Mașini de închiriat Budget în Munchen

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Budget în Munchen

Munchen, Germania
24 mai — 31 mai
Returnare în același loc
Munchen, Germania
Ma 24/5
Amiază
Ma 31/5
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Munchen în Budget

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Budget din Munchen, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
10 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,3

Confort

6,8

Evaluare Generală

6,0

Preluare/Returnare

4,9

Valoare

5,7

Informații despre mașini de închiriat cu Budget în Munchen

Budget și-au intensificat metodele de curățire în sucursalele din Munchen pentru a preveni răspândirea COVID-19 în rândul clienților și a personalului. Aceste eforturi includ dezinfectarea interioarelor vehiculelor (volan și bord), exterioarelor (mânere și chei) și a altor suprafețe atinse frecvent. De asemenea, Budget are următoarele politici suplimentare de sănătate și siguranță:
• Mănuși de unică folosință și dezinfectant de mâini
• Contracte de rezervare fără hârtii (disponibile în maajoritatea birourilor)
• Număr limitat de pasageri în autobuzele de transfer
• Instruire exhaustivă a personalului

Închirierea unei mașini de la Budget în Munchen, în luna iunie, te va costa, în medie, 55 € pe zi. Totuși, utilizatorii noștri au găsit prețuri începând de la 42 € pe zi. Dacă ai nevoie să închiriezi o mașină cu Budget timp de o săptămână în iunie, în Munchen, așteaptă-te la un preț de aproximativ 388 € . Aceste prețuri se bazează pe cele de anul trecut, dar este foarte probabil ca și anul acesta să găsești oferte asemănătoare pe momondo.

Nu, Budget nu are momentan nicio sucursală în Aeroportul Oberpfaffenhofen. Însă, cel mai probabil, există în aeroport alte agenții de închirieri auto din care să alegi.

Budget oferă într-adevăr anulare gratuită pentru închirierea mașinilor în Munchen (deși ar putea percepe o taxă pentru anulările de ultim moment). Poți apela Budget dacă vrei să afli mai multe despre politicile lor. Pentru o listă a numerelor lor de telefon, fă clic aici, apoi selectează fila Sucursale.

Cu un cost mediu de 42 €/zi, închirierea unei mașini de tip Compact, de la Budget, în Munchen (în luna iunie) este cea mai populară opțiune a utilizatorilor momondo. Ai mai putea găsi oferte la mașini de închiriat de la Budget, în Munchen, începând de la 42 €/zi - care a fost cel mai mic preț găsit în luna iunie a anului trecut.

Pentru 42 €/zi (în medie), Compact este cel mai ieftin tip de mașină de închiriat oferit de Budget în Munchen (cu 2% mai ieftin decât cel mai scump vehicul Budget). În ultimul an, 60% dintre utilizatorii momondo care au ales să închirieze cu Budget în sejurul lor în Munchen, au închiriat o mașină de tip Compact pentru a economisi bani. Să ai în vedere faptul că poți închiria și alte tipuri de mașini de la Budget, în funcție de nevoile tale de călătorie.

Budget operează momentan în 11 sucursale în Munchen. Cea mai populară dintre acestea se află la adresa: Frauenstrasse 18. În ultimele 12 luni, 52% dintre utilizatorii care au căutat oferte auto cu Budget în Munchen, și-au închiriat mașina din această sucursală.


Mașini de închiriat de la alte agenții din Munchen

Nu găsești ceea ce căuți la cei de la Budget? Compară oferte de închirieri auto de la alte companii din Munchen