personalului său în timpul pandemiei de COVID-19. Măsuri precum dezinfectarea zonelor atinse frecvent sau următoarea listă de precauții suplimentare, sunt doar câteva moduri prin care Dollar își manifestă angajamentul de a încetini răspândirea infecției în Munchen:
• Curățire profundă în autobuzele de transfer

Nu, Dollar nu are momentan nicio sucursală în Aeroportul Oberpfaffenhofen. Însă, cel mai probabil, există în aeroport alte agenții de închirieri auto din care să alegi.

Dollar oferă într-adevăr anulare gratuită pentru închirierea mașinilor în Munchen (deși ar putea percepe o taxă pentru anulările de ultim moment). Poți apela Dollar dacă vrei să afli mai multe despre politicile lor. Pentru o listă a numerelor lor de telefon, fă clic aici, apoi selectează fila Sucursale.

Dollar deține 7 sucursale de închirieri auto în Munchen. Cea aflată la adresa Muenchen Airport Center Level este cea mai populară în rândul utilizatorilor noștri. În ultimele 12 luni, 74% dintre utilizatorii noștri, care au închiriat o mașină de la Dollar în Munchen, au ales această sucursală.